Horoscop Balanță august 2020

În horoscopul Balanței din luna august 2020 prevalează beneficii importante din relațiile cu amicii, integrarea fericită în sfera socială, recâștigarea controlului asupra soartei tale, orientarea spre crezurile tale esențiale, o viață sentimentală echilibrată și una profesională plină de făgăduințe.

Horoscop Balanță august 2020: Previziuni astrologice generale


Îți intețești comunicarea cu prietenii, membrii unor grupuri din care faci deja parte, iar discuțiile înfierbântate dar sincere cu aceștia te ajută să-ți limpezești idealurile și ceea ce ai de întreprins pentru a ți le împlini.

Poți avea succese în societate grație instinctului tău fin de a te pune în cea mai favorabilă lumină și a abilităților tale artistice.

După un răstimp de confruntare cu partea cea mai întunecată a universului tău interior, înțelegerii impulsurilor tale subconștiente, temerilor tale cele mai mari, dorințelor tale frustrate, ești cu adevărat stăpân pe tine însuți, gata să-ți iei în propriile mâini frâiele destinului.       
Horoscop august 2020 Balanță

Ca efect al amplasării Lunii noi în Leu, pe 19 august 2020 tinzi să te încrâncenezi în drumul către obiectivele tale individuale. Nu vrei cu nici un preț să te lași influențat de părerile, opiniile altora. Ai în minte planuri clare de urmat, și ești hotărât să te concentrezi pe ele, chiar dacă multe persoane îți pun bețe în roate, îți împiedică deocamdată progresul lor.

În a treia decadă a lunii ești înclinat să te retragi în spatele culiselor scenei sociale, să te focalizezi pe credințele tale, filosofia ta de viață. Nu ești dispus să-ți dezvălui ideile inspirate care-ți sunt izvodite în singurătate. Străduiește-te, totuși, să-ți deschizi inima față de persoane îndrăgite, motivate să te ajute dezinteresat în orice dorești să faci.

Horoscop Balanță august 2020: Dragoste și cuplu


Luna plină găzduită în data de 3 august 2020 în Vărsător îți infuzează năzuința arzătoare de a-ți mărturisi sentimentele de dragoste și a-ți crea o relație de cuplu cât mai apropiată de perfecțiune, una în care fiecare partener să încurajeze dezvoltarea variantei celei mai bune a celuilalt.

În restul lui august, viața amoroasă stă sub semnul unei constante seriozități, stabilități.

Nativii solitari pot să-și pună bețe în roate în înfiriparea unei idile, întrucât tind să aibă așteptări prea înalte de la un potențial partener.

Horoscop Balanță august 2020: Muncă și bani


Relaționarea din plan profesional pare să se armonizeze, să-ți permită afirmarea competenței, abilităților tale, să-ți ofere oportunități în evoluția din carieră. Poți avea realizări majore datorită talentului tău în negocieri și alierii cu persoane puternice.

Către finele lunii, ești atenționat să nu te avânți în speculații financiare și să fii cât mai deschis, mai cooperant, în parteneriatele tale de afaceri.

Horoscop Balanță iulie 2020
Horoscop Balanță august 2020 Horoscop Balanță august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.