Horoscop Capricorn iulie 2020

 Potrivit horoscopului Capricornului din luna iulie 2020, ești îndrumat spre refocalizarea pe resursele tale lăuntrice, creșterea impactului tău asupa lumii, întărirea asocierilor tale, o viață amoroasă eliberată de complexe, suspiciuni interioare și exterioare.

Horoscop Capricorn iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar din primele zile ale lunii poți fi măcinat de unele frustrări, dezamăgiri, o șubrezire a încrederii în ține însuți, câteva eșecuri în relaționarea cu cei din jurul tău.

De fapt, ești călăuzit să-ți reclădești încrederea în forțele proprii, să pui baze solide simțământului că ești unic, ai o personalitate aparte, o identitate inconfundabilă.

În aceeași ordine de idei, ești îmboldit să te privești în oglindă și să te vezi așa cum ești cu adevărat, și nu cum ți-ai dori să fii. Tocmai de aceea, ești încurajat să iei măsuri hotărâte de îmbunătățire nu numai a imaginii tale exterioare, ci și a sănătății tale fizice și psihice.

Poți să-ți asumi o perspectivă mai serioasă, mai responsabilă asupra vieții, și să te dezbari în acest mod de iluzii toxice.

Pe de altă parte, după un răstimp de reestimare a relațiilor de parteneriat din toate sferele existenței tale, ai prilejul să ți le fortifici pe cele viabile și să extragi avantaje substanțiale din ele. 
Horoscop Capricorn iulie 2020

Și în cea de-a treia decadă a lui iulie ești înclinat să reflectezi adânc asupra destinului tău, să-i transformi în bine parcursul, să te concentrezi spre miezul, esența lucrurilor. Cu toate astea, este posibil să fii supus unei oscilări între extreme a emotivității tale!

Un șir de alte influențe astrale de o mai mică anvergură se adaugă celor de mai sus...

Astfel, pe 5 iulie 2020, Luna plină din Capricorn îți infuzează dorința de a da ajutor unor persoane ajunse într-un impas. Cineva care atentează să te silească să faci ceva ce nu-ți este pe plac, este posedat cu un negativism pe care-l percepi clar, este respins de tine din toate puterile!

Soarele în opoziție cu Jupiter în ziua de 14 iulie 2020 îți injectează o stare efervescentă de neastâmpăr, care te poate determina să-ți extinzi excesiv proiectele, până la o fază în care nu mai ai cum să ți le gestionezi. Încearcă să fii cât mai obiectiv în orice întreprinzi!

Pari să te descurajezi prea lesne când ți se pun în cale piedici, chiar minore, sub vibrațiile opoziției dintre Soare și Saturn din 21 iulie 2020. Această conjunctură astrologică va dispare curând, permițându-ți să te relansezi în acțiunile tale principale!

Pe 27 iulie 2020, sextilul lui Jupiter cu Neptun îți descătușează idealismul, năzuința de a aduce cel puțin un strop de fericire în viețile altora. Ești atras de o viziune spirituală sprijinită de un sănătos simț practic.

Ideile tale par să fie mărețe ca urmare a opoziției dintre Mercur și Jupiter, și a trigonului lui Mercur cu Pluton din 30 iulie 2020. Este necesar să nu le neglijezi detalii semnificative, să le ajustezi materializarea prin discuții fructuoase cu oameni apropiați, în special că atât tu, cât și persoanele cu care interacționezi dați dovadă de o atitudine pozitivă de bun augur.

Horoscop Capricorn iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea trebuie să se dezbare de o neîncredere atât individuală, cât și și față de un partener de cuplu...

Dacă ai un tovarăș de viață, cu cât înveți să fii mai sigur pe tine însuți, cu atât mai mult îl asiguri pe acesta că ești capabil să-i fii alături nu numai la bine, ci și la rău... În același timp, o eventuală neînțelegere cu el tinde să se destrame pe măsură ce înțelegeți că nici unul dintre voi nu este responsabil pentru aceasta și că, până la urmă, convergeți către aceleași țeluri, chiar dacă le-ați văzut modalități diferite de atingere.

În caz că ești solo, trebuie să-ți izgonești din suflet impresia că nu ești îndreptățit să aspiri la inima unei persoane care te captivează. Dimpotrivă, se impune să scoți în evidență ce este mai valoros în tine, mai ales că ești sprijinit în acest sens de împrejurări auspicioase.

Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 20 iulie în Rac, persoana iubită poate să se opună, involuntar, unei inițiative îndrăznețe care te însuflețește. Este necesar să îi asculți obiecțiile, și să-i lămurești, cu răbdare, beneficiile ce pot fi extrase de amândoi din aceasta, pe termen lung.

Horoscop Capricorn iulie 2020: Muncă și bani


Poți avea ocazia să-ți preschimbi un hobby, o pasiune, într-o întreprindere lucrativă de succes.

Este probabil să îți iluminezi, clarifici demersurile financiare, de afaceri, și să le dai în acest fel o turnură extrem de avantajoasă.

Horoscop Capricorn iunie 2020
Horoscop Capricorn iulie 2020 Horoscop Capricorn iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.