Horoscop Scorpion ianuarie 2020

Tendințele majore din horoscopul Scorpionului în luna ianuarie 2020 sunt focalizarea asupra aspirațiilor tale esențiale, revizuirea a ceea ce prețuiești mai mult pe lume și a ceea ce ai de întreprins în această privință, o integrare socială armonioasă ce nu exclude, însă, una plină de făgăduințe în familie, o viață amoroasă ajunsă la o răscruce de drumuri, și o activitate financiară oscilând între reușite și eșecuri. 

Horoscop Scorpion ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la începutul lui ianuarie, ești încurajat să te identifici cu credințele tale, idealurile tale, și să ți le aperi cu orice preț în dialogurile cu alții, ajungând pe această temă la confruntări aprige cu ei.

Totodată, simți nevoia să îți reevaluezi sistemul de valori personale, să te asiguri că acesta se potrivește cu stadiul actual al existenței tale. Îți dorești mai multă stabilitate, și nu ești dispus să îți asumi riscuri ieșite din comun. Te ocupi de lucruri deja începute, care nu au cum să-ți iște dezamăgiri.

Simțămintele tale sunt la fel de năvalnice ca un râu ce dă să-și iasă din zăgazuri pe 10 ianuarie 2020, când Luna plină apare în Rac. Plin de incitare, năzuiești să evadezi din monotonie, să te avânți în aventuri trepidante. Deși, de obicei, nu este indicat să-ți asculți impulsurile inimii, în acest context astral acestea par să te aducă înaintea unor oportunități magice, pe care nu poți să ți le refuzi!
Horoscop ianuarie 2020 Scorpion

În a doua decadă a lunii, ești silit de împrejurări nu tocmai confortabile, să-ți treci în revistă asocierile în doi din toate planurile vieții, să-ți dezvălui în ce măsură acestea mai sunt viabile, și te sprijină ori nu în dezvoltarea ta individuală.

Asta nu te împiedică să îți scoți la lumină copilul din universul tău lăuntric, să îi îngădui să se joace, să te îndrume către modalități înnoitoare de a te bucura de fiecare clipă a traiului tău.

Înclinația de a te deconecta, a te distra, nu te îndepărtează însă de cămin. Ești mai atașat decât altădată de familie, și nu eziți să întreprinzi nimic pentru a-ți invigora relaționarea cu ea. Discuții deschise cu rudele, persoanele îndrăgite au darul de a-ți deschide ochii asupra unor chestiuni neglijate, inclusiv pentru evoluția ta.

Pe de altă parte, ești cumva atenționat să te îndepărtezi de cărările bătătorite ale existenței, și să îți pui la treabă talente ascunse, insuficient exploatate.

Evenimente trecute din viața ta insistă să le redescoperi semnificația ca efect al Lunii noi amplasate în data de 24 ianuarie 2020 în Vărsător. Poți avea astfel o revelație despre actualul tău rol în lume, și mai ales în sânul familiei. Aspecte importante ce te-au marcat altădată trebuie să fie integrate în viziunea ta despre prezent și viitor!

Horoscop Scorpion ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Circumstanțe mai puțin fericite îți ridică în minte întrebarea dacă mai are rost ori nu să continui o relație de cuplu. Se, impune, așadar, să evaluezi la sânge ce argumente pro și contra ai din acest punct de vedere.

Dacă ai reușit să depășești această dilemă, într-un fel sau altul, te așteaptă, oricum, o perioadă de bun augur împlinirii în dragoste! Atât în legăturile amoroase ce au rezistat încercărilor timpului, cât și în cele abia inițiate, se anunță o perioadă extrem de promițătoare, ce rezervă bucurii efervescente, momente de împărtășire afectivă strălucind prin spontaneitate și inedit.

Horoscop Scorpion ianuarie 2020: Muncă și bani


Securitatea materială poate deveni o obsesie pentru tine, te poate determina să-ți dublezi eforturile în muncă, să îți cauți un al doilea job și să afli noi resurse de a-ți mări veniturile. Poți avea, totuși, uneori, impulsivitatea de a arunca cu banii pe fereastră, fără să ții cont cât de mult îți dezechilibrează acest lucru balanța financiară!

Inspirația ce ți se alătură în sfera profesională te sprijină să iei cele mai bune decizii în proiecte și sarcini mai noi, ori mai vechi.

Horoscop Scorpion decembrie 2019
Horoscop Scorpion ianuarie 2020 Horoscop Scorpion ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.