Horoscop Rac noiembrie 2019

Potrivit horoscopului Racului din luna noiembrie 2019, ai ocazia să îți optimizezi vigoarea fizică și psihică, să te dedici unor acțiuni notabile în sfera publică, să îți regăsești drumul autentic al destinului. Viața  sentimentală trebuie să evite o atitudine cumva morocănoasă, rigidă, iar cea profesională îți făgăduiește realizări remarcabile atâta vreme cât nu te lași surprins cu garda jos de potențiali inamici.

Horoscop Rac noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Îți apreciezi mai mult decât de obicei trupul, precum și conexiunea dintre el și minte și, din acest motiv, îți este mai ușor să te desprinzi de tabieturi, obiceiuri toxice, ce-ți influențează negativ tonusul general.

Oricum, spre finalul lunii, pari să-ți fortifici starea de sănătate, să te refaci rapid după o eventuală boală și să fii cuprins de o energie substanțială din punct de vedere fizic!

Dai dovadă de un plus de seriozitate în relaționarea socială și ești gata să te debarasezi de aspecte ale sale ce-ți irosesc timpul, te împiedică să te canalizezi pe preocupările tale esențiale.
Horoscop noiembrie 2019 Rac

Cu toate astea, în ultima decadă a lui noiembrie, nu reziști tentațiilor tot mai mari de a te distra, a te delecta în plăcerile existenței. Se impune, chiar, să nu ajungi să îți neglijezi total demersuri importante pentru evoluția ta!

Pari îmboldit, totodată, să-ți schimbi garderoba, orientându-te către o îmbrăcăminte mai potrivită zilelor friguroase de iarnă, fără, însă să neglijezi frumusețea acesteia.

În data de 12 noiembrie 2019, ca efect al Lunii pline amplasate în Taur, este necesar să te lepezi de o oarecare comoditate în sfera socială, întrucât unii dintre amicii tăi par să se confrunte cu o criză, o situație problematică. Este musai să le dai o mână de ajutor, chiar dacă acest lucru îți amână rezolvarea unor întreprinderi individuale. În astfel de cazuri nu se mai aplică zicala celebră "Frate, frate, dar brânza este pe bani!"

Către sfârșitul acestei luni, ai capacitatea să te îndepărtezi de credințe, idealuri false, inspirate de persoane la fel de false, și să-ți regăseșți adevăratele valori interioare. Pe de altă parte, niște impedimente ținând de interese de ale tale din străînătate sunt pe punctul să dispară, îngăduindu-ți să-ți vezi visele cu ochii!

Horoscop Rac noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea nu prea mai știe de glumă, pare să-și iasă din sărite ori de câte ori ești ispitit să o iei în șagă...

Nativii singuratici pot să-și propună standarde prea înalte, chiar imposibile, în alegerea unui partener de cuplu. Trebuie să-și echilibreze așteptările din amor cu propria lor capacitate de a se dărui, a se implica cu adevărat într-o idilă!

Cei angajați deja într-o poveste de iubire au posibilitatea să și-o aprofundeze, cu condiția de a nu se mai lăsa în voia unei posesivități exagerate față de tovarășul lor de viață!

Horoscop Rac noiembrie 2019: Muncă și bani


Ai oportunitatea să-ți armonizezi relațiile cu colegii și șefii de la serviciu, atâta timp cât nu ajungi cât pe ce să fii folosit de ei, să le îngădui să profite de tine.

Spre finele lunii, munca îți dăruiește satisfacții tot mai consistente, în special când te implici în proiecte creative. Competența ta iese în evidență și îți înlesnește un parcurs mai înalt în carieră.

Luna nouă, poziționată pe 26 noiembrie 2019 în Săgetător tinde să-ți pună înainte evenimente surprinzătoare, ba chiar șocante în muncă. Ți se testează, de fapt, flexibilitatea, abilitatea de a te adapta cât mai repede unor noi provocări, așa că este nevoie să te debarasezi de conformisme, și să îți pui la treabă spontaneitatea!

Horoscop Rac octombrie 2019
Horoscop Rac noiembrie 2019 Horoscop Rac noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.