Horoscop Scorpion iulie 2020

Horoscopul Scorpionului din luna iulie 2020 are drept repere majore ajustarea parcursului existenței și a interacțiunii din plan social, o activitate zilnică solicitantă, febrilă, convorbiri fertile cu persoane de peste hotare, o viață amoroasă insistând asupra comunicării și una profesională necesitând seriozitate, perseverență.

Horoscop Scorpion iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la debutul lunii, ești dornic, dar și forțat de împrejurări să treci în revistă modul cum te conectezi cu cei din preajma ta și cum pui în valoare mesajele primite din mediul tău exterior. Deși ești amator să îți multiplici relațiile sociale, eviți cu orice preț să te implici în discuții superficiale, ce-ți pot consuma timpul în zadar. De fapt, ești stimulat să-ți eficientizezi relaționarea în lume.

Te poți simți presat să izvodești noi idei și să ți le pui în aplicare. Câteodată, pari să fii copleșit de o grămadă de treburi, comisioane, îndatoriri care se ivesc ca din senin și îți perturbă rutina cotidiană, te scot din zona de confort.

Pe 5 iulie 2020, Luna plină din Capricorn te asaltează cu atât de multe informații încât îți poate fi greu să le sintetizezi, să le folosești. Nu încerca să te apuci de prea multe lucruri deodată! Cu cât îți asumi țeluri mai puține și de mai mică amploare, cu atât te bucuri de împliniri mai consistente.   
Horoscop iulie 2020 Scorpion

După un răstimp de risipire în detalii mai ales nesemnificative, reușești să-ți recâștigi imaginea de ansamblu a demersurilor tale. Este de așteptat să comunici mai des cu persoane din străinătate, poate și în scopul obținerii unui job pe acolo.

Sub efluviile Lunii noi ce-și face sălaș, în ziua de 20 iulie 2020, în Rac, ești cu gândul la  idealuri mărețe, dar riști să-ți scapi din frâu emotivitatea, impulsuri subconștiente. Ai nevoie, drept urmare, de un plus de autocontrol.

În ultima treime a lui iulie ești predispus să analizezi la rece în ce direcție ți se îndreaptă viața și, dacă este cazul, să-i modifici traseul. Dezbărat de iluzii, te concentrezi asupra obiectivelor tale esențiale.

Horoscop Scorpion iulie 2020: Dragoste și cuplu


În eventualitatea că apar disfuncțiuni, conflicte în legăturile de cuplu deja formate, acestea sunt generate de defecțiuni de comunicare. Ambii parteneri trebuie să se străduiască să-și "joace" cu toate cărțile pe masă dragostea, să-și deschidă mai larg porțile sincerității, să-și mărturisească fără vreo reținere păsurile sau frustrările.

Nativilor singuri li se recomandă să-și înlăture timiditatea ori tensiunea interioară în apropierea de o persoană care îi fascinează, să se desprindă de conformisme și să-și dezvăluie într-o manieră cât mai spontană sentimentele.

Horoscop Scorpion iulie 2020: Muncă și bani


Te remarci printr-o atitudine extrem de practică la serviciu.

Cu cât ești dispus mai mult să faci eforturi în muncă, să-ți scoți în relief responsabilitatea și maturitatea, cu atât beneficiile din sfera profesională îți vor fi mai substanțiale.

Horoscop iunie 2020
Horoscop Scorpion iulie 2020 Horoscop Scorpion iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.