Horoscop Gemeni noiembrie 2019

În horoscopul Gemenilor din luna noiembrie 2019 precumpănesc oportunități în domeniul social și cel profesional, și o viață sentimentală eliberată de orice tip de dubii, îndoieli, mai ales că este direcționată spre o veritabilă comuniune din cuplu.

Horoscop Gemeni noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Viața publică îți este prielnică, și niște merite ce ți-au fost până acum negate tind să-ți fie recunoscute și să te "teleporteze" într-o poziție înaltă. Nu mai ești dispus să te implici în dueluri neproductive, preferând, mai degrabă, să îngropi securea războiului cu oameni ce păreau mai mereu să ți se opună întreprinderilor tale esențiale, să îți dezvălui niște modalități de a ajunge la un compromis cu ei.

Ai posibilitatea să îți pui bazele unor relații cu persoane autoritare, dinamice, influente, ce pot avea un cuvânt greu de spus în parcursul destinului tău viitor!

Sub efluviile Lunii pline răsărite în data de 12 noiembrie 2019 în Taur, îți dorești să te plasezi cumva în culisele existenței, dar acest lucru nu pare să-ți fie posibil având în vedere că trebuie să pui capăt unor situații explozive din relațiile cu alții. Poți fi sufletul unei petreceri însă, uneori, pari să te simți izolat în mijlocul unei mulțimi care nu este deloc pe aceeași lungime de undă ca și tine. Rezervă-ți mai mult timp pentru a-ți explora visele cele mai arzătoare și nu-ți face griji în privința felului cum gândesc unele persoane despre tine! 
Horoscop noiembrie 2019 Gemeni

În a treia decadă din noiembrie, traiul social și profesional ți se energizează. Înclinația să acționezi impulsiv, temperamental, atunci când cei din preajma ta te contrazic îți este domolită de recunoașterea unor erori personale în interacțiunea cu aceștia, și năzuința de a le îndepărta definitiv. Ai, încă o dată, capacitatea să îți relevi cum să instaurezi o relaționare pașnică cu alții, fără ca acest lucru să-ți știrbească focalizarea spre obiectivele tale ambițioase!

 O perspectivă nouă, împrospătaoare, asupra lumii și a alianțelor tale cele mai avantajose este pe cale să te acapareze pe 26 noiembrie, când Luna nouă se instalaza în Săgetător. Ești gata să dai o nouă șansă unor astfel de legături umane, să-ți extinzi cercul de contacte utile. În acest context astral, nu trebuie, totuși, să iei totul de-a gata, ci să-ți păstrezi o minte deschisă, în stare să găsească o abordare potrivită pentru circumstanțe diferite!

Horoscop Gemeni noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


 Viața amoroasă capătă o tentă mai romantică decât de obicei, îndeamnă către o conexiune ce calcă în picioare o realitate crudă...

Dacă ești solo, ești mai motivat să îți cauți un suflet pereche, să depășești obsesii, standarde prea înalte în înfiriparea unei idile.

Căsătoriile și relațiile de cuplu serioase sunt învigorate în această perioadă, probabil și de dorința ta de a fi mai conciliator, mai diplomat, mai atent în privința năzuințelor tovarășului tău de viață. Îți exprimi mai ușor, mai direct simțămintele de iubire față de partenerul tău, și te simți mai fericit decât altădată că nu ești singur, că ai cu cine să-ți împărtășeșți cele mai adânci emoții.

Horoscop Gemeni noiembrie 2019: Muncă și bani


La serviciu pari să ai o mulțime de treabă, dar acest lucru nu te descurajează ci, dimpotrivă, te motivează să pui osul la muncă, astfel încât să-ți dovedești responsabilitatea și priceperea.

Oricum, pari să fi depășit un răstimp de derută vizavi de țelurile tale profesionale și de modul cum să interacționezi cât mai armonios cu șefii și colegii.

Atât la job, cât și în afaceri, ai sporite câștiguri în relațiile de cooperare, parteneriat!

Horoscop Gemeni octombrie 2019
Horoscop Gemeni noiembrie 2019 Horoscop Gemeni noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.