Horoscop Capricorn noiembrie 2019

Orientările de bază din horoscopul Capricornului în luna noiembrie 2019 sunt degustarea din plin a tot ce îți dăruiește existența, fortificarea prieteniilor, o revelație despre întrepătrunderea strânsă dintre lumea exterioară și cea interioară, îmbunătățirea interacțiunii sociale, o viață amoroasă oscilând între intimitate și luciditate.

Horoscop Capricorn noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


În prima parte a lunii, ești ispitit să-ți asiguri un confort sporit material, fizic, să te delectezi în plăceri de tot felul, refuzate până acum. Ai grijă să nu te dedai unor cheltuieli exagerate în decursul unei călătorii, îndeosebi în străinătate.

În a treia decadă a lui noiembrie, pari să-ți împletești clipe de comuniune fericită cu amicii, cu unele de singurătate dedicate intrării în contact cu universul tău lăuntric.

Ai depășit deja un răstimp în care ai fost silit cumva să separi grâul de neghină în relațiile de prietenie, așa că tinzi să-ți dinamizezi relațiile cu camarazi veritabili, să te bucuri de ceea ce-ți oferă ei și de de ceea ce le poți oferi.

Este, de asemeni, o vreme prielnică întrării în acțiune în vederea materializării visurilor, aspirațiilor tale cele mai importante.

Pe de altă parte, o relativă solitutudine îți facilitează recâștigarea păcii interioare, o vindecare spirituală, sufletească, punerea în valoare a imaginației tale bogate și a unei intuiții mai sensibile decât de obicei.
Horoscop noiembrie 2019 Capricorn

Totodată, ai prilejul să-ți limpezești abordarea vieții sociale, să îți relevi cum să te implici cât mai avantajos în aceasta, și să profiți de o concentrare și agilitate mentală care ți-au fost îngrădite în ultimul timp.

Alte aspecte astrologice, de o mai mică amploare, se adaugă celor de mai sus...

Astfel, pe 5 noiembrie 2019, Marte în cuadrat cu Pluton te ambiționează să-ți atingi obiectivele propuse, să nu te dai înapoi de la nimic în acest sens. Ai de întâmpinat, totuși, dificultăți majore, iar înfruntarea lor te poate scoate uneori din țâțâni!

Atitudinea ta serioasă și dorința de a-ți asuma responsabilități mai mari îți dau aripi în data de 8 noiembrie 2019, când Soarele se amplasează în sextil cu Saturn. Îți organizezi meticulos, cu răbdare și autodisciplină, demersurile, iar ceilalți te apreciază pentru acest lucru.

Îți transmiți cu pasiune, entuziasm, ideile, și nu ești deloc dispus să-ți fie refuzată vreo propunere, ca urmare a sextilului lui Mercur cu Pluton din 10 noiembrie 2019. Ești extrem de persuasiv, inspirat să descoperi avantaje comune pentru a-i aduce pe alții de partea proiectelor tale. Mintea neastâmpărata, cercetătoare, curioasă, te sprijină să-ți dezvălui informații prețioase ce-ți sunt ascunse.

Luna plină găzduită pe 12 noiembrie 2019 de Taur îți poate zdruncină siguranța emoțională, cutremura fundațiile existenței așa cum ți le-ai gândit pe termen lung. Este necesar să realizezi că nu ai cum să controlezi conjuncturile exterioare ci, mai curând, să te pliezi lor, cu flexibilitate și spontaneitate.

Ziua de 13 noiembrie 2019 este rezervată sextilului dintre Mercur și Saturn, și al celui dintre Soare și Pluton. Ești în pragul unei împliniri de excepție dacă te mobilizezi cu adevărat, inarmându-te și cu prudență, obiectivitate, realism. Străduiește-te să nu fii prins în capcana unor detalii nesemnificative, lipsite de relevanță!

Sub vibrațiile Lunii noi ce luminează, pe 26 noiembrie 2019, tărâmurile Săgetătorului, ești înclinat să te desprinzi de griji, preocupări presante cotidiene, și să te canalizezi pe o perspectivă spirituală asupra lumii și a destinului tău. Chiar dacă unele treburi par să nu-ți permită vreo amânare, este de bun augur să le lași nițel deoparte pentru a-ți reasuma o imagine de ansamblu a trecutului, prezentului și viitorului tău.

Un vechi prieten pare să-ți ofere o șansă nesperată, extraordinară în data de 28 noiembrie 2019, sub impactul trigonului lui Venus cu Uranus. Schimbarea modului cum relaționezi cu cei din preajma ta îți poate furniza surprize foarte plăcute. Pari să fii ademenit de orice iese din comun, către laturi ale lumii ignorate altădată, dar cu atât mai incitante și mai captivante astăzi.

Mercur, poziționat în sextil cu Saturn, pe 30 noiembrie 2019, îți conferă abilitatea de a te concentra pe întreprinderi complexe, complicate, și a le duce cu bun sfârșit până la capăt. Probleme care te frământau de ceva vreme sunt pe punctul să-și afle o rezolvare imprevizibilă!

Horoscop Capricorn noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


În Casa Dagostei, jaluzele sunt trase, închise, în luna asta, așa că poți fie să te adâncești în intimitatea cu partenerul tău actual, fie să orbecăiești prin beznă, în căutarea unui potențial suflet pereche....

Așadar, în viața amoroasă, nativii singuri se pot trezi teleportati pe neașteptate în mijlocul unui bal mascat, fără să știe clar ce mască poartă și care este cea purtată de o persoană care îi atrage. Tocmai de aceea, este nevoie să dea deoparte superficialitatea lor și cea a unei persoane care-i captivează, înainte de a se implica prea mult într-o idilă împreună cu aceasta!

Cei angajați într-o legătură de cuplu, se simt împliniți în amor numai atunci când se descotorosesc de circumstanțe sociale de suprafață, care îi pot împiedică să își statornicească o împărtășire necondiționată de nimic cu persoana iubită!

Horoscop Capricorn noiembrie 2019: Muncă și bani


Principala soluție de a te evidenția în muncă și în afaceri pare să fie recurgerea la ingeniozitatea ta impetuoasă. Nu ai beneficii în aceste domenii în cooperare, cu excepția cazurilor când te aliezi cu niște prieteni de nădejde.

În același timp, se impune să fii mai mult decât altădată cu ochii în patru față de oamenii care încearcă să te jefuiască pe față ori recurgând la metode subtile de a-ți scoate banii din portofel!

Horoscop Capricorn octombrie 2019
Horoscop Capricorn noiembrie 2019 Horoscop Capricorn noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.