Horoscop Fecioară noiembrie 2019

Influențele astrale majore din horoscopul Fecioarei în luna noiembrie 2019 se răsfrâng asupra focalizării mărite spre cămin, familie, dar și spre o activitate intensă, avantajoasă pe scena socială. Viața amoroasă stă sub semnul unei seriozități, sobrietăți și prudențe accentuate, învecinate uneori cu conservatorismul. 

Horoscop Fecioară noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Ești însuflețit de un atașament sporit, chiar năvalnic, față de familie, pari dornic să faci sacrificii notabile în favoarea celor apropiați. Te simți fericit acasă, în mijlocul oamenilor îndrăgiți, și poți fi înclinat să iei măsuri hotărâte pentru a-ți îmbunătăți confortul locuinței.

În prima parte a lunii, nu ești dispus să ieși foarte des în lume ci, mai curând, vrei să aduci lumea la tine, să găzduiești în casa ta petreceri, reuniuni cu prietenii.

Luna plină amplasată în ziua de 12 noiembrie în Taur te îndeamnă să-ți urmezi propriile principii morale, indiferent de părerile ori comentariile celor din jur. În acest mod, ai putința să-ți crești stabilitatea în circumstanțe vitrege sau imprevizibile. Nu te lăsa cuprins de un fals simțământ de siguranță personală, trecând cu vederea fapte și evenimente importante. În primă instanță, poți fi străbătut de mânie când ești pus în fața unor surprize neplăcute, și se impune să-ți recapeți cât mai curând calmul pentru a nu te avânta în decizii pripite.
Horoscop noiembrie 2019 Fecioară

În ultima decadă din noiembrie revii cu impetuozitate în viața socială, îți dinamizezi interacțiunea cu oameni din toate sferele existenței. Știi cum să-i aduci de partea intereselor tale, să ți-i transformi în aliați.

O derută anterioară despre locul și rolul tău în lume tinde să dispară. Îți recunoști adevărații dușmani, pe cei mai vajnici, însă și partenerii de încredere, fiind gata să te debarasezi fără șovăială de asociați care ți-au înșelat încrederea, ba chiar au complotat, pe la spate, împotriva ta!

Este o vreme prielnică pentru a transmite și a primi mesaje însemnate, a avea acces la informații prețioase pentru întreprinderile tale esențiale.

Sub efluviile Lunii noi poposite pe 26 iunie 2019 în Săgetător nu mai ai nevoie să călătorești pe meleaguri exotice pentru a infuza un plus de incitare vieții tale. Această Lună nouă dă prioritate și ea activităților legate de gospodărie, iubirii pe care o primești și pe care o dăruiești persoanelor importante pentru tine.

Horoscop Fecioară noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își află făgaș în ritualuri bine verificate de timp, se îndreaptă spre cărări bătătorite, care nu au cum să o pericliteze în vreun fel...

În căsătorii și în cupluri formate de multă vreme se instaurează o armonie crescândă, înlesnită de evitarea oricăror turnuri neașteptate, ieșite din comun. Partenerii de viață par să se bazeze pe sentimente reciproce de atașament, care le garantează loialitatea unuia față de altul. Îndeosebi spre finele lunii, se pune capăt oricărei neînțelegeri dintre ei, oricărei urme de gelozie care le dădea târcoale.

Nativii solo nu mai vor nici în ruptul capului să inițieze vreun flirt, vreo idilă cu cineva care le poate da peste cap viziunea asupra lumii, valorile lor profunde. Caută să închege o relație de amor mai degrabă cu o persoană care pare să le însoțească pe un drum planificat riguruos în viitorul apropiat și cel îndepărtat.

Horoscop Fecioară noiembrie 2019: Muncă și bani


Ai oportunități financiare apreciabile mai cu seamă în proiecte asociate cu locuința, rudele apropiate și studiile.

Activitatea din muncă nu este marcată de suișuri și coborâșuri remarcabile, dar îți poate fi afectată, uneori, de întrepătrunderea prea strânsă cu întreprinderi nonprofesionale, personale.

Horoscop Fecioară octombrie 2019
Horoscop Fecioară noiembrie 2019 Horoscop Fecioară noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.