Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2020

Evenimentele astrale prioritare în horoscopul lunii ianuarie 2020 sunt tranzitul lui Marte în Săgetător, cel al lui Venus în Pești, al lui Mercur și al Soarelui în Vărsător, aspectul retrograd al Uranus în Taur și al lui Neptun în Pești, Luna plină din Rac și Luna nouă din Vărsător.

HOROSCOP SUMAR PENTRU FIECARE ZODIE ÎN IANUARIE 2020


Capricornul se confruntă cu ieșirea năvalnică la suprafață a unor simțăminte subconștiente și necesitatea de a le stăpâni și direcționa într-un sens pozitiv, are oportunități în dragoste datorită intensei sale interacțiuni sociale, dar și hopuri provocate de circumstanțe surprinzătoare, se bucură de câștiguri în plan financiar ca urmare a eficientizării comunicării sale, cu condiția însă de a rămâne mereu cu picioarele pe pământ.

Cei născuți în Vărsător își dinamizează relațiile cu prietenii, își impun cu ușurință personalitatea și interesele, pun pe primul loc în iubire ceea ce este cu adevărat valoros, veritabil atâta vreme cât reușesc să-și reprime înclinația de a visa cu ochii deschiși, și pot fi puși în fața unei metamorfoze neobișnuite în sfera familială.

Peștii dau dovadă de o mobilizare de zile mari în muncă, profită de o aură specială de atractivitate în viața amoroasă, își iluminează lumea interioară și intra lesne în contact cu aceasta, trebuie să se ferească să se vadă într-o lumina idealistă, edulcorată, și să fie pregătiți pentru o transformare cutremurătoare în activitatea socială.
Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2010

Nativii din Berbec au ocazia să-și împlinească ferm, fără vreo urmă de îndoială, niște proiecte legate de străinătate, își extind și își învigoreaza cercul de amici, pot avea probleme în adaptarea la o nouă conjunctură economică, sunt atenționați să nu se lase în voia unor aspirații intangibile în plan sentimental, chiar dacă sunt călăuziți spre o sporită intimitate, taină, în acest domeniu al existenței lor.

În horoscopul Taurului, se evidențiază o dragoste augmentată de senzualitate, care uneori poate avea două tăișuri, mai ales dacă nu este susținută de o autentică camaraderie în cuplu, o dilemă legată de felul cum își pot populariza sinele, ideile și întreprinderile în lume.

Gemenii sunt pe cale să-și fortifice legăturile de parteneriat din toate planurile vieții lor, dar nu trebuie să fie exagerat de combativi în această privință, își reconsideră iubirea printr-o prisma unei mai mari stabilități pe termen lung, par să fie foarte ambițioși în profesie, să primească vești bune de peste mări și țări, și să fie supuși unei schimbări esențiale în universul lor lăuntric.

Pentru Rac, se anunță o reconsiderare importantă în muncă, o aventură incitantă peste hotare, dar cumva riscantă, inclusiv din punct de vedere sentimental, beneficii din asocieri în afaceri, și punerea la încercare a unor relații de prietenie.

Leul își abordează cu temeritate viața amoroasă, este cuprins de o patimă fierbinte în aceasta, una ce poate fi câteodată înșelătoare, este avantajat de o creativitate ieșită din comun, își clarifică parteneriatele care îi asigura cea mai mare eficiență, însă este nevoie să-și lămurească niște dubii notabile în sfera profesională.

Potrivit horoscopului Fecioarei din ianuarie 2020, se prevestește o implicare profundă în relaționarea cu familia, armonizarea acesteia, focalizarea a partenerilor de cuplu către țeluri comune realiste și nu imaginare, o perspectivă foarte limpede despre activitatea profesională, benefică în viitorul apropiat, și eventuale probleme în întreprinderile financiare în colaborare.

Nativii din Balanță au o interacțiune socială efervescentă, dar nu lipsită de contradicții, o viață sentimentală centrată pe fundamente solide, o împărtășire afectivă sinceră, onestă, își scot la iveală resurse remarcabile creative, sunt favorizați de persoane influente în muncă atâta timp cât nu pică în capcana subiectivității.

Scorpionul tinde să-și mărească considerabil contul din bancă, pare să fie cea mai avantajată zodie în dragoste din această lună dacă își stăvilește visarea cu ochii deschiși, are parte de evenimente fericite în familie, însă poate fi pus în dificultate de niște împrejurări neprevăzute în legăturile de parteneriat.

Cei născuți în zodia Săgetătorului nu mai sunt dispuși să lase de la ei în promovarea obiectivelor și idealurilor lor, sunt înclinați să se mențină pe cărări bătătorite, dar sigure, în amor, în ciuda unor situații neprevăzute, își îmbunătățesc consistent impactul în lumea înconjurătoare, și este necesar să fie extrem de flexibili în activitatea profesională.

În curând, pe blogul diane.ro, horoscopul amănunțit al lunii ianuarie 2020 pentru fiecare zodie în parte!

EVENIMENTE ASTROLOGICE IANUARIE 2020


- 2 ianuarie 2020: Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Jupiter (în Capricorn)

- 3 ianuarie 2020: Marte întră în Săgetător

- 7 ianuarie 2020: Soarele (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

- 8 ianuarie 2020: Sextil al lui Mercur (în Capricorn) cu Neptun (în Pești)

- 10 ianuarie 2020: Conjuncție a Soarelui (în Capricorn) cu Mercur (în Capricorn)

- 10 ianuarie 2020: Luna plină în Rac

- 11 ianuarie 2020: Uranus devine retrograd în Taur

- 12 ianuarie 2020: Conjuncție între Mercur (în Capricorn) și Saturn (în Capricorn)

- 12 ianuarie 2020: Mercur (în Capricorn) în conjuncție cu Pluton (în Capricorn)

- 12 ianuarie 2020: Conjuncție a lui Saturn (în Capricorn) cu Pluton (în Capricorn)

- 13 ianuarie 2020: Conjuncție dintre Soare (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn)

- 13 ianuarie 2020: Conjuncție a Soarelui (în Capricorn) cu Saturn (în Capricorn)

- 13 ianuarie 2020: Venus își începe tranzitul în Pești

- 15 ianuarie 2020: Venus (în Pești) în sextil cu Uranus (în Taur)

- 16 ianuarie 2020: Mercur pătrunde în Vărsător

- 18 ianuarie 2020: Cuadrat între Mercur (în Vărsător) și Uranus (în Taur)

- 20 ianuarie 2020: Debutul tranzitului Soarelui în Vărsător

- 23 ianuarie 2020: Cuadrat al Soarelui (în Vărsător) cu Uranus (în Taur)

- 23 ianuarie 2020: Sextil dintre Venus (în Pești) și Jupiter (în Capricorn)

- 23 ianuarie 2020: Neptun capătă o turnură retrogradă în Pești

- 24 ianuarie 2020: Luna nouă în Vărsător

- 25 ianuarie 2020: Mercur (în Vărsător) în sextil cu Marte (în Săgetător)

- 27 ianuarie 2020: Cuadrat al lui Venus (în Pești)  cu Marte (în Săgetător)

- 27 ianuarie 2020: Venus (în Pești) în conjuncție cu Neptun (în Pești)

- 28 ianuarie 2020: Cuadrat între Marte (în Săgetător) și Neptun (în Pești)

Horoscop DECEMBRIE 2019 - Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.