Portofelul din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Semnificațiile viselor despre portofel se referă, în general, la identitatea ta, sinele tău, siguranța ta financiară, o problema de sănătate sau rezolvarea uneia. 

Când visezi că ți s-a furat portofelul, înseamnă fie că o persoană din preajma ta încearcă să profite de tine, fie că te expui unor riscuri financiare, fie că este necesar să-ți supraveghezi cu strictețe dieta, stilul de viață, pentru a nu-ți fi afectată starea de sănătate.

Dacă vezi cine ți-a furat portofelul, se spune că îți vei atinge curând un obiectiv important grație ajutorului unui prieten.

În caz că ai visat că ți-ai pierdut portofelul, ți se semnalează că este nevoie să fii mai prudent cu finanțele tale, să-ți stăvilești impulsul de a face cheltuieli nemăsurate. Într-o altă interpretare onirică, ți se indică că riști să-ți pierzi identitatea, să-ți estompezi personalitatea, lăsându-te prea mult influențat de alții!

Un vis de-a lungul căruia găsești un portofel denotă că-ți vei recâștiga stabilitatea financiară.
Semnificație vise portofel

Un portofel gol din vise reprezintă îngrijorarea ta din punct de vedere financiar dar, paradoxal, poate fi și un semn bun, că vei primi bani în curând ori că vei scăpa de nefericire, de o boală sau ceva care te întristează. Pe de altă parte, ți se poate oglindi un fel de gol, vid emoțional, ori o ariditate sentimentală interioară.

În eventualitatea că visezi un portofel plin cu bani ți se prezice o învigorare financiară, o sănătate bună, sau un ajutor consistent din partea amicilor, chiar și posibilitatea de a obține un împrumut în condiții foarte avantajoase.

Atunci când zărești monede în portofelul din vis, ți se dă de veste că te vei înscrie într-o nouă etapă a vieții tale, că vei pune bazele unei afaceri ori că-ți vei afla un job nou.

Visele în care-ți vezi în portofel bancnote anticipează frumusețe, bunătate, belșug, fericire.

Un portofel nou visat implică, în unele cărți de vise, că-ți va muri cineva din familie!

Dacă visezi un portofel vechi, ți se sugerează că o rudă, o persoană apropiată se va vindeca, își va reveni rapid dintr-o boală.

Visele pe parcursul cărora privești portofelul altcuiva semnifică primirea unei sume însemnate de bani sau înfrângerea unor dificultăți financiare.

Un vis în decursul căruia cineva îți dăruiește un portofel cu bani în el dă de înțeles că încerci să fii acceptat într-un cerc social sau într-o conjunctură socială nouă.

Banii din vis | Interpretarea și semnificația viselor
Portofelul din vise | Interpretarea și semnificația viselor Portofelul din vise | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on februarie 03, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.