Horoscop Fecioară aprilie 2020

În horoscopul Fecioarei din luna aprilie 2020 predomină o activitate socială auspicioasă (probabil mai ales prin internet), tendința de a descoperi tainele universului tău interior și exterior, oportunități asociate cu studiile (de acasă), dificultăți ținând de un voiaj pregătit de mai de mult, noi căi de deconectare, o viață amoroasă centrată pe obiective serioase, cutremurată uneori de o schimbare radicală, și una profesională promițătoare afirmării, dezvoltării.

Horoscop Fecioară aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă din primele zile din lună te bucuri de succese pe scenă socială, emani un farmec special, ce-i determină pe oameni să-ți caute frecvent tovărășia și să ți se alieze în demersuri inclusiv profesionale (mai cu seamă online).

În a doua decadă din aprilie, pari înclinat să explorezi misterele lumii înconjurătoare și ale sinelui. Acolo unde rațiunea, logica, par să fie neputincioase, ești sprijinit de o intuiție de zile mari!

Ești interesat, de asemeni, să-ți asumi o viziune profundă asupra existenței, fie prin intermediul filosofiei, fie prin mijlocirea religiei.

Dacă ești implicat în studii, reușești cu ușurință să absorbi noi cunostiințe, mai ales într-un domeniu preferat. O vizită mult visată într-o altă țară pare să-ți fie amânată din cauza conjuncturii nefavorabile create de Covid 19. 
Horoscop aprilie 2020 Fecioară

Oricum, comunici intens pe internet cu persoane de pe alte tărâmuri ale lumii.

Predispus să dai glas gândurilor tale tăinuite până acum, ți le expui cu expresivitate, forță de sugestie, captivându-i pe cei care ți le ascultă.

În 23 aprilie 2020, sub vibrațiile Lunii noi din Taur, te simți îmboldit să iei o decizie majoră, în stare să schimbe notabil parcursul destinului tău. Poți fi asaltat de o grămadă de probleme, dar ai indeajunsă răbdare pentru a le aborda și a le rezolva pe rând. În acest context astral, perseverența îți este cel mai bun prieten!

În ultimele zile ale lunii, pofta de a te juca, a te distra îți poate fi îngrădită de circumstanțe neobișnuite.

În același timp, poți fi nevoit să găsești modalități diferite, însă mai eficiente de a-ți canaliza creativitatea.

Horoscop Fecioară aprilie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile deja formate se manifestă pregnant voința ambilor parteneri de a se concentra pe planuri comune realiste, poate și pe mijloace de a-și uni eforturile într-un demers având drept scop creșterea nivelului lor de trai.

Nativii solitari pot înfiripa o idilă cu cineva echilibrat mental și emoțional, care le dăruiește siguranță, stabilitate, o persoană cunoscută probabil în sfera lor profesională.

Spre finele lui aprilie, Fecioarele sunt pe cale să fie supuse unei transformări însemnate în amor. Dacă unele dintre ele sunt îndrumate spre intensificarea împărtășirii afective cu tovarășul lor de viață, altele par să pună capăt, fără vreo șovăială, unei relații în doi toxice, secătuite de simțăminte autentice.

Horoscop Fecioară aprilie 2020: Muncă și bani


Chiar dacă nu depui eforturi ieșite din comun, ai ocazia să strălucești în zona profesională. Dacă-ți doreșți o mărire salarială, treci printr-o perioadă prielnică pentru a-i cere asta șefului tău. În caz că eșți antreprenor, om de afaceri sau lucrezi în relațiile cu publicul, poți face pași importanți în dezvoltarea carierei tale.

Luna plină ce-și găsește sălaș în Balanță în ziua de 8 aprilie 2020 poate vesti o cheltuială majoră neprevăzută. Nu te panica la aflarea acestei vești proaste. De fapt, ești atenționat să-ți îmbunătățeșți situația financiară. Se impune să-ți diversifici sursele de venit, să-ți dezvălui altele!

Horoscop Fecioară martie 2020
Horoscop Fecioară aprilie 2020 Horoscop Fecioară aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.