Horoscop Rac noiembrie 2020

 În horoscopul Racului din luna  noiembrie 2010 se insistă pe armonizarea conexiunilor cu familia, o integrare avantajoasă în societate, transformarea în bine a stilului tău de a trăi, o viziune spirituală asupra sinelui și lumii, o viață amoroasă cu făgăduințe de excepție, și una profesională străbătută de conjuncturi pozitive.


Horoscop Rac noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


După un răstimp de confuzie, nedumerire în relațiile familiale, cu ajutorul unor ajustări relativ mici, ți le relansezi, ai abilitatea de a mări coeziunea dintre oamenii dragi și a-i îndrepta către țeluri comune.


Acest lucru nu te îndepărtează de interacțiunea socială ci te face să te simți ca peștele în apă printre amici, cunoștiinte, și să îi antrenezi pe cei din preajma ta în activități distractive, incitante. Grație expresivității tale în comunicare și atitudinii tale încrezătoare, ești mai mereu în centrul atenției și îți crești vădit popularitatea.


Poți să-ți creezi un nou hobby sau să te ocupi de unul mai vechi, pentru care nu ai avut timp până de curând. De asemeni, dacă ai copii, reușești mai ușor să pătrunzi în universul lor, să faci giumbușlucuri împreună cu ei, ca de la egal la egal.      

                                  

Horoscop Rac noiembrie 2020

Luna nouă răsărită pe 15 noiembrie 2020 în Scorpion te îndeamnă să-ți deschizi inima, să-ți manifești afecțiunea pentru alții într-o manieră spontană, care-i încântă pe aceștia. Câteodată, poți depăși granița dintre realitate și iluzie, să te avânți în aventuri palpitante, fără a le lua în seama riscurile!


În a treia decadă a lunii, ești stimulat să-ți treci în revistă experiențele de viață recente, și să separi din ele ceea ce este folositor, de ceea ce-i inutil. Treci printr-o perioadă propice îmbunătățirii rutinei tale zilnice, fortificării stării tale de sănătate.


Te simți îmboldit să explorezi idei, credințe noi, să-ți asumi o perspectivă spirituală a existenței. Unele dificultăți ținând de o călătorie viitoare pot fi înlăturate mai ales dacă le abordezi cu un plus de obiectivitate.


Sub vibrațiile Lunii pline găzduite în data de 30 noiembrie în Gemeni, îți readuci în minte bucurii și regrete de altădată. Marea ta sensibilitate emoțională te poate face să te temi de că oamenii îți ascund ceva important ori că țes un complot tainic împotriva ta. În acest context astral, ți se recomandă să nu-ți dezvălui deocamdată secrete majore, până nu te simți pregătit, ești destul de puternic pentru a contracara reacțiile negative ale altora.


Horoscop Rac noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


Oportunitățile sporite din dragoste din această lună pot fi pierdute dacă nu sunt apreciate la adevărata lor valoare...


În caz că ești solitar, grație magnetismului venusian cu care ești înzestrat, poți fi asaltat deodată de mai mulți pretendenți la inima ta. Dacă-ți înfrânezi pofta de a te juca cu iubirea, îl poți selecta pe cel care-ți face să tresalte cel mai tare sufletul, o persoană plină de vitalitate, poate mai tânără decât tine sau cu o personalitate de o tinerețe debordantă. 


În eventualitatea că ești implicat într-un cuplu, te ințelegi din ce în ce mai bine cu tovarășul tău de viață, și vă mărturisiți reciproc gânduri și sentimente ascunse până acum. Conexiunea ta cu acesta este marcată de focuri de artificii ale dragostei, de un romantism aparte.


Horoscop Rac noiembrie 2020: Muncă și bani


O oarecare stagnare a evoluției carierei tale este pe cale să fie eliminată, mai cu seamă dacă nu îți risipești energia în prea multe direcții, ți-o concentrezi numai pe acelea esențiale. Eforturile tale individuale din muncă și responsabilitatea de care dai dovadă îți vor fi recompensate în scurt timp.


Ești înclinat să-ți perfecționezi abilitățile, să acorzi o atenție precumpănitoare detaliilor semnificative ale sarcinilor tale, să ți le eficientizezi la maximum!


Horoscop Rac octombrie 2020

Horoscop Rac noiembrie 2020 Horoscop Rac noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.