Horoscop Pești noiembrie 2019

Horoscopul Peștilor din luna noiembrie 2019 pune accent pe relansarea activității tale sociale, oportunitatea de a călători sau a-ți afla avantaje pe alte meleaguri, o viață amoroasă incertă, în funcție de felul cum ți-o decizi, și activitate profesională guvernată de perseverență și competitivitate.

Horoscop Pești noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Ți se intredeschid porți spre zone sociale inaccesibile până cum, și depinde numai de tine cât de mult vei valorifica astfel de șanse.

Ai posibilitatea să-ți îmbunătățești prestigiul public, să fii sprijinit de persoane influente, capabile să-ți dinamizeze parcursul către obiectivele tale.

Îndeosebi spre finalul lui noiembrie, aceste aspecte pozitive se amplifică, ești îndrumat în ce fel să-ți conștientizezi modalități defectuoase prin care îți oglindești personalitatea în lume, având astfel, ocazia, potențialul de a-ți mări impactul asupra celor din jurul tău.

Este o vreme prielnică pentru călătorii și o evoluție notabilă ori obținerea unor rezultate remarcabile în studii, învățătură. Piedici ținând de o plecare sau un demers în străinătate tind să dispară, în special dacă te ocupi în detaliu de proiectele asociate cu ele.
Horoscop noiembrie 2019 Pești

Pe 8 noiembrie 2019, trigonul dintre Soare și Neptun îți stimulează imaginația, îți aduce succese mai ales într-un demers creativ. Ai abilitatea să extragi esența unor subiecte, mai cu seamă într-un domeniu artistic, un lucru de bun augur atâta timp cât îți înfrânezi înclinația de a visa cu ochii deschiși.

Ca efect al Lunii pline ivite în ziua de 12 noiembrie 2019, ești călăuzit cum să-ți restrângi agenda zilnică, astfel încât să te focalizezi numai pe direcții cu adevărat prioritare. Este necesar să iei niște decizii cruciale, și nu-ți poți permite să le iei în pripă, fără a le evalua cu obiectivitate consecințele!

Cuadratul lui Venus cu Neptun din 14 noiembrie 2019 te determină să te simți vulnerabil în preajma altor oameni, ba chiar să le îngădui, nevoit, să profite de tine. În acest context astral, nu ar fi rău să eviți să ieși din public, să te retragi în singurătate ori să te relaxezi în compania unor amici veritabili.

Horoscop Pești noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se îndreaptă către o seriozitate aidoma unui paloș cu două tăișuri, care fie taie conexiuni superficiale, fie retează, fără ezitare, legături autentice dintr-un cuplu...

Dacă ai un partener, relația cu el se energizează către țeluri comune pe plan material, care, atunci când sunt exagerate, pot conduce către o răcire apreciabilă a împărtășirii afective, chiar, din păcate către epuizarea sa inevitabilă!

În caz că ești solo, poți fi atras de spre o idilă cu o persoană mai în vârstă, sau aparent mai matură, ce îți garantează stabilitate. Atenție! Uneori, aceasta poate încerca să-ți stăvilească spontaneitatea, să te forțeze să te încadrezi în tipare fixe, într-un pat al lui Procust ce-ți limitează exprimarea, dezvoltarea  sentimentelor!

Horoscop Pești noiembrie 2019: Muncă și bani


Relaționarea cu colegii pare să ți se armonizeze, dar nu trebuie să îți scazi eficiența muncii numai și numai pentru a socializa mai mult cu ei. Șefii sunt pe cale să îți aprecieze realizările, însă, încă o dată, asta nu înseamnă să te culci pe o ureche.

Cea de-a treia decadă a lunii îți insuflă un plus de ambiție, și nu te mai poți abține să te lași în voia competitivității, în ciuda dorinței de a fi cât mai prietenos cu cei care te înconjoară. Frate, frate, dar branza e pe bani!

Luna nouă ce-și face loc pe 26 noiembrie 2019 în Săgetător are harul de a-ți inspira noi direcții în carieră. Însuflețit de un optimism ieșit din comun, nu-ți mai subapreciezi competențele, și nu mai eziți, poate, să îți transmiți CV-ul către o slujbă mult mai implinitoare din punct de vedere profesional și financiar!

Horoscop Pești octombrie 2019
Horoscop Pești noiembrie 2019 Horoscop Pești noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.