Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2020

Principalele evenimente astrologice  în horoscopul din luna octombrie 2020 sunt parcursul lui Venus în Fecioară și, după aceea, în Balanță, reluarea tranzitului direct al lui Pluton în Capricorn, înscrierea lui Mercur într-unul retrograd în Scorpion și Balanță, intrarea soarelui în Scorpion, Luna nouă din Balanță, și Luna plină amplasată în Berbec, și apoi în Taur.

Horoscop pe scurt pentru pentru fiecare zodie în octombrie 2020


Pentru Balanță se anunță o viață amoroasă învăluită inițial în taină, intimitate, care iese apoi la lumină în intreagă să splendoare, o îmbunătățire a relațiilor familiale, regăsirea atuurilor personale și probleme relativ ușor de depășit în plan financiar.

Scorpionul își invigoreaza legăturile cu prietenii, trece de niște piedici în interacțiunea socială, are parte de împrejurări atât negative, cât și pozitive în afirmarea personalității, iar dragostea ii este favorizată de amiciții și aprofundarea simțămintelor reciproce din cuplu.

Nativii din Săgetător au șansa de a-și mări simțitor veniturile, a-și armoniza relaționarea cu șefii și colegii de la serviciu, se confruntă cu orientări contrarii în explorarea universului interior, pun accentul pe seriozitate și camaraderie în viața sentimentală.

În cazul Capricornului se anticipează deschiderea spre noi orizonturi ale existenței, dinamizarea impactului asupra celor din jur, relevarea relațiilor de prietenie autentice, necesitatea optimizării comunicării în vederea înălțării randamentului în sfera profesională, impulsul dezvăluirii unor aspecte noi, împrospătătoare ale dragostei, fără a pica, totuși, în capcanele superficialității.

Horoscopul Vărsătorului din luna octombrie 2020 dă întâietate clarificării tendințelor obscure din adâncul subconștientului, unor oportunități asociate cu străinătatea condiționate de o sporită receptivitate, optimizării activităților profesionale și asocierilor de afaceri, unei vieți amoroase, intense, pătimașe, eliberate de conformisme, inerție.                               
Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2020

Peștii profită de ameliorarea relațiilor de parteneriet și prietenie, își netezesc calea spre atingerea unor țeluri corelate cu o altă țară, au beneficii financiare extrase mai cu seamă din colaborări, își întăresc, echilibrează, inclusiv intelectual, rațional, conexiunile din amor, fără să le lipsească însă o senzualitate fierbinte.

 Cei născuți în Berbec sunt mai preocupați decât de obicei de starea lor de sănătate, au la îndemână împrejurări propice dezvoltării, evoluției în carieră, pot fi confruntați cu situații complexe, dar relativ ușor de depășit în plan financiar, și trebuie să-și înfrâneze așteptări prea înalte în dragoste, mai ales dacă își doresc clădirea ori reclădirea unei legături de cuplu cât mai stabile.

Previziunile astrologice referitoare la Taur indică efluvii creative extrem de bogate, reluarea unor demersuri amânate, întârziate, de peste hotare, dezideratul reevaluării și ajustării parteneriatelor, fortificarea poziției, statutului din zona profesională, și o viață sentimentală extrem de promițătoare, mai ales când ocolește frivolitatea.

În horoscopul Gemenilor ies în evidență prioritizarea căminului, familiei, posibilitatea depășirii unei crize financiare, ocazia eficientizării productivității din muncă, și sporirii sorților de izbândă în dragoste, atâta vreme cât își supraveghează și elimină unele deficiențe din comunicare.

Racul se integrează de minune în societate, își regenerează promovarea parteneriatelor din toate domeniile existenței, are împliniri în proiecte creative și amor dacă își propune obiective clare și face apel la diplomație.

Nativii din Leu își pun în valoare punctele forte, își regăsesc energia și perseverența în sfera profesională, tind să aibă o vitalitate iesita din comun și să-și destindă interacțiunea cu rude, persoane apropiate, atâta timp cât nu trec cu vederea o serie de detalii importante, și pot avea reușite memorabile în amor grație unei conjucturi sociale auspicioase acestuia și încrederii sporite în ei înșiși.

Pentru Fecioară se prefigurează o perioadă prilenica creșterii influenței sale printre oameni, acumulării de avantaje în arena publică dacă dă mai mereu dovadă de tact, bunăvoință. Are posibilitatea să își învigoreze siguranța financiară, și niște impedimente din viața să amoroasă par să dispară de la sine, îndeosebi când știe să-și pună în lumină calitățile, înzestrările.

În curând, pe diane.ro, horoscopul amănunțit pentru fiecare zodie în parte în luna octombrie 2020!

Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2020


- 2 octombrie 2020: Luna plină în Berbec

- 2 octombrie 2020: Venus intră în Fecioară

- 4 octombrie 2020: Pluton revine în tranzit direct în Capricorn

- 7 octombrie 2020: Mercur (în Scorpion) în opoziție cu Uranus (în Taur)

- 9 octombrie 2020: Cuadrat între Marte (în Berbec) și Pluton (în Capricorn)

- 11 octombrie 2020: Trigon al lui Venus (în Fecioară) cu Uranus (în Taur)

- 11 octombrie 2020: Soarele (în Balanță) în cuadrat cu Jupiter (în Capricorn)

- 12 octombrie 2020: Sextil între Jupiter (în Capricorn) și Neptun (în Pești)

- 12 octombrie: Sextil al lui Mercur (în Scorpion) cu Venus (în Fecioară)

- 14 octombrie 2020: Soarele (în Balanță) în opoziție cu Marte (în Berbec)

- 14 octombrie 2020: Mercur devine retrograd în Scorpion

- 15 octombrie 2020: Cuadrat dintre Soare (în Balanță) și Pluton (în Capricorn)

- 16 octombrie 2020: Luna nouă în Balanță

- 18 octombrie 2020: Soarele (în Balanță) în cuadrat cu Saturn (în Capricorn)

- 18 octombrie 2020: Opoziție a lui Venus (în Fecioară) cu Neptun (în Pești)

- 19 octombrie 2020: Cuadrat al lui Marte (în Berbec) cu Jupiter (în Capricorn)

- 19 octombrie 2020: Venus (în Fecioară) în trigon cu Jupiter (în Capricorn)

- 20 octombrie 2020: Opoziție între Mercur (în Scorpion) și Uranus (în Taur)

- 21 octombrie 2020: Trigon al lui Venus (în Fecioară) cu Pluton (în Capricorn)

- 22 octombrie 2020: Soarele își începe tranzitul în Scorpion

- 24 octombrie 2020: Venus (în Fecioară) în trigon cu Saturn (în Capricorn)

- 25 octombrie 2020: Conjuncție dintre Soare(în Scorpion) și Mercur (în Scorpion)

 - 28 octombrie 2020: Mercur și Venus pătrund în Balanță

- 31 octombrie 2020: Luna plină în Taur

- 31 octombrie 2020: Opoziție a Soarelui (în Scorpion) cu Uranus (în Taur)

Horoscop septembrie 2020: Toate zodiile
Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2020 Evenimente astrologice în horoscopul octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 14, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.