Horoscop Săgetător mai 2020

Conform horoscopului Sagetatorului din luna mai 2020, parteneriatele îți sunt de bun augur atâta vreme cât ți le revizuiești și ți le îmbunătățești, ai parte de o activitate socială necesitând, de asemeni, limpezirea conexiunilor cu cei din jurul tău, te bucuri de o integrare adeseori fericită în sânul familiei. După câteva hopuri, dificultăți, viața sentimentală pare să ți se îndrepte spre armonie, iar împlinirile din muncă și din demersurile financiare îți solicită reorganizare și un plus de flexibilitate.

Horoscop Săgetător mai 2020: Previziuni astrologice generale


În ziua de 7 mai 2020, Luna plină din Scorpion îți amplifică niște impulsuri subconștiente tinzând să te poarte către o destinație vagă. Pentru a nu-ți pierde întru totul controlul sub valul acestei schimbări, este necesar să conștientizezi, cu luciditate, cum să te adaptezi ei.

În cea de-a doua decadă din lună, deși interacțiunea ta cu parteneri din toate sferele existenței tale tinde să se clarifice, poate fi totuși, uneori, tulburată de împrejurări surprinzătoare, care-ți impun să analizezi care dintre aceștia sunt cu adevărat de încredere, colaborează în mod autentic cu tine.

Și în plan social, în general, se pune accentul pe aspecte cumva problematice, care te îndrumă să-ți revezi locul în lume, să dai dovadă de o sporită responsabilitate în relațiile cu ceilalți, să selectezi cu grijă cu cine comunici, astfel încât să nu fii greșit înțeles și să nu fii înfrânat spre un statut mai înalt, eventual către o poziție de lider. 
Horoscop mai 2020 Săgetător

Nu treci cu vederea, din această cauză, relaționarea cu familia. Din contra, te simți tot mai bine acasă. Ești motivat să-ți aperi până în pânzele albe rudele, persoane dragi, dar trebuie să-ți ții în frâu imboldul de a te lua la ceartă cu ele din motive insignifiante.

După o perioada de cernere a grâului de neghină în legăturile de asociere, în ultima decadă a lui mai ai prilejul să ți le fortifici pe cele veritabile, să pui bazele altora noi, cu bătaie lungă în viitor. Ai o puternică dorință de a coopera cu alții. Dialogurile cu oamenii, îndeosebi cu cei apropiați, cu prietenii, te sprijină să-ți lămurești idealurile și modalitatea prin care ți le poți atinge cât mai eficient, cât mai repede.

Horoscop Săgetător mai 2020: Dragoste și cuplu


Atât nativii singuratici, cât și cei angrenați într-un cuplu trebuie să-și supravegheze cu vigilență înclinația de a cere prea mult, ba chiar imposibilul, de la dragoste. Așteptările prea ridicate de la parteneri actuali sau potențiali sunt păguboase și pot conduce, în cazuri extreme, la despărțiri dureroase!

Luna nouă amplasat în Gemeni pe 22 mai 2020 poate crea și ea o tensiune între unii Săgetători și partenerii lor de viață, provocată de o lipsă de sincronizare în exprimarea sentimentelor ori în alinierea spre țeluri comune.

Din fericire, tendințele de mai sus par să se diminueze în cea din urmă săptămână a lunii, permițând instaurarea unui echilibru stabil, unei înțelegeri armonioase, atât în cuplurile amoroase deja formate, cât și în cele incipiente.

Horoscop Săgetător mai 2020: Muncă și bani


Poți să lucrezi mai des de acasă sau să-ți suplimentezi veniturile printr-o activitate desfășurată în locuința ta, pe lângă cea de la serviciu.

Ești favorizat din punct de vedere profesional în special în negocieri, dacă ești implicat într-un job asociat cu relațiile cu publicul, vânzările, publicitatea.

Întreprinderile financiare îți sunt incunate de împliniri cu condiția de a le elibera de inerție, de pe cărări bătătorite, a ți le ajusta potrivit actualei conjuncturi complexe din societate și economie.

Horoscop Săgetător aprilie 2020
Horoscop Săgetător mai 2020 Horoscop Săgetător mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.