Horoscop Pești decembrie 2019

În horoscopul Peștilor din luna decembrie 2019 ies în evidență avantajele furnizate de legături de amiciție, cooperarea cu oameni care țin la ține, inclusiv în sfera profesională, dezvăluirea laturii pozitive a celor din preajma ta și o viață sentimentală focalizată spre discreție și proiecte de viitor.

Horoscop Pești decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Închegi tot mai multe prietenii, ți le fortifici pe cele mai vechi, și ai de profitat de acest lucru atât pe plan emoțional, cât și material. Amicii te antrenează în tot felul de activități incitante, distractive, și este de așteptat să petreci clipe memorabile împreună cu ei de-a lungul sărbătorilor de iarnă.

Îți creezi alianțe neobișnuite cu oameni din diverse straturi sociale, care-ți pot fi de folos în circumstanțe ieșite din comun.

Cele mai inspirate, mai productive idei te străbat atunci când stai de vorbă cu persoane apropiate, îndrăgite. Ele te sprijină, de fapt, să-ți pui la treabă, să-ți utilizezi mintea la cel mai înalt potențial al său.

Dai dovadă de o empatie deosebită față de cei din jurul tău, și ai capacitatea să-ți dezvălui frumusețea interioară a fiecăruia dintre ei. Spiritul Crăciunului pune astfel stăpânire asupra ta!
Horoscop decembrie 2019 Pești

Îndeosebi în cele din urmă zile ale lunii, apropierea noului an te mobilizează să-ți pui la punct planuri de viitor îndrăznețe, dar realiste!

Acestor influențe astrologice li se adaugă altele, de o mai mică anvergură...

Astfel, pe 8 decembrie 2019, cuadratul Soarelui cu Neptun îți poate provoca lapsusuri, nedumeriri despre lucruri, nume și priorități ale existenței. În acest context astral, ești tentat să te retragi din lume, să te izolezi între pereții casei tale... Nu ceda acestei ispite, încercând, mai degrabă, să te adaptezi cursului imprevizibil al traiului zilnic.

Luna plină poposită în data de 12 decembrie 2019 în Gemeni te poate supune unei oscilări între dorința de a te închide în locuință, pentru a te lăsa în voia fanteziilor tale, și necesitatea de a fi prezent pe scena socială și profesională. Într-un fel sau altul, este necesar să gasești o cale de mijloc, care să împace ambele deziderate.

Ambiția îți scade vizibil ca urmare a trigonului dintre Marte și Neptun din 13 decembrie 2019. Nu mai ești interesat să te afirmi printre oameni, preferând mai degrabă să te orientezi spre latura spirituală a existenței. Te avânți către ajutorarea unor persoane necăjite! Pe de altă parte, unii oameni par dornici să îți acorde sprijin într-o situație nefericită!

Pe 20 decembrie 2019, Mercur în cuadrat cu Neptun îți pune la încercare logica gândirii și îți încețoșează atenția față de detaliile întreprinderilor tale. Ești extrem de sensibil la comentariile altora despre tine, te simți de parcă aceștia ți-ar căuta mereu nod în papură. Evită-ți, totuși, tendința de a-i acuză pe alții din cauza unor impresii subiective, de moment.

Ca efect la Lunii noi găzduite pe 26 decembrie 2019 de Capricorn, o grămadă de oportunități îți bat la ușă, și este nevoie să-ți aduni intreaga putere de concentrare pentru a le selecta pe cele mai bune. Ești entuziast în lansarea unui proiect major, pari să fii foarte recunoscător pentru ajutorul constant oferit de persoane apropiate, și te străduiești să te ridici la înălțimea așteptărilor acestora despre tine!

Horoscop Pești decembrie 2019: Dragoste și cuplu


În eventualitatea că ești implicat într-un cuplu, atmosfera festivă, romantică din decembrie își pune marcant amprenta asupra ta și a partenerului tău. Sunteți înclinați să faceți un bilanț al vieții împreună de până acum și să vă trasati obiective mărețe pentru 2020. Deși nu puteți refuza niște invitații la petreceri, evenimente colective, sunteți predispuși să vă petreceți clipe memorabile, de împărtășire afectivă, doar în doi, în intimitate.

Nativii solitari din Pești trebuie să-și înfrângă o posibilă timiditate în exces, mai cu seamă că sărbătoarea Crăciunului și cea a Revelionului le pot prilejui întâlnirea unui veritabil suflet pereche!

Horoscop Pești decembrie 2019: Muncă și bani


La serviciu, beneficiezi de întețirea și armonizarea comunicării cu colegii și șefii. Totuși, o răsturnare de situație neanticipată te poate prinde pe picior greșit, îți poate solicita un plus de flexibilitate. Responsabilitățile din muncă îți pot cere mai multă eficiență, perseverență!

Horoscop Pești decembrie 2019
Horoscop Pești decembrie 2019 Horoscop Pești decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.