Marijuana din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Având în vedere că marijuana este o substanță halucinogenă, ilegală, interzisă, ea îți poate atrage atenția în vise să nu te implici într-o activitate ce poate încalcă legea sau reguli nescrise, sau îți poate semnala că nu vezi clar, cu luciditate, un anumit aspect al vieții tale.

Totodată, când visezi despre marijuana, poate însemna că încerci să evadezi din realitate pentru a-ți suprima o durere fizică ori emoțională.

Dacă ai visat marijuna într-o cantitate mică, ți se pot astfel simboliza distracțiile, delectările din traiul de zi cu zi. Într-o cantitate mare, te poate avertiza să nu te dedai unor excese.

Un vis de-a lungul căruia cineva atentează să te silească să iei marijuana sau să ți-o dea fără să știi despre ce este vorba, îți poate vesti că această persoană exercită o influență rea asupra ta. 
Marijuana din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor

Pe de altă parte, atunci când te visezi fumând marijuana, ți se indică o doză crescută de egoism, tendința de a te bucura de tot ce-ți place fără să mai iei în seamă dorințele, nevoile, năzuințele celor din preajma ta.

Visele în care zărești o persoană care vinde marijuana denotă bârfe ori înșelăciuni ce te amenință de acolo de unde te aștepți cel mai puțîn.

În eventualitatea că ai visat pe cineva care a luat o supradoză de marijuana, ești pus în garda că purtarea ta este pe cale să fie autodistructivă, și este necesar să-ți asumi o atitudine, o gândire pozitivă în abordarea problemelor tale și în drumul către obiectivele tale viitoare.

Vinul din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Marijuana din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Marijuana din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor Reviewed by Diana Popescu on iunie 13, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.