19 mai: Ziua "Crează-ți o grădină de legume"

Ziua de 19 mai stă sub semnul zicalei: "Dă-i unui om niște legume, și va avea de hrană o zi. Învață-l cum să își facă o grădină de legume, și-l vei hrăni, împreună cu familia sa, o viață întreagă!"

Ziua "Crează-ți o grădina de legume" a fost inițiată în 2019 de către Bob Matthews din Rochester, New York, deținător și autor al site-rilor The Gardener's Network (Rețeaua grădinarului), Garden Hobbies (Hobby-uri de grădină), și Pumpkin Nook (Ungherul dovlecilor). 
19 mai: Ziua "Crează-ți o grădină de legume"

Acest eveniment are scopul de a atrage atenția asupra necesității eradicării foametei din numeroase regiuni ale lumii, dar și încurajării oamenilor să se dedice pasiunii grădinăritului, una plăcută și utilă, ce le poate permite să se înfrupte din legume proaspete, gustoase, bio, eliberate de orice urmă de substanțe chimice dăunătoare.

Oricum cu ocazia acestei zile poți, cel puțin, să plantezi în grădina ta o floare, o plantă (nu neapărat comestibilă), sau să achiziționezi una pentru casa ta, apartamentul tău!

18 mai: Ziua "Fără vase murdare"
19 mai: Ziua "Crează-ți o grădină de legume" 19 mai: Ziua "Crează-ți o grădină de legume" Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.