Horoscop Gemeni mai 2020

În horoscopul Gemenilor din luna mai 2020 se evidențiază o ajustare necesară a interacțiunii tale din sfera socială, aspirația de a-ți remodela parcursul existenței și a te autoperfecționa, o viață sentimentală echilibrată, armonioasă, una profesională optimizată de perseverență, și o activitate financiară avantajoasă. 

Horoscop Gemeni mai 2020: Previziuni astrologice generale


Pari să fii nemaipomenit de locvace, să-ți comunici năvalnic, cu sinceritate gânduri tăinuite până acum, să răspunzi prompt oricărei provocări, oricui te contrazice. Ferește-te, totuși, să te angajezi în dispute fierbinți, înfocate, cu părinții sau șefii de la serviciu.

Tinzi să-ți examinezi la rece, cu luciditate impactul asupra celor din jurul tău, și să iei măsuri ferme în maximizarea acestuia, în îmbunătățirea imaginii personale și a comunicării cu ceilalți.

Nu te mulțumești cu lucrurile de suprafață, și ești înclinat să meditezi la destinul tău viitor, la modul prin care îți poți împlini cât mai repede țelurile esențiale, autentice. Concentrează-te numai asupra credințelor care-ți sunt de ajutor, și debarasează-te de cele învechite, care-ți pot înfrâna evoluția.
Horoscop mai 2020 Gemeni

Poți să te dedici cu spor studiului, mai cu seamă într-un domeniu care te pasionează.

În ultima decadă a lunii tânjești după mai multă libertate și ești cuprins de imboldul de a te implica în activități fizice, sportive. Nu-i de mirare după atâta timp de stat în casă, dar poți împăca capra cu varza punându-ți la punct un program regulat de exerciții fizice sau yoga în propria ta locuință.

Întrucât îți exprimi personalitatea și interesele cu emfază, temeritate, nu este exclus să accezi de la sine într-o poziție de lider.

Alte circumstanțe astrologice, de o anvergură mai mică, se alătură celor de mai sus...

Astfel, cuadratul lui Venus cu Neptun din 4 mai 2020 te determină să ocolești orice aspect dur, stresant, al existenței, și să fii în preajma unor oameni capabili să-ți mențină zâmbetul pe buze. Când ești apreciat de alții, ești predispus să le faci orice fel de favoruri ești în stare. Ai grijă, așadar, față de persoane ce pot atenta să profite de tine lingușindu-te, mimând prietenia.

Pe 12 mai 2020, Mercur în trigon cu Saturn îți înlesnește comunicarea unui mesaj important cuiva îndrăgit. Povara responsabilităților ți se ușurează și te remarci prin eficiența, organizarea și planificarea minuțioasă a acțiunilor tale.

Ispitele din mediul tău înconjurător sunt tot mai puternice și poți trece cu vedere realitatea pentru a te complace în iluzii, ca efect al cuadratului dintre Venus și Neptun din 20 mai 2020. Nu cere imposibilul nici ție, nici altora!

Ziua de 22 iunie 2020 stă sub semnul unei complexe conjuncturi astrale create de Luna nouă din Gemeni, conjuncția lui Mercur cu Venus, trigonul Soarelui cu Saturn și cuadratul lui Mercur cu Neptun. Te simți fascinat de frumuseți ale lumii ignorate în ultima vreme, ești îmboldit să descoperi ori redescoperi bucurii simple, dar implinitoare ale vieții, și ai capacitatea să faci diferența între ce este valoros și ce nu în aceasta. Uneori, visarea cu ochii deschiși te poate face să neglijezi detalii semnificative ale întreprinderilor tale așa că ar fi indicat să le lași deoparte astăzi și să te relaxezi, deconectezi.

Horoscop Gemeni mai 2020: Dragoste și cuplu


Ești străbătut de o năzuință intensă de a instaura pacea, buna înțelegere și armonia în relația cu persoana iubită, iar aceasta pare să fie pe aceeași lungime de undă ca și tine. Nimic nu stă, drept urmare, în calea împărtășirii voastre afective, mai ales că tinde să fie condimentată  și cu un sporit avânt erotic.

Dacă ești solo, nu te mai orientezi spre o posibilă idilă cu cineva de a frumusețe exterioară ieșită din comun, preferând mai degrabă un potențial partener înzestrat cu o veritabilă frumusețe interioară, având harul de a-ți scoate la lumină cele mai ascunse comori ale sinelui.

Horoscop Gemeni mai 2020: Muncă și bani


Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 7 mai 2020 în Scorpion poți fi copleșit de o grămadă de responsabilități în plan profesional. Poate că rutina obișnuită, comodă, de la muncă ți-a fost cutremurată de un eveniment surprinzător, și trebuie să faci eforturi pentru a te readapta.

În a doua parte a lui mai ești însuflețit de o ambiție nemăsurată în evoluția carierei tale. Nu ești satisfăcut de jumătăți de măsură, te focalizezi pe obiective pe termen lung, ești gata să faci sacrificii, strădanii notabile pentru a te bucura de succese, fără să îți pierzi vreo clipă realismul.

Un conflict cu un partener de afaceri te poate îndruma să îți revizuiești relația cu el.

Oricum, ești înarmat cu un sănătos simț practic, și poți câștiga mai mulți bani decât altădată grație relaționării tale extinse din sfera socială.

Horoscop Gemeni aprilie 2020
Horoscop Gemeni mai 2020 Horoscop Gemeni mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 19, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.