Horoscop Berbec decembrie 2019

Horoscopul Berbecului din luna decembrie 2019 aduce în prim plan mărirea creditului tău din sfera socială, concentrarea către tradițiile Crăciunului și trecerii într-un nou an, relansarea relațiilor tale de prietenie, o viață amoroasă bazată pe loialitate și comuniune de idei, și una profesională foarte dinamică. 

Horoscop Berbec decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Câștigi mai multă autoritate, prestigiu, atât în plan social, cât și în familie, ceea ce-ți permite să îți promovezi cu ușurință idealurile și interesele.

Te poți dedica unui studiu individual despre un subiect favorit, poți fi interesat de obiceiurile legate de sărbătorile de iarnă, inclusiv din punct de vedere culinar, ceea că te stimulează să-ți încânti rudele și persoanele apropiate cu delicii, bucate, gătite cu propria ta mână în bucătărie sau provenite de la țară.

Pe 12 decembrie 2019, sub impactul Lunii pline din Gemeni, aspirația de a-ți transmite o năzuință fierbinte poate să nu aibă foarte mari sorți de izbândă. Cuvintele tale nu sunt ascultate decât cu o jumătate de ureche, atenție, celor cărora te adresezi... Alege să-ți dezvălui gândurile cuiva care este animat de aceleași credințe ca și tine, care se află pe aceeași lungime de undă spirituală, intelectuală, ca și tine.
Horoscop decembrie 2019 Berbec

În a treia decadă a lunii, îți multiplici numărul de amici, îți extinzi cercul de cunoștiințe folositoare, grație atitudinii tale calde, binevoitoare, cordiale. Te simți nemaipomenit de bine în mijlocul oamenilor, și ai capacitatea să îi aduni laolaltă, să le stimulezi buna dispoziție, așa că pari să fii foarte popular în preajma Crăciunului și a Anului Nou.

Sub influența Lunii noi ivite în Capricorn în data de 26 decembrie 2019, în cea de-a doua zi de Crăciun, în ciuda atmosferei festive, nu te poți opri să te focalizezi pe o aspirație foarte înaltă, pentru care ai îndeajunse resurse ca să ți-o îndeplinești. Nu ești, totuși, dispus să iei seama la sfaturile bune pe care ți le dau unii în această privință, ceea ce îți poate pune bețe în roate în drumul spre materializarea sa.

În ultimele zile din 2019, poți avea o discuție extrem de importantă cu un părinte sau un om foarte influent, capabilă să îți deschidă noi căi de împlinire, succese, în 2020!

Horoscop Berbec decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dacă ai deja un tovarăș de viață, conexiunea voastră afectivă este stabilizată de o reală camaraderie, împletirea eforturilor voastre către țeluri comune în special pentru noul an. Este posibil să călătoreșți împreună cu el într-un loc îndepărtat, romantic, în vremea sărbătorilor hibernale.

În caz că ești singur, ai oportunitatea să închegi o idilă cu o persoană având darul de a face să-ți vibreze cele mai profunde corzi ale sufletului, una remarcabilă prin sinceritate, onestitate, cunoscută în rețeaua ta de prieteni, posibil de Crăciun ori Revelion.

Horoscop Berbec decembrie 2019: Muncă și bani


În pofida magiei, voioșiei ce plutește în aer luna asta, nu te lași pe tânjeală în sfera profesională, mai ales că norocul ține să-ți surâdă în acest domeniu. Șefii par să fie tot mai binevoitori față de tine, îți laudă responsabilitatea, meritele.

Ambiția din muncă ți se intensifică și ți se pot înlesni pași însemnați înainte în carieră.

Mai cu seamă spre sfârșitul lui 2019, ți se întrevăd dialoguri productive, cu oameni marcanți pentru tine, despre traseul tău profesional, orientarea ta în viitorul apropiat și cel îndepărtat. Ai potențialul să-ți evaluezi evoluția dintr-o perspectivă atotcuprinzătoare și să-ți pui la punct planuri realiste în acest sens.

Horoscop Berbec noiembrie 2019
Horoscop Berbec decembrie 2019 Horoscop Berbec decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 22, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.