Horoscop Berbec noiembrie 2020

 În horoscopul Berbecului din luna noiembrie 2020 precumpănesc fortificarea parteneriatelor de tot felul, o atitudine serioasă, respingând formele fără fond ale lumii, o relaționare socială fericită, avantajoasă, aspirația de te te elibera de rutina de zi cu zi, o viață amoroasă ardentă, din care nu lipsesc unele capcane, și demersuri financiare împlinitoare.


Horoscop Berbec noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


După un răstimp marcat de neînțelegeri în legături de parteneriat, îți dai seama cu limpezime că nimeni nu are vreo vină pentru ele. Ceea ce păreau să fie erori erau, pur și simplu, căi diferite către aceeași destinație, așa că ești stimulat să-ți întărești astfel de relații, un lucru pe care nu vei avea de ce să-l regreți în viitorul apropiat.


Pe 9 noiembrie 2020, opoziția lui Venus cu Marte îți strecoară, totuși, iarăși sămânță de ceartă în asocierile cu alții. Se impune să-ți echilibrezi nevoia de a ajunge la un compromis cu cea de a-ți îndeplini exclusiv dorințele individuale!


Chiar de la debutul celei de-a doua decade a lunii, te remarci prin abilitatea de a investiga, a da deoparte vălurile aparențelor și a ajunge la miezul lucrurilor. Nu suporți conversațiile triviale și le apreciezi pe cele serioase, capabile să scoată la suprafață semnificații adânci ale existenței și destinului tău.    


Horoscop Berbec noiembrie 2020


Ești mai deschis în exprimarea năzuințelor tale interioare, și capeți sprijin de la alții în materializarea lor. Grație magnetismului personalității tale, pari să fii mai mereu în centrul atenției, să ți se caute compania cu prilejul unor diverse evenimente sociale.


De altfel, depășești un ciclu astral în care ai orbecăit cumva pe scenă lumii, și ești gata să-ți promovezi în forță interesele. Nu le mai îngădui altora să se bage ca musca în lapte în treburile tale, și îți iei zdravăn în mâini propria viață, așa că ești în stare să faci progrese remarcabile în tot ce-ți propui!


Luna nouă apărută în data de 15 noiembrie 2020 în Scorpion te determină să te dezbari de impulsul de a-ți demonstra cu orice preț independența. Până la urmă, ignorarea sau respingerea celor care țin la tine îndeajuns de mult pentru a te ajuta nu reprezintă altceva decât un autosabotaj!


În a treia decadă a lui noiembrie te îndepărtezi de preocupările personale pentru a te focaliza pe lumea exterioară, a găsi un înțeles mai înalt al existenței tale, prin noi experiențe, aventuri, dincolo de aici și acum. Poți fi inspirat să îți iei o vacanță, să te dedai unei escapade, într-un loc inedit, incitant, sau să te dedici unui studiu individual având potențialul să-ți lărgească cunoașterea.


Cu toate astea, în cele din urmă zile ale lunii, pari să-ți acorzi răgazuri de solitudine, pentru a intra în contact cu dimensiuni profunde ale universului, a te concentra pe un aspect spiritual, înălțat deasupra traiului material.


Sub efluviile Lunii pline poposite pe 30 noiembrie 2020 în Gemeni ești însuflețit de un entuziasm fierbinte, nu tocmai bine pus la punct, întrucât ești cu capul în nori, iar gândurile tind să ți se risipească în diverse direcții. În acest context astral, ți se recomandă să ceri îndrumarea unui mentor, cuiva experimentat, care a investit emitional în tine destul de mult pentru a-ți acorda în continuare sprijinul.


Horoscop Berbec noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ești solo, ca urmare a aurei tale de farmec, atractivitate, ai mai mult noroc în dragoste decât de obicei. Străduiește-te, totuși, să nu te lași antrenat într-o relație înfocată, pătimașă, dar superficială, care, peste puțin timp, te va copleși cu dezamăgiri și necazuri.


În eventualitatea că ești deja integrat într-un cuplu, partenerul tău tinde să fie mai deschis și mai generos (emotiv) cu tine. Conexiunea vostră afectivă pare să devină tot mai intensă, mai senzuală. 


Horoscop Berbec noiembrie 2020: Muncă și bani


Banii ar trebui să-ți intre cu ușurință în buzunare, poate chiar printr-un câștig la loterie. Poți obține, dacă îți dorești, un împrumut în condiții foarte avantajoase, ori să afli un investitor dornic să-ți finanțeze o afacere după ce a fost foarte încântat de proiectele tale. 


Dacă ai un serviciu solicitant, nu cade pradă ispitei de a-ți ocoli responsabilitățile, pentru a nu pierde dintr-o dată tot ce ai câștigat până acum!


Horoscop Berbec octombrie 2020 

Horoscop Berbec noiembrie 2020 Horoscop Berbec noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.