Horoscop Gemeni aprilie 2020

Potrivit horoscopului Gemenilor din luna aprilie 2020, ai ocazia să-ți pui în valoare personalitatea, abilitățile înnăscute sau dobândite, te integrezi de minune în sfera socială, dar îți rezervi răgazuri și pentru reconsiderarea parcursului tău în viață. Dragostea este implinitoare atât pentru Gemenii singuri, cât și pentru cei ce sunt parte a unui cuplu. Situația financiară este întrucâtva tulbure, iar activitățile profesionale nu sunt auspicioase colaborărilor.

Horoscop Gemeni aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Ești distribuit într-un rol principal pe scena lumii, te afli mai mereu sub luminile reflectoarelor, așa că ești motivat să acorzi o mare atenție înfățișării tale, imaginii tale exterioare, fiind, în plus, inspirat cum să ți-o optimizezi.

Te implici cu plăcere în societate, iar oamenii sunt plăcut impresionați de bunăvoința ta, impulsul tău de a coopera cu ei și a-i aborda direct, cu onestitate.

Comunici, de altfel, intens cu amicii, iar aceștia sunt oricând gata să te sprijine dacă este cazul, sau să-ți ofere prilejuri numeroase de a te distra, deconecta.

În ultima decadă a lunii, ești înclinat să te retragi nițel din viața socială, pentru a te dedica meditației, studiului într-un domeniu favorit.

Un eveniment major îți poate cutremură existența, determinându-te să-ți pui întrebări esențiale despre destinul tău, despre realizările tale cu adevărat importante, capabile să reziste timpului. 
Horoscop aprilie 2020 Gemeni

Izvodești cele mai bune idei când ești în singurătate, și pari mai puțin dispus decât de obicei să le împărtășești și altora. Poate fi necesar să-ți infrangi tendința de a nu te încrede în cei din jur. Nu te închide în tine însuți în special în relațiile cu persoanele îndrăgite!

O serie de influențe astrologice de o mai mică amploare se întrepătrund cu cele de mai sus...

Astfel, Luna plină poposită pe 8 aprilie în Balanță poate marca finalizarea nu întru totul satisfăcătoare a unui proiect individual. Nu trebuie să cazi pradă dezamăgirii, ci să-l vezi ca o treaptă spre împliniri viitoare, rezultate mai notabile. O ceartă cu persoana iubită nu este indicat să fie escaladată. Stăpânește-ți mânia și întreabă-te, mai curând, cu ce ai greșit tu însuți în armonizarea acestei relații.

Distracția și atașamentul vădit față de tine al prietenilor sunt reperele zilei de 18 aprilie 2020, când Mercur se amplasează în sextil cu Uranus. Socializarea ar trebui să-ți infuzeze bucurii aparte, deoarece nu mai este îngreunată de stres ori neînțelegeri. Aura ta de farmec îți favorizează alianțe cu persoane influente.

Ca urmare a sextilului dintre Mercur și Marte din 19 aprilie 2020, mintea îți devine foarte alertă. Ești mobilizat să ai succese datorită perseverenței și spiritului tău de inițiativă. Te poți remarca prin curaj și combativitate în orice demers pe care ți-l propui.

Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 23 aprilie 2020 în Taur, o interferență ciudată dintre responsabilitățile tale și viziuni înalte, idealiste, îți încețoșează calea spre progres. Se ivește dezideratul de a face o diferența clară între realitate și fantezie, să-ți inoculezi visele cu un sănătos simț practic.

Horoscop Gemeni aprilie 2020: Dragoste și cuplu


Atractivitatea venusiană care le este dăruită nativilor solitari le este prielnică în inițierea unei idile inimaginabile altădată. Este necesar, însă, să se debaraseze de un anumit egocentrism într-o legătură amoroasă abia începută.

Cei angajați într-o conexiune de cuplu au oportunitatea să și-o invigoreze grație flerului de a o împrospăta, a o revitaliza cu spontaneitate.

Pe data de 4 aprilie, Venus în trigon cu Saturn încurajează stabilizarea unor relații existente, relansarea lor prin redescoperirea unor țeluri și preferințe comune. O conjunctură neașteptată poate conduce spre o nouă poveste de dragoste pentru cei singuri, una cu o persoană mai în vârstă ori cu una ce pare a le fi un suflet pereche!

Horoscop Gemeni aprilie 2020: Muncă și bani


Nu se anunță o perioadă de bun augur închegării unor parteneriate de afaceri, acordării unor împrumuturi sau unor speculații financiare.

Cele mai avantajoase întreprinderi profesionale sunt cele pe cont propriu.

Horoscop Gemeni martie 2020
Horoscop Gemeni aprilie 2020 Horoscop Gemeni aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.