1 iunie: Ziua "Spune ceva frumos"

1 iunie nu este o zi dedicată în exclusivitate preiubiților noștri copii. Este și ziua "Spune ceva frumos", rostește ceva drăguț, nu numai celor mici, dar și celor mai mari, mai în vârstă. În această zi, avem ocazia nemaipomenită de a-i face un compliment unei persoane îndrăgite sau cuiva pe care-l vedem zilnic, unui vecin ori unui om pe care îl știm din vedere, cu care ne intersectăm adeseori pașii, eventual chiar și atunci când ducem gunoiul!

Deși este un concept relativ nou, ziua "Spune ceva frumos" a reușit deja, în unele țări, să închege comunități, să apropie oameni aparent diferiți, să dea naștere unor prietenii!

Acest eveniment a fost inițiat în America, în statul Carolina de Sud, când primarii a două localități învecinate, Charleston de Nord și Charleston, împreună cu membrii bisericii baptiste din cea dintâi așezare, și cei ai bisericii presbiteriene din a doua, s-au hotărât să creeze o zi specială, consacrată reînchegării conexiunilor dintre oameni.               
1 iunie: Ziua "Spune ceva frumos"

Pe 1 iunie este important, așadar, să ne aducem aminte cât de importante sunt cuvintele, mai cu seamă cele bune, îndeosebi când le adresăm unui om pe care nu-l știm prea bine, ne trezește mai mereu interesul, și nu se gândește că ar putea fi omagiat de noi!

31 mai: Ziua internațională a meditației
1 iunie: Ziua "Spune ceva frumos" 1 iunie: Ziua "Spune ceva frumos" Reviewed by Diana Popescu on mai 31, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.