Horoscop Taur Octombrie 2020

 Horoscopul Taurului din luna octombrie 2020 se axează pe scoaterea la lumină a individualitățîi personalității tale în interacțiunea socială și personală, regăsirea unor oportunități asociate cu demersuri dintr-o altă țară, eficientizarea conexiunilor tale de parteneriat, o viață amoroasă dezbărată de monotonie, și una profesională stimulată de ingeniozitate, proiecte inovatoare. 


Horoscop Taur Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


 În ziua de 2 octombrie 2020, Luna plină din Berbec îți pune în vedere să continui să dai întâietate idealurilor sacre, importante pentru tine, fără a ține cont de ceea ce alții atentează să-ți bage forțat în minte și în suflet. Rămâi pe drumul autenticității tale, mai cu seamă, din punct de vedere spiritual,  și  scutură-te de mizeria lumii din preajmă!


Încă din primele zile ale lunii, ești iarăși îndrumat să te desprinzi de persoane care încearcă să te aducă pe un drum greșit al destinului, să te determine să te raliezi credințelor lor, care nu pot fi veritabil și ale tale. Unele credințe personale se pot dovedi, totodată, a fi false, eronate. Ești îmboldit să te înalți deasupra superficialității, să ocolești mediocritatea, și să pui mai presus de orice visele tale cele mai mai de preț. 


Totodată, unele impedimente legate de o călătorie în străinătate sau studii par să se dizolve văzând cu ochii, înlesnindu-ți atingerea țelurilor tale esențiale!      

                             

Horoscop Octombrie 2020 Taur


Opoziția dintre Mercur și Uranus din 7 octombrie 2020 îți infuzează o înaltă energie mentală, o capacitate iesita din comun de a întrezări intențiile ascunse ale altora. Interacțiuni neprevăzute cu cei din preajma ta pot să-ți dea, brusc, lumea peste cap. Cu cât îți asumi o mai mare obiectivitate, cu atât poți avea demersuri mai potrivite!


Pe 11 octombrie 2020, Venus în trigon cu Uranus îți oferă prilejul de a te îndrepta către noi făgașuri ale existenței grație unor prieteni mai vechi. Însetat de insolit, poți să te desfeți în aspecte neobișnuite ale traiului zilnic. Oamenii te remarcă pentru ceea ce este mai original, mai diferit în tine. 


În a doua parte a lui octombrie legăturile tale de parteneriat din toate sferele existenței par să se degradeze, ceea ce-ți impune să le analizezi la rece, la sânge, astfel încât să ți le păstrezi numai pe cele cu adevărat fructuoase, împlinitoare. 


Ziua de 20 octombrie 2020 îți este răvășită de o grămadă de împrejurări supărătoare, ce te forțează să fii cât mai flexibil, în urma opoziției lui Mercur cu Uranus. Mintea nu-ți are astâmpăr, și nu te poți ocupa de activități ce-ți necesită o prea mare atenție, minuțiozitate. 


Dacă ai ținut cont de lecțiile de viață anterioare, parteneriatele tind să ți se optimizeze. În plus, ai posibilitatea să ți extinzi, să-ți formezi altele, promițătoare, cu persoane ale cărui optimism te încurajează să îți pui la contribuție la maximum forțele interioare. 


Data de 31 octombrie 2020 stă sub semnul opoziției dintre Soare și Uranus, una ce te impulsionează să darâmi orice granițe îți restrâng libertatea, să te revolți față de orice stă în drumul aspirațiilor tale. Unii oameni par să introducă ceva surprinzător, insolit în existența ta. Nu te feri să-ți afirmi unicitatea, ceea ce te diferențiază semnificativ de cei din preajma ta!


Horoscop Taur Octombrie 2020: Dragoste și cuplu

 

Dacă ești solitar, ai la dispoziție o vreme extrem de prielnică înfiripării unei idile, probabil cu cineva în stare să alunge orice urmă de plictiseală din viața ta, să îi dea o turnură dramatică, dar plină de delicii nemaiîncercate. 


În eventualitatea că ești implicat într-un cuplu, îți relevi modalități noi, incitante, de a-ți dezmorți conexiunea cu tovarășul tău de viață, a o scoate dintr-o inerție păguboasă. Ești gata să îți limitezi o parte din activitățile sociale și profesionale care ți-au consumat prea mult timp în defavoarea celui de calitate,  petrecut împreună cu persoana iubită. 


Pe 31 octombrie 2020, Luna plină din Taur îți recomandă să nu te temi să îți direcționezi creativitatea în relația ta amoroasă, chiar dacă, în acest fel, riști să îi disturbi armonia de fațadă. Până la urmă, aducerea la iveală a simțămintelor tale veritabile nu poate decât să o îmbunătățească, să-i sporească viabilitatea. 


Horoscop Taur Octombrie 2020: Muncă și bani


În muncă, ești înarmat cu o inspirație de zile mari, capabilă să îți ofere soluții remarcabile unor probleme de nedeslușit pentru alții. Spiritul de inițiativă ar trebui, totuși, să-ți fie însoțit de o mai mare perseverență!


Ca efect al amplasării Lunii noi în Balanță, în data de 16 octombrie 2020 ești îndrumat să dai o nouă șansă cooperării, colaborării cu colegii. În pofida aparențelor, acest lucru îți facilitează succese rare, în special când lași cale liberă sincerității, onestității, unei pure reciprocități. 


Horoscop Taur Septembrie 2020

Horoscop Taur Octombrie 2020 Horoscop Taur Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.