Horoscop Capricorn decembrie 2019

Horoscopul Capricornului din luna decembrie 2019 are drept repere majore creșterea spectaculoasă a sferei tale de influență, realizări în plan social, conștientizarea impulsurilor obscure din adâncimea sinelui tău, o viață sentimentală stând sub semnul identificării ori reidentificării punctelor forte ale partenerilor, și o activitate financiară promițătoare.

Horoscop Capricorn decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


În luna premergătoare noului an te remarci prin impactul sporit pe care-l ai asupra oamenilor, vitalitate și încredere în propriile forțe.

Îți afirmi cu impetuozitate personalitatea, ești dornic să faci lucrurile în stil mare, ai prilejul să-ți pui în lumină abilitățile de lider și să-ți dinamizezi promovarea intereselor principale. Poți avea rezultate foarte bune într-un interviu pentru un job.

De fapt, treci printr-un fel de renaștere a sinelui, printr-o vreme prielnică unor noi începuturi, inițierii de proiecte cutezătoare, ambițioase.
Horoscop decembrie 2019 Capricorn

Nu-ți neglijezi, însă, lumea interioară, ți-o investighezi în profunzime și îți relevi zone umbrite până acum ale subconștientului. Această orientare tinde să-ți echilibreze comportamentul din relaționarea socială, să-ți înfrâneze pornirea de a-i domina pe cei din jur, a-ți impune cu orice preț voința.

Imaginația și intuiția îți sunt aliați puternici în armonizarea interacțiunii cu ceilalți, în descoperirea intențiilor ascunse, răuvoitoare ale unora.

În ultimele zile din decembrie, este necesar să-ți supraveghezi înclinația de a da prea multă atenție unor detalii nesemnificative și a te avânta în prea multe acțiuni deodată!

Alte influențe astrologice, de o amploare mai mică, se alătură celor anterioare...

Astfel, Mercur în sextil cu Pluton, și Venus în sextil cu Marte, pe 3 decembrie 2019 îți infuzează bucurie și împliniri în relațiile sociale. Ai ocazia să-ți accelerezi parcursul spre țeluri notabile grație cercului tău de contacte utile și a accesului la informații prețioase. Agenda ta este plină de tot felul de treburi personale, dar ești receptiv și față de nevoile, problemele altora.

În data de 11 decembrie 2019, Venus în conjuncție cu Saturn îți reamintește de responsabilitățile pe care le ai față de oameni apropiați. Îți îndeplinești cu plăcere sarcini ce-ți păreau altădată a fi plictisitoare, împovărătoare. Fii selectiv în tovărășiile tale, focalizează-te pe prieteniile care contează cel mai mult pentru tine!

Sub vibrațiile Lunii pline apărute în 12 decembrie 2019 în Gemeni, poți încerca să te ocupi cu conștiinciozitate de îndatoriri cotidiene, însă mintea pare să-ți rătăcească spre alte dimensiuni ale existenței. Rudele și amicii pot atenta să te mențină cu picioarele pe pământ, dar îți este greu să te desprinzi de fantasmele imaginației. Cu cât te silești mai tare să te concentrezi pe lucruri concrete, cu atât ești acaparat mai insistent de aspirații imateriale. Este necesar să-ți rezervi un scurt răgaz pentru a te alinia perspectivei spirituale a vieții tale!

O dorința arzătoare de a te conecta cu cei din preajma ta și a gusta până la fund din pocalul plăcerilor trăirii te străbate ca urmare a conjuncției dintre Venus și Pluton din 13 decembrie 2019. Nu ești dispus să apelezi la compromisuri pentru a face ceea ce-ți place. Nu ai cum să-ți menții neutralitatea, iar oamenii întâlniți astăzi par să-și pună asupra ta o amprenta fie extrem de pozitivă, fie nemaipomenit de negativă!

Pe 19 decembrie 2019, când Marte se amplasează în sextil cu Saturn, ai parte de succese dacă te canalizezi pe ceea ce este mai important și ai o abordare directă, nemijlocită, a obiectivelor tale. Întrucât ai la dispoziție o covârșitoare forță de convingere, poți să pui capăt unor neînțelegeri cu părinții sau rudele, demonstrându-le că ai dreptate.

Grație sextilului lui Marte cu Pluton din 22 decembrie 2019, ai puterea de a trece peste orice fel de piedici îți sunt puse în cale. Preluarea inițiativei, adoptarea unei atitudini ofensive te ajută să obții ceea ce-ți dorești.

Luna nouă răsărită pe 26 decembrie 2019 în Capricorn, în a doua zi de Crăciun, îți înlesnește recunoașterea dedicării față de persoane îndrăgite, a responsabilității cu care te ocupi de satisfacerea năzuințelor acestora. Ți se confirmă că te afli pe drumul cel bun, că aspirațiile tale ținând de familie pentru anul 2020 sunt viabile!

În fine, pe 31 decembrie 2019, trigonul lui Mercur cu Uranus îți făgăduiește surprize plăcute, evenimente neașteptate, dar fericite, cu ocazia Reevelionului. Încă o dată, recâștigi o viziune clară asupra diverselor aspecte ale existenței tale, despre ceea cei de de întreprins în noul an!

Horoscop Capricorn decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Venus îți adeverește că relația ta amoroasă este autentică, scoate în evidență prețuirea reciprocă dintre tine și persoana ta iubită. Nimic nu vă mai stăvilește împărtășirea sentimentele de afecțiune, și tindeți să va o învigorați printru-un plus de senzualitate. De asemeni, sunteți motivați să vă delectați deplin în sărbătorile de iarnă, să nu vă refuzați nici o plăcere unuia altuia, indiferent cât de costisitoare ar fi.

Dacă ești singur, ai șansa să cunoști pe cineva atractiv, care-ți recunoaște cu limpezime calitățile, frumusețea lăuntrică. Așa ceva pare să aibă loc preponderent în ziua de Crăciun sau de Revelion!

Horoscop Capricorn decembrie 2019: Muncă și bani


În special, în ultima decadă din lună, ești guvernat de un simț practic ieșit din comun, și banii par să-și afle cu ușurință făgaș către tine, datorită unor tranzacții financiare, de afaceri, foarte avantajoase, ori a unei prime nesteptat de consistente de la serviciu!

Horoscop Capricorn noiembrie 2019
Horoscop Capricorn decembrie 2019 Horoscop Capricorn decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.