Horoscop Berbec aprilie 2020

Horoscopul Berbecului din luna aprilie 2020 lasă să se întrevadă beneficii datorate forței tale de persuasiune și a optimismului tău sănătos, o precauțiune ce nu trebuie să te cufunde în inacțiune, o viață amoroasă guvernată de responsabilitate și o bună înțelegere, șansa de a-ți optimiza situația financiară și o activitate profesională marcată de o transformare notabilă. 

Horoscop Berbec aprilie 2020: Previziuni generale


Meșteșugul cu care îți folosești cuvintele te sprijină să-ți promovezi interesele, să le afirmi atât în plan social, cât și profesional. Norocul este de partea ta în negocieri și încheierea unor înțelegeri cu alții.

Plin de încredere în tine însuți, înzestrat cu o gândire pozitivă, ai posibilitatea să te impui într-o poziție de lider. Agenda zilnică pare să-ți fie încărcată cu vizite, comisioane, călătorii de scurtă durată.

În ultimele zile ale lunii, tinzi să te înarmezi cu o prudență sporită, uneori exagerată, în tot ce întreprinzi. Ai acces la o multitudine de informații utile pentru dezvoltarea ta, dar îți poate fi greu să le ierarhizezi, și să profiți de cele mai avantajoase.

Un șir de alte aspecte astrologice, cu o amploare mai mică, se alătură celor de mai sus... 
Horoscop aprilie 2020 Berbec

Astfel, Luna plină ivită pe 8 aprilie 2020 în Balanță te îndeamnă să îți clarifici relațiile cu prietenii, tovarășul de viață și parteneri din afaceri. Nu mai este cazul să lași de la tine, să te pliezi cu orice preț dorințelor lor. Mărturisește-ți, cu sinceritate, păsurile, chiar dacă acest lucru conduce la confruntări. Este mai bine așa decât să îți înnăbuși simțămintele și să-ți umpli cu amar, frustrări, sufletul.

Mercur în sextil cu Saturn în data de 12 aprilie 2020 îți stimulează limpezimea gândirii și abilitățile organizatorice, concentrarea și capacitatea de memorizare. Tinzi să-ți conturezi cu sagacitate planuri ambițioase pe termen scurt și lung.

Cuadratul dintre Soare și Pluton din 14 aprilie 202 îți pune la încercare vigoarea. Ești mobilizat să contracarezi cu o forță ieșită din comun împrejurări și persoane care ți se opun, se pun în calea țelurilor tale. Nu te angaja, totuși, decât în dueluri care merită să-ți consume timpul și energia.

Pe 15 aprilie 2020, cuadratul Soarelui cu Jupiter este asemeni unei săbii cu două tăișuri. Te simți foarte încrezător în tine, optimist și norocos, ceea ce-ți măresc șansele de izbândă în întreprinderile tale. Nu ar fi rău să-ți asumi un plus de autodisciplină, astfel încât să nu te risipești în prea multe direcții!

Aspirația de a te distra, a te juca cu viața predomină în ziua de 18 aprilie 2020, când Mercur se amplasează în sextil cu Venus. Atitudinea ta proactivă îți înlesnește contactul cu oameni care sunt pe aceeași lugime de undă ca și tine. O veste foarte bună te poate incita să fii exuberant!

Ca efect al sextilului dintre Mercur și Marte din 19 aprilie 2020, acțiunile tale bine gândite produc rezultate pozitive. Luarea în calcul a unor posibile consecințe te ajută să îți minimizezi conflicte potențiale. Capabil să anticipezi mișcarea următoare a altora pe tabla de șah a existenței, ai succes în orice competiție te implici.

Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 23 aprilie 2010 în Taur este necesar să te ferești să ai o încredere exagerată în tine, să îți supraestimezi impactul asupra altora. Nu te grăbi să sari la concluzii când nu ai la îndemână toate datele unei probleme, și nu te avânta în riscuri nesocotite!

Năvălnicia cu care încerci pe cei din jur să-i convingi pe cei din jur de viabilitatea opiniilor tale pare să-i deranjeze, să-i scoată din sărite în data de 25 aprilie 2020, ca urmare a cuadratului lui Mercur cu Pluton. Nu te lasă, totodată, ispitit de puncte de vedere extreme, extremiste, și de teorii ale conspirației lipsite de fundament (inclusiv despre coronavirus)!

Mercur în cuadrat cu Jupiter pe 26 aprilie 2020 te provoacă să faci diferența între ceea ce-ți este util și ceea ce îți este inutil. O grămadă de opțiuni pe care le ai la dispoziție, te determină, câteodată, să fii imobilizat de dubii,nehotărâre.

Horoscop Berbec aprilie 2020: Dragoste și cuplu


Nativii din Berbec tind să fie mai sentimentali, mai nostalgici decât de obicei...

Cei aflați într-o legătură de cuplu își așează dragostea sub semnul unei loialități totale față de persoana iubită și se bucură de o comunicare extrem de sensibilă emoțional, chiar intuitivă, cu aceasta.

Cei singuri sunt călăuziți de un plus de responsabilitate în închegarea unei idile. Pot întâlni un viitor tovarăș de viață de-a lungul unui voiaj scurt sau prin intermediul unei rude, unui coleg.


Horoscop Berbec aprilie 2020: Muncă și bani


Îndeosebi în ultima decadă a lui aprilie, ai oportunitatea să îți analizezi cu realism bugetul, detaliile semnificative ale acestuia. Poți obține beneficii financiare în activități artistice sau grație unor afaceri în stil mare. Înfrânează-ți impulsul de a cheltui prea mult numai pentru a-i impresiona pe alții.

De asemeni, în cele din urmă zile din lună este posibil să fii supus unei schimbări de mare amploare în carieră, una în stare să te îmboldească să-ți eficientizezi la maximum munca ori să-ți asumi o orientare profesională nouă, într-un alt domeniu decât cel prezent.

Horoscop Berbec martie 2020
Horoscop Berbec aprilie 2020 Horoscop Berbec aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.