Horoscop Capricorn august 2020

Horoscopul Capricornului din luna august 2020 aduce în prim plan interesul de a da deoparte vălurile superficialității ale existentei, întărirea relațiilor tale de asociere în doi, năzuința de a bea până la fund din cupa deliciilor lumii, oportunități ținând de străinătate, o viață sentimentala avantajată de armonie și încredere reciproca, și o activitate financiara promițătoare.

Horoscop Capricorn august 2020: Previziuni astrologice generale


Te simți îmboldit să-ți aprofundezi o credință spirituală, mistică. În același timp, nu te mulțumești cu aparențele mediului tău exterior și ești ambiționat să ajungi la miezul lucrurilor.

Legăturile tale de parteneriat din toate domeniile existenței sunt pe cale să se îmbunătățească, să se fortifice și să-ți ofere satisfacții deosebite, gratie și capacității tale de a le direcționa spre țeluri comune și a înlătura din ele orice fel de contradicții.

Deși nu mai ești extrem de încrâncenat împotrivă unor tabuuri, prejudecați, reguli nescrise din sfera sociala, nu ești deloc dispus să te conformezi lor, să iți îngrădească libertatea de a te distra din plin, a te delecta cu tot ce are mai de preț să-ți dăruiască universul.

În cea din urmă decadă a lunii, mintea iți este străbătută de idei, idealuri pe care ții neapărat să le împărtășești altora, cu lux de amănunte. Poți, deocamdată, să le planifici  modul de materializare și mai puțin să faci pași concreți în acest sens, deoarece ai o stare de spirit cumva jucăușă, îndepărtată de seriozitate.                     
Horoscop august 2020 Capricorn

Este posibil să vizitezi o țară străină, să comunici frecvent cu persoane de pe alte meridiane ale pământului.

O serie de alte aspecte astrale, de o mai mică durată, se alătură celor de mai sus...

Astfel, opoziția dintre Mercur și Pluton din 1 august 2020 te stârnește să-ți exprimi deschis, răspicat, ce-ți place și ce nu. Cuvintele oamenilor te pot confrunta cu fațete ale sinelui tău pe care de obicei le ignori. Pe de altă parte, poți avea niște revelații despre mecanismul gândirii altora.

Ziua de 3 august 2020 este marcată de opoziția lui Mercur cu Saturn și Luna plină poposită în Vărsător. Iți poți înfrânge o relativ scăzută încredere în tine însuți și în ajutorul pe care ți-l pot acorda alții aplecându-te asupra unor proiecte care-ți necesită concentrare și minuțiozitate. Cu toate că le percepi cu limpezime detaliile, câteodată este nevoie să te străduiești să le vezi în ansamblu.

Marte în cuadrat cu Jupiter pe 4 august 2020 iți infuzează un optimism exagerat în demersurile tale. Ferește-te să faci altora promisiuni pe care nu ți le vei putea onora!

Ești traversat de o viguroasa hotărâre, însă circumstanțele și acțiunile oamenilor iți pot fi împotrivă în data de 13 august 2020, când Marte se amplasează în cuadrat cu Pluton. Te enervezi foarte repede când cineva se bagă ca musca în lapte în treburile tale, fiind necesar să eviți dueluri neproductive cu cei din preajma ta.

Luna noua ivita pe 19 august 2020 în Leu te determină să eviți persoane gata să-ți facă mereu pe plac, căutând, în schimb, să discuți cu unele în stare să-ți spună adevărul verde în față. Ai nevoie să-ți verifici la sânge ideile, planurile, înainte de a începe să ți le pui în aplicare.

Cuadratul dintre Marte și Saturn din 14 august 2020 poate isca o neînțelegere cu unul din părinți sau cu ambii. Dai dovadă de eficiență când ai de a face cu chestiuni importante dacă iți asumi un sporit realism. Obligații presante iți cer cu insistență preocuparea.

Generozitatea excesivă ce te caracterizează pe 25 august 2020, când Venus se poziționează în opoziție cu Neptun, îi poate încuraja pe unii să profite de tine! Încearcă să fii alături numai de amici veritabili.

În ziua de 29 august 2020, trigonul lui Mercur cu Jupiter iți insuflă pozitivism, dar poți să nu-ți evaluezi corect unele situații când stai de vorba cu alții. Obiectivitatea reprezintă un factor cheie pentru tine în această zi!

Sub influența opoziției dintre Venus și Pluton din 30 august 2020, opiniile iți oscilează intre extreme, derutându-i pe oamenii cu care interacționezi. Orientarea către ce are cu adevărat valoare iți menține o poziție de autoritate în ciuda cârtelilor unora.

Horoscop Capricorn august 2020: Dragoste și cuplu


Armonizarea relației tale de cuplu te face fericit în această perioadă, așa că nu eziți să apelezi la compromisuri în favoarea persoanei iubite. Tinzi să-ți petreci mai mult timp de calitate împreună cu ea, chiar dacă acest lucru presupune să dai mai puțină importanță vieții sociale ori profesionale.

Daca ești singur, aspiri să te implici într-o poveste de dragoste cu cineva onest, responsabil, pe care-l poți cunoaște în cercul amicilor tăi.

Horoscop Capricorn august 2020: Muncă și bani


Poți primi vești sau afla dintr-o conversație decisivă despre posibilitatea de a câștiga o mare sumă de bani. De altfel, inspirația ta crescândă poate să te sprijine să obții rezultate pozitive, majore, în afaceri!

Horoscop Capricorn iulie 2020
Horoscop Capricorn august 2020 Horoscop Capricorn august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.