Horoscop Balanță mai 2020

Horoscopul Balanței din luna mai 2020 indică posibilitatea unei fructificari neașteptate a efluviilor tale creative, dezideratul de a nu-ți dezechilibra traiul cotidian, șansa de a interacționa intens, dar mai ales de la distanță cu oameni de pe tărâmuri îndepărtate, o optimizare a aspirațiilor și relaționării tale cu familia, o viață sentimentală bazată pe armonie și responsabilitate, și una profesională extrem de dinamică.

Horoscop Balanță mai 2020: Previziuni astrologice generale


Luna plină apărută pe 7 mai 2020 în Scorpion nu accentuează ambivalența caracteristică zodiei tale, ci te îndeamnă să te canalizezi pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine, să dai glas năzuințelor tale cele mai ardente și să îți afirmi fațeta autentică a personalității tale.

Un eventual impas în valorificarea creativității tale pare să te îndrume, de fapt, către redezvăluirea talentelor tale și exploatarea unora neglijate până acum.

În același timp, poți fi atenționat să te bucuri din plin de plăcerile vieții fără a cădea însă în capcana unor dependențe, obișnuințe nocive. 
Horoscop mai 2020 Balanță

Deși ai oportunitatea să intri în contact mai des prin telefon ori online cu persoane apropiate din străinătate, trebuie să-ți pui în cui, deocamdată, pofta sau aspirația de a călători peste hotare.

Poți descoperi că ți-ai propus idealuri prea înalte sau că este necesar să explorezi noi căi de a le atinge.

Dacă ai probleme nesoluționate cu familia, ai la îndemână o perioadă prielnică pentru a le pune la punct. Ești gata, de altfel, să înnăbuși din fașă orice conflict, cât de mic, iscat cu cei îndrăgiți.

Ca urmare a impactului Lunii noi ivite pe data de 22 mai 2020 în Gemeni se impune să nu te chinui în zadar să-ți expui opiniile și interesele unor oameni închistați cu prejudecăți, ci să ți le exprimi altora, care au aceleași crezuri ca și tine. O ușoară deteriorare a stării de sănătate te poate convinge să-ți faci un control medical complet.

Horoscop Balanță mai 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai deja un tovarăș de viață, poți discerne cu luciditate ce anume scârțâie în conexiunea cu el, și ești înclinat să faci recurs la compromisuri pentru a ți-o îmbunătăți. Nu ești dispus să te desprinzi de unele tipare ale vieții sentimentale, deoarece acestea par să-ți furnizeze un simțământ de siguranță, stabilitate.

Legăturile amoroase de suprafață, văduvite de o veritabilă împărtășire afectivă sunt sortite destrămării în această lună.

În cas că ești singur, nu-ți îngădui să fii atras în reluarea unei idile mai vechi, care nu are cum să-și redobândească viabilitatea. Poți fi angrenat într-o nouă poveste de dragoste cu condiția să ieși din zona ta de confort și să îți asumi responsabilități inerente acesteia.

Horoscop Balanță mai 2020: Muncă și bani


Pari să ai o mulțime de treabă la serviciu, dar ești îndeajuns de focalizat și perseverent pentru a te achita cu brio de toate sarcinile tale.

Ferește-te, totuși, să te dedici prea multor proiecte deodată și să te lansezi în certuri înfierbântate, neproductive, pentru motive minore, cu colegii ori șefii tăi.

Horoscop Balanță aprilie 2020
Horoscop Balanță mai 2020 Horoscop Balanță mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.