Horoscop Taur decembrie 2019

Orientările prioritare din horoscopul Taurului în luna decembrie 2019 sunt oportunități de a merge peste hotare sau a comunica cu persoane din alte țări, împrospătarea activității tale sociale, o efervescență rară în dragoste și un parcurs ascendent în carieră.

Horoscop Taur decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Încă de la debutul acestei luni, ai numeroase șanse în studii, în lărgirea ariei tale de cunoaștere, și în vizitarea unor locuri îndepărtate de casă ce-ți oferă prilejul de a-ți lărgi orizonturile culturale și spirituale. Ești, astfel, în măsură, să te desprinzi de un cerc relativ strâmt din punct de vedere social, să conștientizezi cum poți ajunge pe nivele mai înalte ale trăirii.

Această orientare poate include dezvăluirea unor secrete, mistere, despre zone ale lumii, vieții, ce îți păreau inaccesibile până acum.

Vibrațiile Lunii pline poziționate pe 12 decembrie 2019 în Gemeni te pun în gardă să comunici cât mai limpede cu cei din jurul tău. Sărbătorile de iarnă te pot mobiliza să pui semnul egalității între realitate și vise, dar nu te poți opri să iei în avans, daruri de preț exorbitante chiar pentru cei dragi!

Oricum, în ultima decadă din decembrie, pari să fii motivat să îți extinzi zona de influență în sfera socială, să îi surprinzi pe cei din jurul tău cu cadouri plăcute, în stare să le refacă o imagine pozitivă despre tine. Nu exagera, totuși, în această privință, mai ales că unele contradicții sociale și profesionale nu pot fi eliminate prea ușor prin aceste mijloace.
Horoscop decembrie 2019 Taur

Se pune iarăși accentul pe călătorii în străinătate, ceea ce poate presupune să te bucuri de Crăciun și/sau de Anul nou pe meleaguri exotice, nemaicunoscute, ce-ți rezervă delicii rare.

Totodată, este de așteptat să intri în contact cu oameni dragi, sosiți recent din străinătate, sau care nu s-au întors încă de acolo, dar îți dau niște veșți îmbucurătoare.

Fii cât se poate de grijuliu la ceea ce îți dorești în noul an, în special sub vibrațiile Lunii noi răsărite pe 26 decembrie 2019, în Capricorn. Dacă ești dispus, cu adevărat, să depui eforturi notabile pentru a-ți realiza un vis, poți afla oameni influenți, gata să te susțînă. Relansarea în studii ori punerea bazelor unei întreprinderi majore îți surâde în viitorul apropiat.

Pe data de 31 decembrie 2019, ca urmare a trigonului dintre Mercur și Uranus, nu ai astâmpăr, cauți o cale incitantă de a ieși din rutina cotidiană. Pari să te bucuri de un Revelion extrem de interesant, neobișnuit, să te găsești cu persoane neconvenționale, capabile să te stimuleze către o altă versiune, ieșită din comun, a existenței!

Horoscop Taur decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Luna decembrie stă sub semnul unei patimi incandescente în amor, atât pentru nativii angajați într-un cuplu, cât și pentru cei ce fac primii pași într-unul.

Dacă faci parte din cea dintâi categorie, împărtășirea ta sentimentală cu tovarășul tău de viață tinde să se încingă, să va aducă pe amândoi pe culmi nemaiîntâlnite ale senzualității. Spre finele lunii, puteți avea oportunitatea de a vă implica într-un demers lucrativ ori de afaceri comun.

În caz că ești solo, poți întâlni pe cineva în stare să te scoată din țâțâni prin efluviile sale de erotism, dar nu trebuie să te avânți totuși într-o aventură amoroasă superficială, ba chiar păguboasă! Oricum, în ultima decadă din lună, ai prilejul să te conectezi cu o persoană serioasă și atractivă, care pare să se potrivească de minune sufletului tău pereche visat de multă vreme.

Horoscop Taur decembrie 2019: Muncă și bani


Ai beneficii din afaceri în asociere cu alții din demersuri finaciare în colaborare.

Paradoxal, în decursul celei de-a treia decade a lunii, când magia festivităților hibernale ajunge în toi, îți apar în cale ocazii foarte favorabile în carieră. Mare parte din ele pot proveni de la oameni importanți cu care ai păstrat contactul, sau de niște rude aflate pe poziții înalte!

Horoscop Taur noiembrie 2019
Horoscop Taur decembrie 2019 Horoscop Taur decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.