Horoscop Vărsător decembrie 2019

 Potrivit horoscopului Vărsătorului din luna decembrie 2019, oscilezi între înclinația de a te retrage din activitatea socială și cea de a integra cât mai strâns, mai fericit, în cercul prietenilor  tăi. Viața amoroasă îți este stimulată de spontaneitate și un atașament total, neîngrădit de nimic față de partenerul tău de cuplu.

Horoscop Vărsător decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


La debutul lunii, poți tânji după mai mai multe răstimpuri de solitudine, pentru a te concentra pe o expediție în cele mai profunde secrete ale sinelui, vieții. Sensibilitatea, receptivitatea față de aspecte subtile, nevăzute, impalpabile ale lumii te incurajeza să te cufunzi în preocupări spirituale, să îți reînnoiești credințele esențiale.

În a doua decadă din decembrie, singurătatea te ispitește într-o mai mică măsură. Ți se îmbunătățește comunicarea cu prietenii și membrii unui grup din care faci parte. Poți primi sfaturi prețioase de la astfel de oameni, la fel cum ești gata să le oferi și tu lor îndrumări utile.

De asemeni, mintea tinde să-ți fie străbătută de bruște idei intuitive, ingenioase, având capacitatea să-ți dinamizeze demersurile principale.
Horoscop decembrie 2019 Vărsător

În cea de-a treia decadă, răgazurile de retragere din lume ți se împletesc cu perioade de efervescență socială provocate de magia crescândă a sărbătorilor de iarnă.

Sub efluviile Lunii noi ivite în data de 26 decembrie 2019 în Capricorn, fantezia ți se dezlănțuie, și intuiția ți se ascute, deschizându-ți ochii spre căi inedite, neobișnuite, originale, de a-ți materializa un vis îndrăgit. Deși este sărbătoare, a doua zi de Crăciun, poți fi importunat de un gând sau o veste ținând de serviciu!

În cele urmă din zile din lună, înainte de începerea noului an, ești înclinat să te debarasezi de poveri ale trecutului care nu își mai au rostul în prezent și în 2020. Nu te simți în apele tale când ești înconjurat de mulți oameni străini, necunoscuți, pe care nu îi cunoști prea bine, așa că este posibil ca de Revelion să fii numai alături de tovarășul tău de cuplu ori cu nu număr restrâns de persoane dragi.

Horoscop Vărsător decembrie 2019: Dragoste și cuplu


În caz că ai de mai multă vreme un partener, ai potențialul să-l farmeci prin gesturile și cuvintele tale spontane, prin creativitatea cu care îți exprimi dragostea pentru acesta. Conexiunea voastră pare să se se scuture de inerție, obișnuințe, să se reînnoiască și să se reînvigoreze.

Nativii singuri din Vărsător sunt înzestrați cu o aură deodebită de șarm, ce le dăruiește oportunități extraordinare în viața sentimentală. Înfiriparea unei idile cu bătaie lungă în timp este posibilă cu condiția de a nu fi egocentrici, a nu se lăsa în voia iluziei că iubirea altuia li se cuvine necondiționat!

Totodată, dacă ești solo, pe 12 decembrie 2019, Luna plină din Gemeni îți pune la dispoziție numeroase șanse în amor,  însă nu ai cum să profiți de toate! Gândurile par să-ți fie acaparate de aspirația către dragoste, dar nu și de ideea de a te implica serios într-o relație în doi.  O persoană specială, cu care este posibil să-ți incrucișezi pașii, te poate totuși determina să te răzgândeșți în această privință!

Horoscop Vărsător decembrie 2019: Muncă și bani


Deși îți poate fi greu să faci asta, mai cu seamă înainte de Crăciun și Anul Nou, este necesar să-ți pui sub control predispoziția de a face cheltuieli nemăsurate, în stare să-ți dea peste cap bugetul personal.

Banii nu îți pică din cer, și este nevoie de străduințe pentru a-i câștiga.

Horoscop Vărsător noiembrie 2019
Horoscop Vărsător decembrie 2019 Horoscop Vărsător decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.