7 august: Ziua internațională a berii

Rece, de diverse gusturi și mărci, berea este una din cele mai populare băuturi din lume pe timpul verii. Nu este, așadar, surprinzător că Ziua internațională a berii are loc anual în prima vineri din august, în 2020 pe 7 august.

Oamenii s-au bucurat de această licoare încă din anii 6.000 î.Hr. Civilizațiile din antichitate se refereau la ea ca la un produs esențial de alimentație. Există două mari categorii de bere, Lager și Ale și, din fericire, sunt sute, dacă nu mii, de varietăți ale sale!                 
7 august: Ziua internațională a berii

Fondată în 2007, în Santa Cruz, California, de către Jesse Avshalomov, Ziua internațională a berii s-a dezvoltat de la un mic eveniment din vestul SUA într-o sărbătoare mondială cuprinzând  207 de orașe, 80 de țări și 6 continente!

Poți marca această zi degustând împreună cu amicii (într-un mod responsabil, fără excese) o bere de calitate, la rece, poate una din care nu ai mai sorbit până acum, sau pregătindu-ți o mâncare specială, delicioasă, în rețeta căreia să se afle neapărat și bere!

Oricum, nu întâmplător, a doua zi după această celebrare este rezervată Zilei internaționale a mahmurelii!

Superstiții despre bere
7 august: Ziua internațională a berii 7 august: Ziua internațională a berii Reviewed by Diana Popescu on august 06, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.