Horoscop Capricorn septembrie 2020

Reperele principale din horoscopul Capricornului în luna septembrie 2020 sunt orientarea spre esențele existenței, desprinderea de rutina zilnică, dezideratul de a avea mai multă răbdare și bunăvoință în relațiile familiale, regăsirea atuurilor tale individuale, o integrare de succes în activitatea socială, o viață sentimentală fierbinte centrată spre profunzimea împărtășirii emoționale și una profesională cu împliniri promițătoare în dezvoltarea carierei.

Horoscop Capricorn septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


În decursul întregii luni te ferești ca dracul de tămâie de superficialitatea traiului de zi cu zi, te simți motivat să explorezi misterele lumii, să dai deoparte vălul aparențelor și să ajungi la miezul lucrurilor.

Ești încântat de tot ce te înalță deasupra monotoniei cotidiene, este ieșit din comun, intrigant. Poți avea parte de oportunități asociate cu străinătatea, voiaje peste hotare.

În viața de familie este necesar să-ți controlezi o nervozitate explozivă, a cărei revărsare asupra celor dragi te poate copleși cu regrete amare, tardive. Dacă este cazul, trebuie să faci eforturi pentru a descoperi ce-i frământă pe cei apropiați, acordându-le tot sprijinul de care au nevoie.

În a doua decadă a lui septembrie, după o perioadă de dubii sau ezitări, pari să știi foarte bine cum să-ți pui în valoare personalitatea, cum să te pui în cea mai favorabilă lumină pe scena publică.

Comunicarea intensă cu prietenii îți dăruiește și ea satisfacții deosebite. Intuiția îți poate ilumina soluții ale unor probleme aparent de nerezolvat.               
Horoscop Capricorn septembrie 2020

Poți profita de împrejurări auspicioase creșterii popularității tale, prestigiului tău în plan social.

Totuși, în ultimele zile ale lunii, niște dificultăți ivite ca din senin te pot sili să-ți redefinești sinele, să te supui unei transformări incomode a imaginii tale exterioare sau a căii de exprimare a emotivității tale.

Un șir de alte influențe astrale, de o amploare mai mică, se suprapune celor anterioare...

Astfel, trigonul dintre Mercur și Pluton din 1 septembrie 2020 îți mărește forța de focalizare mentală, înlesnindu-ți dezvoltarea unor idei ori proiecte. Poți avea discuții serioase, provocatoare, cu cei din preajma ta sau experiențe de viață relevante de-a lungul unei călătorii.

Ca urmare a opoziției lui Venus cu Saturn și a poziționării Lunii pline în Pești, pe 2 septembrie 2020 ești înclinat să te îndepărtezi de cărările bătătorite ale obligațiilor zilnice, să-ți nutrești sufletul cu fantezii imposibil de pus în practică. Atenție la riscul de a neglija ceva important din cauza visării cu ochii deschiși sau al celui ca alții să profite de starea ta de "imponderabilitate".

Pe 9 septembrie 2020, Jupiter în trigon cu Soarele te înarmează cu o încredere viguroasă în tine însuți, ce te susține în orice fel de circumstanțe ale existenței. Ai capacitatea de a extrage din mediul înconjurător beneficii însemnate, invizibile pentru alții.

Trigonul Soarelui cu Uranus de pe 14 septembrie 2020 îți scoate la iveală atuurile personale și o voință de fier, chei ale succesului în orice întreprinzi azi.

Atât oamenii, cât și conjuncturile traiului tind să te ia prin surprindere pe 15 septembrie 2020, când Venus se amplasează în cuadrat cu Uranus. Totodată, comportamentul tău neobișnuit poate să-i prindă cu garda jos pe unii oameni. Este o zi propice cufundării în plăceri intense, dar de scurtă durată.

Un alt cuadrat, cel al lui Mercur cu Jupiter, din 17 septembrie 2020, îți infuzează tentația de a te extinde în prea multe direcții, acțiuni. În același timp, poți fi stresat de un bombardament de informații, fiindu-ți foarte dificil să le separi pe cele utile de cele inutile. Pe aceeași dată, Luna nouă din Fecioară te stimulează să-ți ascuți acuitatea mentală printr-un studiu organizat sau individual, eventual pentru învățarea unei limbi străine.

Gândirea pare să-ți fie nițel obsesivă pe 21 septembrie 2020, sub influența cuadratului dintre Mercur și Pluton. Poți să te concentrezi pe una și aceeași idee ori să te apleci spre prea multe detalii, un lucru ce-ți poate tărăgăna un demers relativ simplu. Fii prevăzător față de persoane ce atentează să-ți controleze opiniile, credințele!

Din pricina cuadratului lui Mercur cu Saturn din 23 septembrie 2020 bariere așezate în drumul acțiunilor tale te irită, te exasperează. Ai grijă să nu pui la inimă probleme care, de fapt, nu există!

În fine, Marte în cuadrat cu Saturn pe data de 29 septembrie 2020  îți poate crea niște frustrări din cauza unor treburi mai vechi, neterminate, sau a unor evenimente pe care le-ai trecut cu vederea în planurile tale. Înclinat să aduni furie în tine, din când în când, ești pe pragul să ți-o exteriorizezi verbal cu violență!

Horoscop Capricorn septembrie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile deja închegate se instalează o senzualitate ardentă, ce-i poate mobiliza pe ambii parteneri să se închidă într-o intimitate exclusivistă în casă și să arunce cheia de la ușa de intrare pe o fereastră. Adeseori, o astfel de patimă nu este decât un mijloc de aprofundare a sentimentelor reciproce de iubire.

Nativii solitari sunt atrași de oameni interesanți, chiar extravaganți, cu o aură de mister plină de farmec. Se pot lansa într-o poveste de dragoste împreună cu unul din aceștia, capabil să îi impresioneze profund, să le vindece o veche rană sufletească și să-i metarfomozeze în cea mai bună variantă a lor.

Horoscop Capricorn septembrie 2020: Muncă și bani


Chiar din primele zile din lună este de așteptat să fii foarte preocupat de muncă sau afaceri, ori ca activitatea profesională să-ți necesite mai multă comunicare decât altădată. Treci printr-un răstimp auspicios unor trasării planuri ținând de evoluția în carieră. Șefii par să te consulte mai des în chestiuni importante.

Ai șansa să îți pui sub luminile reflectoarelor competența, talentele și, în acest mod, să-ți netezești calea către o promovare.

Horoscop Capricorn august 2020
Horoscop Capricorn septembrie 2020 Horoscop Capricorn septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.