5 august: Ziua lenjeriei intime

Această sărbătoare din 5 august îți oferă oportunitatea te a purta lenjeria ta intimă favorită sau norocoasă! Pe de altă parte, ne amintește multora de sfatul primit adeseori de la mama noastră: "Asigură-te mereu că porți lenjerie curată. Nu se știe niciodată când poți avea un accident!" Desigur există multe alte motive pentru a ne răsfăța într-o lenjerie de corp proaspătă, imaculată...

Ea ne poate proteja hainele față de transpirație, ne poate apăra de frig și rosături ale pielii, sau ne poate oferi sprijin, suport corpului.

Cuvântul lenjerie provine din franțuzescul "lingerie", derivat din termenul din franceza veche "linge", cu semnificația de pânză de in.               
5 august: Ziua lenjeriei intime

Până în zilele noastre lenjeria de corp a ajuns să fie făcută și din bumbac, satin, mătase, charmeuse, lycra, nailon și poliester. Nu constă numai din chiloți, slipuri, maieuri, sutiene, ci și din corsete, bustiere, boxeri, și chiar costume de baie.

Fondată de compania americană Freshpair în 2003, Ziua lenjeriei intime s-a focalizat inițial către punerea în evidență a corpului feminin, dar s-a concentrat apoi și spre cea a trupului masculin, și a devenit virală, s-a răspândit rapid în întreaga lume.

Poți celebra ziua de 5 august făcându-ți ordine în sertarul cu articolele de  lenjerie intimă (poate s-a adunat prea multe) sau cumpărându-ți altele, mai în pas cu moda (până la urmă, niciodată nu sunt prea multe)!

4 august: Ziua vinului alb
5 august: Ziua lenjeriei intime 5 august: Ziua lenjeriei intime Reviewed by Diana Popescu on august 04, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.