Horoscop Taur septembrie 2020

În horoscopul Taurului din luna septembrie 2020 se insistă asupra motivării de a-ți optimiza tonusul fizic și pshic, intensificarii contactelor cu familia, necesității purificării universului tău interior, învigorării parteneriatelor tale, seriozității vieții amoroase, și ameliorării celei profesionale. 

Horoscop Taur septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Pe 2 septembrie 2020, Luna plină din Pești și trigonul dintre Soare și Uranus îți atrag atenția asupra modalității cum îți menții în profunzime relațiile umane, îndeosebi cele cu prietenii. Întreținerea acestora numai online, pe internet, se poate dovedi a fi, în cele din urmă, păguboasă. Din fericire, ești dornic să te întâlnești față în față cu oamenii apropiați, și,  în plus, simți nevoia să o iei un pic razna în această zi, să fii imprevizibil și neconformist, impresionandu-i plăcut pe cei din preajma ta.

Chiar din primele zile ale lunii, ești preocupat mai mult decât de obicei de starea ta de sănătate, și ți-o poți îmbunătăți mai seamă recurgând la un șir de analize medicale și discutând apoi, cu toate cărțile pe masă, despre este de făcut în această privință cu medicul tău.

Relaționarea cu membrii familiei pare să fie tot mai armonioasă, să-ți furnizeze bucurii rare, substanțiale. Poți găzdui acasă niște reuniuni, petreceri împreună cu cei dragi. De asemeni, poți fi înclinat să dai o altă față, mai frumoasă, casei tale, ba chiar să te orientezi spre achiziționarea alteia, mai spațioase și mai comode.                         
Horoscop septembrie 2020 Taur

Începând cu a doua decadă a lunii, este posibil să ai de a face cu blocaje ori frustrări provenite dintr-o sursă necunoscută sau asociate cu credințe de ale tale superstițioase, îndepărtate de un fundament rațional. Este vremea să te desprinzi de impulsuri subconștiente păguboase, care te sabotează fără să-ți dai seama.

Ești ajutat în acest sens de predispoziția de a ieși de pe cărările bătătorite ale existenței, și a ți-o privi dintr-o perspectiva inedită. Filosofia ta de viață poate trece printr-o metamorfoza notabilă, și ești motivat să te autoperfecționezi prin mijlocirea studiului, învățăturii. Niște piedici ținând de o călătorie peste hotare par să dispară de la sine.

Grație Lunii noi apărute în dată de 17 septembrie 2020 în Fecioară, ai capacitatea să-ți transmiți, cu expresivitate, cele mai adânci năzuințe, idei. Totodată, ai prilejul să descoperi plăceri rare, savuroase, în locuri ori împrejurări neobișnuite, despre care nu credeai până acum că îți pot oferi așa ceva. 

Spre finele lui septembrie, poate apare dezideratul de a interacționa mai frecvent cu parteneri din plan personal, social și de afaceri. Tinzi să te asociezi și cu persoane remarcabile din punct de vedere intelectual, experte în domeniul lor profesional.

Horoscop Taur septembrie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai deja un tovarăș de viață, pari să îi redescoperi calitățile, să-l apreciezi mai mult și să pui mai presus de orice loialitatea, credința, onestitatea din conexiunea voastră afectivă.

În caz că ești solo, nu ești deloc dispus să te lansezi într-o aventură amoroasă trecătoare, superficială. Traversat de a intensă sensibilitate emoțională, poți înfiripa o poveste de dragoste cu cineva capabil să te protejeze și să-ți fie alături până în pânzele albe, o persoană cunoscută prin mijlocirea unei rude ori cu ocazia unei petreceri de familie.

Horoscop Taur septembrie 2020: Muncă și bani


Eșți satisfăcut de sarcinile, responsabilitățile tale actuale din muncă și poți primi favoruri din partea șefilor. Îți demonstrezi cu brio competența din sfera profesională, îți exprimi cu autoritate abilitățile de lider.

Horoscop Taur august 2020
Horoscop Taur septembrie 2020 Horoscop Taur septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.