Horoscop Rac februarie 2020

În horoscopul Racului din luna februarie 2020 prevalează deschiderea spre noi orizonturi intelectuale, culturale, profesionale și de afaceri, șansa de a călători, necesitatea și disponibilitatea de a-ți ajusta, armoniza parteneriatele, și o viață amoroasă centrată pe seriozitate și respect reciproc în cuplu.

Horoscop Rac februarie 2020: Previziuni astrologice generale


De-a lungul întregii luni, poți să fii interesat mai mult decât de obicei de filosofie, religie, credințele tale esențiale. Simți nevoia să explorezi semnificațiile profunde ale existenței și poți avea o revelație profetică despre viitorul tău.

Ai posibilitatea să călătorești, să intri frecvent în contact cu persoane de pe alte meridiane ale globului, să te remarci prin rezultate notabile în studii. Toate aceste oportunități necesită o aplecare perseverentă peste detaliile lor, în caz contrar fiindu-ți îngrădite chiar atunci când te aștepți mai puțin.

Luna plină, ivită în Leu pe 9 februarie 2020, te determină să fii străbătut de tot felul de capricii care trebuie să fie ținute sub control pentru a nu-ți impieta interacțiunea cu cei din jur.
Horoscop februarie 2020 Rac

Năzuința de a te aruncă în brațele necunoscutului și a-ți părăsi zona de confort necesită să-ți fie însoțită de un curaj consistent. Atașamentul tău față de un om sau un proiect drag inimii tale îți aduce satisfacții deosebite, însă se impune să ai tot timpul în minte că acesta are nevoie de timp și răbdare pentru a se dezvolta.

În a doua jumătate din februarie, legăturile tale de parteneriat din toate sferele existenței pot fi afectate de conflicte, înfruntări de orgolii, iar niște dușmani recunoscuți de-ai tăi pot tinde să fie mai înverșunați împotriva ta decât de altădată. Apare, deci, dezideratul de a fi foarte precaut față de aceste tendințe, să-ți canalizezi energia spre rezolvarea unor astfel de probleme.

Ești, de altfel, predispus ca ori de câte ori se ivește vreo dispută, să-i pui capăt degrabă, eliminându-i cauzele, și nu efectele.

Sub impactul Lunii noi, poposite în data de 23 februarie 2020 în Pești, visele, idealurile tale irealizabile în opinia altora își capătă o modalitate concretă de împlinire, cu condiția de a depune eforturi constante în acest sens. De asemeni, în ciuda unor critici ale unora din preajma ta, ești mobilizat să apelezi la o măsură radicală pentru a-ți îmbunătăți traiul.

Horoscop Rac februarie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile consacrate iese în evidență voința ambilor parteneri de a se debarasa de o oarecare inerție în conexiunea lor, și de a-și propune obiective ambițioase pe termen lung.

Nativii singuri sunt ademeniți sentimental de cineva care le inspiră respect, de o persoană împlinită în carieră și care se bucură de prestigiu în societate, pe care o pot întâlni într-o conjunctură asociată cu profesia.

Horoscop Rac februarie 2020: Muncă și bani


Dai dovadă de sporită creativitate în muncă, ce-ți permite să impresionezi plăcut pe cineva foarte influent.

Există posibilitatea să mergi în străinătate pentru o afacere sau să-ți creezi una prin colaborarea cu o persoană ori o companie din altă țară.

Horoscop Rac ianuarie 2020
Horoscop Rac februarie 2020 Horoscop Rac februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.