Horoscop Taur noiembrie 2019

Horoscopul Taurului din luna noiembrie 2019 este dominat de dezvăluiri notabile despre tine și lume, reconsiderarea legăturilor tale de asociere și prietenie, și fortificarea celor viabile, o viață amoroasă ardentă, dar concentrată către esențele sale, și activități financiare promițătoare. 

Horoscop Taur noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Ești înclinat și ai abilitatea să îți dezvălui mistere ale existenței ce păreau să fie de nepătruns până acum. Poți avea o revelație majoră, în stare să dea un curs nou, neobișnuit, destinului tău. Ai o carismă puternică, ce ți se vădește chiar și atunci când ești în locuri stranii, alături de oameni stranii și în circumstanțe stranii.

Ai posibilitatea să extragi beneficii însemnate grație înțelegerii motivațiilor, intențiilor ascunse ale celor din jur.

Luna plină poposită pe 12 noiembrie 2019 în Taur are menirea să te pună într-o situație la limită, pe muchie de cuțit, ce te îmboldește să-ți scoți la lumină latura creativă, autentică ta personalitate, fără să mai faci concesii celor din preajma ta. Chiar dacă ești atras spre ciocniri violente (nu și fizice) cu unele persoane, nu ai de ales. Inăbușirea emoțiilor, sentimentelor tale nu-ți este de nici un folos în acest context astral.
Horoscop noiembrie 2019 Taur

Mai cu seamă în ultima decadă a lunii, te focalizezi pe relațiile tale de parteneriat din toate sferele vieții, de la cele personale, la cele sociale și profesionale. Poți să-ți dai seama ce anume le-a întunecat, le-a afectat în ultima vreme, și să iei măsuri decisive pentru îmbunătățirea lor.

Totodată, nu poți să nu ții cont de oameni care încearcă să îți submineze demersurile principale, atentează să-ți facă rău la vedere sau sub masca unei false prietenii. Nu mai ești dispus să rămâi în defensivă și ești gata să îi ataci pe un câmp de bătălie deschis. Gândește-ți bine strategiile înainte de a face așa ceva!

Ai trecut, de altfel, de o perioadă de-a lungul căreia ai fost pus la încercare de conjuncturi în care ți-au ieșit la iveală inamicii cei mai vajnici și amicii ipocriți, ce nu încercau, de fapt, decât să profite de tine. Partea bună este că știi în prezent care-ți sunt adevărații prieteni, cei pe care te pot baza până în pânzele albe!

Sub vibrațiile Lunii noi poziționate în ziua de 26 noiembrie 2019 în Săgetător ești din nou motivat să pornești într-o călătorie de redescoperire a sinelui, în pofida predispoziției de a intra în acțiune în lumea exterioară. O metamorfoză spirituală sau psihologică pare să fie cheia către o fericire veritabilă, înălțată deasupra superficialității cotidiene!

Trigonul lui Venus cu Uranus din 28 noiembrie 2019 te determină să te simți excelent în compania altor oameni, îndeosebi a unora excentrici, neobișnuiți, ce-ți facilitează desprinderea de rutina zilnică. Atitudinea ta directă, optimistă, îți înlesnește împliniri de excepție, inclusiv din punct de vedere financiar.

Horoscop Taur noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Deși patima o învolburează mai mult decât de obicei, dragostea își propune o aprofundare, aflarea rădăcinilor sale cele mai adânci...

Nativii singuri pot cade pradă unei pasiuni fizice aproape cotropitoare, riscând, câteodată, să o confunde cu iubirea. Dacă își păstrează un dram de luciditate, nu se azvârl, totuși, orbiți, într-o aventură superficială, ci își mențîn disponibilitatea pentru întâlnirea unei persoane speciale, capabile să îi inspire să devină cea mai bună variantă a lor.

Cei care au un tovarăș de viață au șansa să petreacă momente de magică împărtășire afectivă, erotică, împreună cu acesta. Se pot feri o vreme de compania amicilor, pentru a se bucura din plin de intimitatea lor amoroasă.

În cea de-a treia decadă a lui noiembrie, năzuința de a aplana cât mai repede un conflict cu persoana iubită poate fi contracarată de scurte episoade de gelozie. Nu te lăsa ademenit de ipoteze nejustificate de nimic în realitate!

Horoscop Taur noiembrie 2019: Muncă și bani


Ai avantaje deosebite din investiții, credite, și parteneriate financiare ori de afaceri. Posezi capacitatea de a distinge aspecte păguboase din munca ta și din întreprinderile ținând de bani.

Ai grijă, cu toate astea, să nu forțezi nota, să nu-ți impui cu prea mare insistență opiniile în asocierile tale din afaceri.

Horoscop Taur octombrie 2019
Horoscop Taur noiembrie 2019 Horoscop Taur noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.