Maimuța din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Maimuța din vise simbolizează, în general, instinctul, intuiția, înșelăciunea, pofta de joacă, imaturitatea. Ea ne aduce aminte, totodată, de necesitatea de a ne întări relațiile cu familia și prietenii. 

Este un animal foarte inteligent și, când îl visam, suntem încurajați să ne încredem în efluviile noastre intuitive, să ne bazăm pe instinctul nostru când avem de luat decizii importante.

El ne poate sugera și schimbarea modului cum ne abordăm problemele. Ca simbol oniric, ne îndrumă cum să descoperim în profunzime ceea ce este rău în orice situație, și să înăbușim,  să tăiem acest rău de la rădăcină.

Maimuțele visate semnifică adeseori amicii, oamenii din jurul nostru falși, lipsiți de onestitate și dezideratul de a ne baza numai pe persoane cu adevărat sincere, bine intenționate.

Visul despre o maimuță ne atrage atenția și asupra comportamentului nostru uneori copilăresc, care ne poate determina să gafăm în împrejurări serioase. Câteodată, suntem impulsionați să ne revoltăm cu orice preț față de cineva (influent), fără a lua în calcul consecințele acestui lucru. 
Maimuța din vise | Interpretare şi semnificaţie vise

Frecvent, când visăm o maimuță, ni se semnalează, de fapt, lipsa de focalizare, înclinația de a ne apuca de prea multe treburi deodată, fără a reuși să ducem vreo unul la bun sfârșit.

În unele cazuri, visele în care apare un astfel de animal scot la iveală imboldul nostru de a ne juca, spiritul nostru liber, vioiciunea personalității noastre.

Dacă ai visat un grup de maimuțe, înseamnă că vei fi în compania unor oameni veseli, fără prejudecăți, cu simțul umorului, capabili să-ți ofere clipe unice de relaxare, deconectare. Într-o altă interpretare, poate fi un semn că o circumstanță din viață nu este ceea ce pare și are potențialul de a te duce spre direcții nocive, periculoase.

Un vis în care ataci o maimuță, te lupți cu ea, poate denota agresivitatea ta sau un conflict păgubos cu cineva provocat de iritabilitatea ta excesivă. Unii spun că dacă maimuță te bate, te învinge, fie vei avea probleme de sănătate, fie te vei angaja într-o poveste de dragoste promițătoare.

Unul de-a lungul căruia omorî o maimuță reflectă planurile pe care ți le pui la punct pentru a te confrunta cu adversari sau persoane ce încearcă să profite de tine.

În eventualitatea că visezi că trăiești printre maimuțe sau că una se cățără într-un copac, înseamnă că ești avertizat asupra influenței negative pe care o pot exercita asupra ta niște inși din preajma ta.

Cele trei maimuțe înțelepte - Simbol și semnificație

Visele pe parcursul cărora zărești maimuță stând pe o creangă ori legănându-se pe o liană pot reprezenta o presiune interioară inconfortabilă. Poate că eviți să te ocupi de o chestiune însemnată de ceva timp și, din această cauză, te simți copleșit, împovărat.

Potrivit unor cărți de vise, o maimuță pe care o ai drept animal de companie dă de înțeles că ești asaltat de temeri de care nu te poți elibera, chiar dacă îți dai seama că sunt nejustificate. Trebuie să-ți reasumi o gândire, o atitudine pozitivă, să încetezi să te aștepți numai la ce este mai rău!

Când visezi că ții o maimuță pe umăr sau în brațe, ți se poate da de veste despre înfiriparea unei idile ori despre faptul că vei fi vizitat de o persoană îndrăgită.

Visul în decursul căruia o maimuță imită pe cineva te poate pune în gardă că este necesar să fii mai serios într-o conjunctură importantă pentru tine.

O maimuță visată moartă poate să anticipeze victoria ta asupra unor dușmani crânceni ori îți pune în vedere că este nevoie să nu-ți mai tratezi cu ușurință responsabilitățile.

Una închisă într-o cușcă poate fi un avertisment să nu-ți bagi nasul în treburile altora. Se impune să-ți stăpânești curiozitatea pentru a nu intra într-o belea.

În cazul în care te visezi cum hrănești o maimuță înseamnă că trebuie să fii cu ochii în patru față de posibilitatea de a fi trădat de cineva în care te încrezi.

Visele în care vezi una îmbrăcată în straie omenești simbolizează o persoană apropiată de tine care nu se poate desprinde de o dependență toxică, în pofida ajutorului dat de tine.

Vampirii din vise | Interpretare şi semnificaţie vise
Maimuța din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Maimuța din vise | Interpretare şi semnificaţie vise Reviewed by Diana Popescu on mai 05, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.