Horoscop Leu iunie 2020

Influențele dominante din horoscopul Leului în luna iunie 2020 sunt dezideratul adaptării la situații imprevizibile ale traiului, cel de a arunca peste bord balastul unor complexe și simțăminte trecute, beneficii notabile din partea prietenilor veritabili, năzuința lansării în acțiuni palpitante, desprinse de monotonia cotidiană, o viață sentimentală axată pe autenticitate și seriozitate, și una profesională concentrată pe pregătirea, organizarea unor întreprinderi ambițioase.

Horoscop Leu iunie 2020: Previziuni astrologice generale


Pe 5 iunie 2020, Luna plină ce-și face sălaș în Săgetător te îndeamnă să te ocupi de ceea ce-ți place mai mult, să-ți direcționezi energia spre activități și relații umane împlinitoare. O legătură de afaceri ori una amoroasă la care aspiri poate fi închegată cu succes dacă nu-ți precupețești nici un efort în această privință.

Circumstanțele interioare și exterioare dinspre sfârșitul celei de-a doua decade a lunii par să ia o turnură neașteptată, nedumeritoare, determinându-te să-ți pui sub semnul întrebării încotro te vor conduce în viitorul apropiat.

Din fericire, ești sprijinit în acest sens de o intuiție crescândă și de înțelegerea necesității de a te debarasa de bagaje păguboase din trecut din punct de vedere sufletesc, spiritual. Nu permite ca sensibilitatea ta emoțională excesivă să-ți oblitereze realismul în abordarea obiectivelor tale esențiale!   
Horoscop iunie 2020 Leu

Sub efluviile Lunii noi poposite în ziua de 21 iunie 2020 în Rac, ești impulsionat iarăși să nu ții seama de aparențele lumii, să nu-ți îngădui să fii ispitit de iluzii, ci să te străduiești să-ți iei în propriile mâini destinul înainte ca altcineva să facă asta în locul tău, să ajungă să te manipuleze.

În următoarele zile, după o perioadă de cernere a grâului de neghină în relațiile de prietenie, profiți din plin de ajutorul și îndrumarea amicilor de nădejde, care-ți sunt alături nu numai la bine, ci și la rău.

În același timp, simți nevoia să te descătușezi din lanțurile vizibile ori invizibile din mediul tău înconjurător, ești îmboldit să te avânți în acțiuni, aventuri ieșite din comun! Poți comunica frecvent cu oameni de pe alte meridiane ale pământului, să-ți pui la punct planuri ținând de străînătate, dar nu subestima riscurile asociate cu acestea!

Horoscop Leu iunie 2020: Dragoste și cuplu


În eventualitatea că te-ai confruntat în ultima vreme cu niște dificultăți în amor, și te-ai concentrat asupra cauzelor și nu efectelor acestora, este de așteptat să te fi eliberat deja de o relație în doi nocivă sau să fi lămurit de autenticitatea alteia.

Așadar, în cuplurile care au reușit recent să reziste unor încercări, provocări, se instaurează o atmosferă de bună înțelegere, armonie, stând sub semnul voinței ambilor parteneri de a-și fortifica conexiunea sentimentală ori a o aduce la un nivel mai înalt!

Dacă ești solo, pari să știi cât se poate de bine cine ți se potrivește în dragoste, este capabil să clădească împreună cu tine o poveste de iubire durabilă, responsabilă. 

Horoscop Leu iunie 2020: Muncă și bani


Nu ții cu tot dinandinsul să ieși în evidență în sfera profesională, preferând mai degrabă să îți elaborezi strategii pe termen lung implicând evoluția în carieră, corelate cu perfecționarea competențelor, abilităților tale.

Poți fi tentat și de un job promițător de peste hotare!

Horoscop Leu mai 2020
Horoscop Leu iunie 2020 Horoscop Leu iunie 2020 Reviewed by Diana Popescu on mai 19, 2020 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.