Horoscop Vărsător noiembrie 2019

Conform horoscopului Vărsătorului din luna noiembrie 2019, te simți împlinit de legături de amiciție mai vechi ori mai noi, ieși în evidență prin originalitatea ideilor tale, ai ocazia să te remarci în sfera socială și cea profesională, să îți crești contul din banca, iar viața ta sentimentală își găsește noi modalități de a se dezvolta. 

Horoscop Vărsător noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


În cea mai mare parte a lunii, este de așteptat să ai satisfacții deosebite din partea prietenilor, să te bucuri de susținerea lor în acțiuni importante, să îți extinzi cercul de cunoștiințe utile în promovarea intereselor tale. Datorită unor conjuncturi norocoase, năzuințele tale par se transforme mai repede în realitate.

Tinzi să te implici în mișcări sau grupuri sociale orientate către o cauză umanitară, spre eradicarea unor nedreptăți strigătoare la cer. Idei neconformiste, inovatoare, îți pot deschide căi nesperate de a afirmare, în ciuda criticilor pe care ți le aduc niște rude conservatoare.

Pe 12 noiembrie 2019, ca urmare a Lunii pline din Taur, în preajma se declanșează o furtună violentă, un taifun de evenimente surprinzătoare ce te derutează, te nedumerește. Poate fi nevoie să-ți afli o oază de liniște, în care să contempli cu luciditate ce se petrece și să-ți pui la punct o nouă strategie de a aborda existența. Știri neașteptate sau un vizitator sosit pe nepusă masă tind să te prindă cu garda jos, dar ai capacitatea să te adaptezi cu ușurință unor circumstanțe șocante la prima vedere.
Horoscop noiembrie 2019 Vărsător

În ultima decadă din noiembrie, ai ocazia să te înalți pe scara socială, să îți crești popularitatea, prestigiul, și să reduci astfel la tăcere dușmani care nu mai încetau să te ponegrească, să încerce să-ți păteze imaginea exterioară prin bârfe, defăimari.

Aceste lucru se petrece și din cauza faptului că reușești să te desprinzi de îndoieli legate de valoarea ta individuală, să îți recapeți încrederea în atuurile personale și să ți le demonstrezi ori de câte ori ai prilejul.

Luna plină apărută în data de 26 noiembrie 2019 te îndeamnă să te lepezi de un oarecare egocentrism, și să-ți rezervi mai mult timp și mai multă atenție pentru amici și membri ai familiei. Poate că trebuie să rememorezi cât au făcut ei pentru tine, și să le reîntorci favorurile, ori să le reconștientizezi rolul important din viața ta trecută, prezentă și viitoare.

Horoscop Vărsător noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își propune să se ridice desupra patimii, pasiunii, și să se învigoreze printr-o comuniune sufletească și intelectuală autentică.

În cupluri, se instalează o atmosferă de sporită camaraderie. Cei doi parteneri sunt mai mult decât dispuși să își împărtășească visele, idealurile individuale, și să se sprijine reciproc în atingerea lor.

Nativii singuri tind să nu se arunce cu capul înainte, orbește, într-o aventură amoroasă fierbinte, fără să țină cont de consecințe. Sunt, mai degrabă, înclinați să se apropie sentimental de o persoană însuflețită de aceleași credințe, hobby-uri ca și ei, una cunoscută eventual în cercul lor de prieteni.

Horoscop Vărsător noiembrie 2019: Muncă și bani


Îndeosebi în a treia decadă a lunii, îți energizezi activitatea din muncă, te dedici, cu perseverență,  sarcinilor, responsabilităților tale, dar mai ales unor proiecte având menirea de a îți face remarcate competența, priceperea.

Traversezi o perioadă oportună inițierii unei afaceri sau unei avansări notabile din carieră, în special pentru că ai putința de a risipi norii unor îndoieli asupra ta, iscate poate de niște colegi răuvoitori.

În același timp, niște probleme financiare ți se ameliorează, descoperi cum să te eliberezi de ele, grație unor oportunități și a capacității tale de a exploata noi surse de venituri.

Horoscop Vărsător octombrie 2019
Horoscop Vărsător noiembrie 2019 Horoscop Vărsător noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.