Horoscop Leu noiembrie 2019

Horoscopul Leului din luna noiembrie 2019 dă întâietate unei cufundări adânci în deliciile existenței, focalizării spre chestiuni familiale, domestice, unei vieți sentimentale pline de făgăduințe și unor activități financiare optimizate câteodată de noroc!

Horoscop Leu noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Dorința arzătoare de a te distra, a sorbi până la fund din pocalul plăcerilor vieții tinde să îți fie satisfăcută de numeroase oportunități furnizate de amici și colegi. Ieși în evidență, în cadrul petrecerilor, reuniunilor prietenești, prin verva ta, prin umorul tău, remarcile tale spirituale!

Ai, în același timp, abilitatea de a pătrunde cu ușurință în universul magic al copiilor, ai tăi sau ai unor rude apropiate.

Pe 12 noiembrie 2019, Luna plină din Taur te inspiră să te aștepți la tot ce este mai bun, dar să fii pregătit și pentru ce e mai rău . Pare să fie necesar să-ți echilibrezi optimismul cu o doză sănătoasă de realism, atât în plan personal, cât și social ori profesional. Ideile tale inovatoare sunt prinse din zbor de cei din jurul tău, și îi stimulează să-ți fie alături pentru punerea lor în practică.
Horoscop noiembrie 2019 Leu

În ultima decadă din lună, tendințelor anterioare li se adaugă o preocupare sporită față de cămin, familie. După o perioadă marcată de dificultăți ținând de traiul de acasă, ai șansa să-ți împlinești năzuințe importante legate de acesta.

Niște piedici în achiziționarea unei noi locuințe sunt pe cale să dispară de la sine. De asemeni, conflicte mai vechi cu neamuri, persoane îndrăgite, se aplanează și ți se înlesnește o comunicare tot mai fericită cu aceștia.

Sub vibrațiile Lunii noi apărute în ziua de 26 noiembrie 2019 în Săgetător, în ciuda intențiilor tale bune, poți răni, neintenționat, sentimentele cuiva care ține la tine. O împrejurare socială atractivă te poate determina să treci cu vederea nevoile, aspirațiile unei astfel de persoane! Nu te lasă îndepărtat de ceea ce este autentic în relaționarea cu cei din preajma ta!

Horoscop Leu noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea îți surâde mai des decât de obicei, te pândește aparent în cele mai sordide, comune conjuncturi ale vieții...

În eventualitatea că ești singur, emani un farmec ieșit din comun, ce-ți facilitează o grămadă de oportunități amoroase. Depinde numai de tine dacă te lași în voia unor aventuri incitante, dar știrbite de simțăminte veritabile de iubire, ori aștepți întâlnirea curândă a unei persoane speciale, în stare să-ți acapareze sufletul și să te îndrume către o metamorfoză radicală a personalității tale.

Dacă ai un partener, conexiunea cu el se revitalizează, îți îngăduie clipe memorabile de împărtășire afectivă, inclusiv o redezvăluire a senzualității reciproce din cuplu!

Horoscop Leu noiembrie 2019: Muncă și bani


Se spune că un context astral de acest tip este favorabil unor investiții riscante la bursă, obținerii unor câștiguri fabuloase la jocurile de noroc. Oricum, eu nu vă îndemn spre astfel de întreprinderi!

Ce-i aproape sigur, este că poți avea beneficii însemnate din asocieri financiare, de afaceri!

Horoscop Leu octombrie 2019
Horoscop Leu noiembrie 2019 Horoscop Leu noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.