Horoscop Gemeni decembrie 2019

Potrivit horoscopului Gemenilor, în luna decembrie 2019 ai potențialul să te implici într-o metamorfoză profundă, de reînnoire a ființei tale, ești avantajat de diverse legături de parteneriat, ai ocazia să pleci într-o călătorie, profiți de o viață amoroasă eliberată de inerție și de o circumstanță financiară prielnică sporirii contului tău din bancă. 

Horoscop Gemeni decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Încă de la începutul lunii, treci printr-o transformare interioară majoră, ce-ți permite să îți scoți la iveală emoții, sentimente îngropate adânc în subconștient, să te vindeci din punct de vedere sufletesc. Îți înțelegi mai bine trecutul și rolul său, pozitiv ori negativ, în prezent și viitor. Este timpul să te desprinzi de niște aspecte al existenței perimate, de altădată, să înveți cum să te învigorezi în afirmarea personalității tale!

Parteneriatele din diverse sfere ale vieții par să precumpănească, să îți dăruiască beneficii ieșite din comun. Poți să-ți formezi asocieri de nădejde cu oameni dezvoltați în plan intelectual, și să fii stăpânit de un sporit spirit diplomatic, ce-ți înlesnește să pătrunzi mai ușor în mintea și inima celor din preajma ta.

 Sub efluviile Lunii pline apărute pe 12 decembrie 2019 în Gemeni, pari să fii cuprins de o năvalnică dorință de libertate, mai ales dacă te simți copleșit de cerințele, obligațiile pe care ți le așează în față cei din jurul tău. Poate că părerile, așteptările altora de la tine te împiedică să te canalizezi pe destinul tău personal și profesional autentic. Lasă-te în voia visurilor tale cele mai stăruitoare, fără a-ți pierde însă obiectivitatea în împlinirea lor!
Horoscop decembrie 2019 Gemeni

În a treia decadă din lună, când sărbătorile de iarnă devin tot mai ațâțătoare, ești antrenat în numeroase evenimente sociale, mai cu seama cu o tentă artistică. Ai prilejul să călătorești, să comunici cu persoane îndrăgite de pe alte meleaguri.

Luna nouă poposită în data de 26 decembrie 2019, a doua zi Crăciun, în Capricorn, te poate pune în situația de a pune capăt unei certe cu cineva apropiat. În această conjunctură se pune accentul pe integritatea, onestitatea ta, voința de a-ți dovedi atașamentul față de acesta în ciuda unor opinii diferite, chiar opuse.

În ultimele trei zile din decembrie, te remarci prin năzuința de a trece dincolo de aspecte superficiale ale lumii pentru a-ți dezvălui ce este cu adevărat valoros pentru tine și a te canaliza pe demersuri veritabile în dezvoltarea ta de-a lungul anului 2020.

Horoscop Gemeni decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Comunicarea profundă, sinceră din dragoste reprezintă un reper de bază atât în cuplurile consacrate, cât și în cele incipiente. Dacă mai există ceva ascuns, trecut cu vederea, în relația cu persoana iubită, așa ceva nu mai este posibil să continue în actualul context astral.

Cele din urmă zece ale lunii insistă pe o necesară desprindere a vieții sentimentale de rutina cotidiană, de cărări bătătorite ale existenței.

În caz că ai un partener, este posibil să-ți petreci Crăciunul și/sau Revelionul departe de casă, poate în străinătate.

Dacă ești solitar, e probabil să infiripi o poveste de iubire cu cineva cunoscut în decursul unui voiaj ori tocmai revenit în țară.

Horoscop Gemeni decembrie 2019: Muncă și bani


Traversezi o perioadă favorabilă afacerilor și demersurilor profesionale în parteneriat.

Poți primi o sumă de bani însemnată grație unei moșteniri, unei investiții mai vechi, sau chiar a unor numere inspirat alese la loterie!

Horoscop Gemeni noiembrie 2019
Horoscop Gemeni decembrie 2019 Horoscop Gemeni decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.