Horoscop Leu mai 2020

Principalele repere din horoscopul Leului în luna mai 2020 sunt discernerea între amici și parteneri benefici sau falși, păguboși, imboldul de a-ți metamorfoza existența și a o aduce pe un făgaș cât mai promițător, determinarea de a te confrunta cu probleme lăuntrice negative, o viață sentimentală necesitând decizii cruciale, o activitate profesională și financiară stând sub semnul dezideratului de a-ți păstra calmul, obiectivitatea, și a evita excese de orice fel.

Horoscop Leu mai 2020: Previziuni astrologice generale


Dacă ești supus unei tensiuni generate de faptul că nu mai știi cum să-ți împărți timpul și energia între viața personală și cea profesională, Luna plină apărută pe 7 mai 2020 în Scorpion te inspiră să afli căi noi de a instaura un echilibru stabil între aceste două domenii esențiale ale traiului tău, astfel încât să îți dezvolți carierea și, totodată, să petreci mai  mult timp de calitate acasă, împreună cu familia.

Deși ești impulsionat să te implici într-o sporită măsură în legăturile de prietenie și în activitățile de grup, poți avea de a face cu niște surprize neplăcute în aceste conexiuni. Niște împrejurări surprinzătoare și dezamăgitoare par să te silească să-ți treci în revistă relațiile cu amicii și să le elimini pe cele defectuoase, care nu-ți sunt de nici un folos.

Pe de altă parte, te simți îmboldit să-ți transformi în bine un aspect al vieții devenit tot mai nesatisfăcător. Ești sprijinit în acest sens de capacitatea ta excepțională de a face diferența între ce este important și ce e trivial, superficial. Încă o dată, ești direcționat să distingi cu claritate care-ți sunt adevărații aliați și beneficiezi, din acest punct de vedere, de abilitatea de a întrezări intuitiv intențiile autentice ale celor din imediata ta apropiere.   
Horoscop mai 2020 Leu

Luna nouă găzduită în data de 22 mai 2020 în Gemeni te pune în gardă față de posibilitatea ca niște oameni ce încearcă să-ți între în grații să fie, de fapt, manipulativi, să atenteze să profite de banii tăi ori de cunoștiințele tale.

Cu toate astea, în a treia decadă a lunii, după un răstimp de conștientizare a persoanelor care-ți sunt în mod veritabil alături, chiar și în vremuri de restriște, te bucuri de ajutorul lor consistent.

Oricum, ești predispus să nu te confesezi oricui, dar trebuie să te ferești, totuși, de tendința de a te închide în tine însuți, a te izola întru totul de oameni, chiar dacă, uneori, singurătatea îți înlesnește meditația asupra destinului tău și îndepărtarea de simțăminte nocive asociate cu evenimente trecute.

Horoscop Leu mai 2020: Dragoste și cuplu


Unii nativi angajați deja într-o relație de cuplu par să ajungă la o răscruce de drumuri în viața lor amoroasă, una care le poate sugera să ajungă la o despărțire. Înainte de a face așa ceva, se impune să-și identifice și propriile greșeli în conexiunea lor afectivă, să și le recunoască și să se străduiască să și le îndrepte.

Cei solitari sunt călăuziți către o abordare responsabilă a unei idile pe cale să se înfiripe și trebuie să cumpănească cu grijă argumentele pro și contra în consolidarea sa.

Horoscop Leu mai 2020: Muncă și bani


Conjuncturi ieșite din comun din plan profesional îți indică să fii mai constant, mai perseverent în îndeplinirea sarcinilor tale zilnice.

Ține-ți în frâu pornirea de a te certa din motive mărunte, nesemnificative, cu colegii de muncă sau cu asociați din afaceri.

Horoscop Leu aprilie 2020
Horoscop Leu mai 2020 Horoscop Leu mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 21, 2020 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.