Horoscop Rac mai 2020

Potrivit horoscopului Racului din luna mai 2020 te simți motivat să te cufunzi în universul tău interior, să ți-l cureți de influențe negative, să-ți vindeci răni vechi ale sufletului. Ești favorizat în studii, învățătură, trebuie să alegi grâul de neghină în legăturile tale de asociere, ai o viață amoroasă când derutantă, când centrată spre profunzime, iar situația ta financiară poate necesita o reevaluare, o reîmprospătare. 

Horoscop Rac mai 2020: Previziuni astrologice generale


Agățarea cu tot dinadinsul de trecutul tău nu are cum să-ți rezolve problemele actuale. Deși existența ta din ultimul timp pare să fie foarte complicată, trebuie să reînveti să trăiești la maximum fiecare clipă. Luna plină poposită pe 7 mai 2020 în Scorpion te îndrumă să fii cât mai spontan, să îți lărgești libertatea de mișcare, gândire, dacă nu în afară, cel puțin în interiorul tău .

În a doua decadă a lunii ai harul de a intra în contact strâns cu lumea ta lăuntrică, a-ți recunoaște impulsurile subconștiente și percepțiile intuitive. Înțelegi tot mai bine ce se întâmplă cu tine și cu cei din imediata ta apropiere, și ești favorizat în special în activități creative, artistice.

Nu este exclus să te întâlnești cu cei mai întunecați demoni din sufletul tău, cu cele mai mari temeri puse sub obroc, însă ai forța de a învinge astfel de tendințe și a te purifica, descătușa de ele.
Horoscop mai 2020 Rac

În acest context astral este indicat să nu te lansezi în inițiative majore, să iei decizii foarte importante. Așteaptă să se limpezească apele vieții tale, și vei vei putea să iei mai târziu hotărâri însemnate pentru destinul tău.

De asemeni, se impune să pui, deocamdată, stavilă năzuințelor de a călători. Explorează altfel meridiane îndepărtate ale lumii, studiază despre ele, despre tradițiile și spiritualitatea din țări pe care le vei putea vizita în curând. Oricum, este o perioadă prielnică studiului, eventual înscrierii la niște cursuri online, pe internet.

Pe de altă parte, poți fi pus în fața unor transformări câteodată deranjante în legăturile de parteneriat din toate dimensiunile traiului tău. De fapt, ești călăuzit să ți le dezvălui pe cele cu adevărat veritabile, și să le elimini pe cele păguboase, toxice!

Și în ultimele zece zile din mai ești impulsionat să te retragi din învolburarea fără rost a relaționării sociale, și să îți reafli pacea interioară. Te poți dedica unei însănătoșiri sufletești, spirituale,  binevenite.

Luna nouă găzduită pe 22 mai 2020 în Gemeni poate provoca ieșirea la iveală a unui secret de-al tău, unul eventual nițel jenant. Această revelare pare să fie un fel de binecuvântare deghizată. Nu este sănătos să trăiești înconjurat de taine. Bazează-te pe prieteni și familie! Ajutorul lor poate fi de neprețuit.

Spre finele lui mai și în prima parte din iunie ești predispus, de altfel, să dai glas unor chestiuni care te frământă de ceva timp, să-ți comunici nestânjenit de nimic nevoile și aspirațiile.  Relaționarea cu rudele, amicii, colegii capătă întâietate. Este de așteptat să porți discuții ardente, fertile, cu aceștia, în special online.

Horoscop Rac mai 2020: Dragoste și cuplu


Dacă eșți singur, îți poate fi dificil să îți redemarezi viața sentimentală, întrucât nu ești sigur ce turnură să îi dai sau alături de care persoană să ți-o clădești. Nu are rost să te lași traversat de nostalgie, să visezi cu ochii deschiși la o idilă de altădată. Îndreaptă-ți atenția către viitor și acceptă dezideratul de a-ți asuma niște riscuri pentru a-ți da o nouă șansă în dragoste.

În caz caz că ai un partener, ești inspirat să revezi sursele adânci, veritabile, ale conexiunii tale afective cu el, să iei mai mult în considerare dorințele, speranțele, necesitățile sale.

Horoscop Rac mai 2020: Muncă și bani


Obligații financiare crescânde te pot determina să îți ajustezi balanța de venituri și cheltuieli, să verifici cu acuitate eficiența parteneriatelor tale de afaceri și să-ți dezvălui noi surse de bani.

Horoscop Rac aprilie 2020
Horoscop Rac mai 2020 Horoscop Rac mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.