Horoscop Săgetător ianuarie 2020

Horoscopul Săgetătorului din luna ianuarie 2010 indică invigorarea afirmării tale în lume, posibilitatea demarării unor proiecte foarte ambițioase, îmbunătățirea relațiilor cu familia și a celor sociale, o viață sentimentală centrată pe seriozitate, și una profesională ajunsă la o răscruce de drumuri. 

Horoscop Săgetător ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Ești mai sigur pe tine, mai energetic, mai dinamic decât în ultimii doi ani. Competivitatea înaltă care te insufleste îți înlesnește realizări de zile mari, cu condiția să-ți înfrânezi impulsivitatea, tendința de a te lua la ceartă cu oricine te contrazice.

Traversezi un răstimp prielnic unor inițiative de mare anvergură, cu bătaie lungă în viitor, însă trebuie să-ți menții constant perseverența în urmărirea obiectivelor tale.

Pe 10 ianuarie 2020, sub impactul Lunii pline din Rac, se impune să nu eviți confruntarea cu emoții intense ce te pun la încercare. Nu te feri să te cufunzi în straturile profunde ale unor simțăminte, întrucât, ai astfel prilejul să-ți descoperi comori interioare prețioase. Secrete bine ascunse sunt pe punctul să iasă la iveală și să te facă să te simți vulnerabil față de unele persoane. Intuiția îți transmite, totuși, că onestitatea în a-ți arăta vulnerabilitățile este singura modalitate de a-ți reclădi relații umane bazate pe o încredere reciprocă.
Horoscop ianuarie 2020 Săgetător

În a doua jumătate din ianuarie, tinzi să-ți împletești atașamentul sporit față de familie cu o activitate socială tot mai febrilă.

Rudele, persoanele dragi reprezintă repere esențiale pentru tine, și ești gata să faci orice pentru a-ți armoniza relaționarea cu acestea.

Pe de altă parte, ești asaltat de numeroase cerințe de a comunica, a face vizite, comisioane pentru alții, a transmite și a ți se comunica vești, informații importante. Ești deschis față de noi perspective ale existenței, dispus să înveți noi lucruri despre tine și lume, te remarci prin abilitatea de a-ți expune cu forță de convingere interesele, și pari să călătorești frecvent în zone nu foarte îndepărtate de casă.

Unele probleme rămase, totuși, nesoluționate în interacțiunea cu familia îți solicită o atenție deosebită în cea din urmă săptămână din lună. Pentru a le rezolva, odată pentru totdeauna, este necesară o sinceritate totală!

Luna nouă ivită în data de 24 ianuarie 2020 în Vărsător te silește cumva să faci diferența între ceea ce-ți facilitateaza independența și ceea ce ți-o îngrădește. Cei din preajma ta nu sunt siguri cum să se apropie de tine pentru a-ți fi pe plac. Demonstrează-ți cu limpezime care-ți sunt intențiile, astfel încât să le risipești dilemele!

Mercur în sextil cu Marte pe 25 ianuarie 2020 îți insuflă curajul de a-ți afirma ideile, idealurile, ceea ce îți aduce multe oportunități în atragerea unor aliați. Nu îți astupi urechile față de opiniile altora, iar acest fapt te avantajează și mai mult!

În ziua de 27 ianuarie 2020, cuadratul dintre Venus și Marte te tentează să te iei la harță cu oricine îți iese în drum. Dorințele tale pare să între în contradicție cu cele ale oamenilor din prejma ta, iscându-se în acest fel dueluri neproductive. Străduiește-te să îți canalizezi efervescența mentală către o pasiune, un hobby, un lucru care-ți place cu adevărat.

Nivelul energetic îți scade notabil pe 28 ianuarie 2020, când Marte se amplasează în cuadrat cu Neptun. Ești distras de la preocupările tale de cele mai mici detalii. Ai grijă să nu cazi în capcanele întinse de niște persoane răuvoitoare, ce-și ascund gândurile sub masca bunăvoinței!

Horoscop Săgetător ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea nu-și mai îngăduie să se complacă în frivolitate, superficialitate...

Dacă ești angajat într-o legătură amoroasă, ești înclinat să te concentrezi pe crearea unui cămin stabil, plin de căldură emoțională, pe care să-l împarți cu persoana iubită.

În eventualitatea că ești solitar, ai nevoie de mai mult decât de flirturi, aventuri trecătoare. Siguranța ta emoțională capătă întâietate, și poți afla un partener capabil să ți-o ofere, posibil  prin intermediul unui membru al familiei.

Horoscop Săgetător ianuarie 2020: Muncă și bani


O schimbare neașteptată de la serviciu are menirea să te determine să conștientizezi în ce măsură ești satisfăcut financiar și profesional de actualul tău job. Mai are rost să te agăți de el sau este necesar să-ți cauți altul, ori să îți netezești calea spre o nouă orientare în muncă?

Horoscop Săgetător decembrie 2019
Horoscop Săgetător ianuarie 2020 Horoscop Săgetător ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.