Horoscop Leu aprilie 2020

Principalele repere din horoscopul Leului în luna aprilie 2020 sunt beneficiile extrase dintr-un optimism sănătos, realist, din relațiile cu amici de nădejde, restricțiile ținând de un voiaj peste hotare, integrarea fericită în sfera socială (online), hotărârea de a-ți optimiza starea de sănătate, o viață sentimentală împletită cu prietenia, și una profesională favorabilă materializării unor proiecte actuale și viitoare.

Horoscop Leu aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la debutul lunii, optimismul care te însuflețeste reprezintă cheia succeselor tale. Atragi spre tine oameni cu o atitudine pozitivă sau care se bucură de compania ta grație gândirii tale pozitive. Ai numeroase ocazii să-ți petreci timpul cu tot felul de persoane, dar preferi mai cu seamă să te întâlneșți cu prietenii, să-ți armonizezi relațiile cu aceștia.

Pe 8 aprilie 2020, când Luna plină se poziționează în Balanță, nu este de bun augur să semnezi vreun contract, să pui la punct vreo înțelegere, întrucât cei care încearcă să te convingă să faci asta tind să apeleze la tactici manipulatorii ori de intimidare. În același timp, este posibil să ai probleme legate de un mijloc de transport (mașina ta) sau de comunicare (telefon, calculator, laptop).

În a doua decadă a lui aprilie trebuie să-ți pui în cui pofta de a călători, fiindcă situația internațională nu-ți permite așa ceva. Poți, în schimb, să intri mai des în contact online cu oameni dragi de pe alte meridiane ale pământului. 
Horoscop aprilie 2020 Leu

În a treia, ai oportunitatea să-ți înalți statutul social, să te afirmi în public printr-un gest special, printr-o faptă deosebită, poate umanitară.

Luna nouă ivită în Taur în data de 23 aprilie 2020 îți infuzează capacitatea de a-i inspira, încuraja pe alții pentru a-și continua drumul către țelurile lor cu o sporită determinare, ambiție. Cu toate că ești capabil să-ți creezi o strategie minuțioasă de a avea împliniri notabile, inclusiv în plan profesional, trebuie să te debarasezi de teama că nu vei reuși să ți-o pui în practică.

În ultimele zile din lună ești motivat ori chiar forțat să iei decizii ferme de schimbare a stilului tău de viață, în scopul îmbunătățirii tonusului tău fizic și psihic. Poți fi stimulat să-ți faci un control medical complet, pentru a depista din timp posibile afecțiuni ale sănătății tale!

Horoscop Leu aprilie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ai un tovarăș de viață, conexiunea ta cu acesta se remarcă printr-o sporită camaraderie. Sunteți mai atenți, mai grijulii față de preocupările și năzuințele celuilalt, gata să faceți sacrificii unul în favoarea altuia.

Dacă ești singur, poți întemeia o relație de cuplu pornind nu de la o fierbinte patimă amoroasă, ci de la o comuniune de interese, pasiuni, idealuri, cu noul tău partener.

Horoscop Leu aprilie 2020: Muncă și bani


Îndeosebi în cea din urmă decadă a lui aprilie, ți se multiplică responsabilitățile profesionale și ești îmboldit să te achiți de ele cu brio și să-ți pui în lumină competența și meritele. E posibil să ai o discuție importantă cu un superior, cu o persoană influentă.

Conversațiile cu cei apropiați despre cariera ta îți furnizează idei prețioase. Ești în stare să distingi imaginea de ansamblu a parcursului tău în muncă și să-ți trasezi, cu realism, simț practic, planuri de anvergură pe termen lung.

Poate fi nevoie, totuși, să te abții să te avânți într-o luptă de orgolii, pentru putere, în mediul tău profesional.

Horoscop Leu martie 2020
Horoscop Leu aprilie 2020 Horoscop Leu aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.