Horoscop Rac Octombrie 2020

 Horoscopul Racului din luna octombrie 2020 insistă pe alianțele de nădejde în întreprinderile tale esențiale, optimizarea relațiilor de asociere din diverse dimensiuni ale traiului, o viață sentimentală favorizată de o împărtășire sensibilă a emoțiilor și preocupărilor materiale între parteneri, și una profesională oportună dezvoltării în carieră. 


Horoscop Rac Octombrie 2020: Previziuni astrologice generale


Focalizat spre responsabilitățile și îndatoririle tale, ai posibilitatea  să-ți împletești interesele cu oameni serioși, însuflețiți de aceleași crezuri ca și ține. 


După un răstimp marcat de lupte vădite sau ascunse pentru recâștigarea supremației în parteneriate din diverse domenii ale existenței, reușeșți să te concentrezi asupra intereselor comune din astfel de relații. Desigur, unele dintre ele, care s-au dovedit a nu fi viabile, ar trebuie deja să fie eliminate, alungate din traiul tău!


În a doua jumătate a lunii, efluviile creative par ți se secătuiască, poate și din cauza încrederii mai mici în tine însuți sau a necesității de le găsi alte căi de materializare, de a te deschide unei sporite spontaneități.      

                                                    

Horoscop Octombrie 2020 Rac


Pe de altă parte, abilitatea de a-ți promova ideile, idealurile, poate fi slăbită dacă o compari cu a altora, neglijezi să apelezi la modalitățile veritabile, specifice ție, de a i-o pune în valoare. 


Luna nouă instalată pe 16 octombrie 2020 în Balanță îți poate crea unele dificultăți în sfera socială și cea profesională. Din fericire, căminul, relaționarea cu cei îndrăgiți te poate ajuta să-ți alungi temerile, nesiguranța, și să-ți liniștești mintea și sufletul.


Către finalul lui octombrie devii tot mai sigur pe tine însuți, te înarmezi cu o atitudine pozitivă și ai mai mari sorți de izbândă în năzuința de a fi în centrul atenției, sub luminile reflectoarelor!


Interacțiunea cu prietenii capătă întâietate în ziua de 31 octombrie 2020, sub vibrațiile Lunii pline din Taur. Toate sunt bune și frumoase atât vreme cât nu-i permiți lumii din afară să-ți invadeze oaza de liniște, seninătate de acasă. O inspirație ieșită din comun te poate călăuzi să-ți canalizezi simțămintele într-o direcție artistică, creativă. 


Horoscop Rac Octombrie 2020: Dragoste și cuplu


Venus îmbogățește, fertilizează dragostea cu o comunicare expresivă, sensibilă, atât emoțională, cât și mentală...


În cuplurile consacrate dispar impulsuri obsesive de posesivitate ori gelozie feroce, lăsând loc unei conexiuni armonioase, centrate pe reciprocitate și bună înțelegere.


Dacă eșți solo, aspirația de a te integra într-o poveste de iubire caracterizată de o loialitate deplină îți poate fi împlinită de întâlnirea cuiva de-a lungul unei scurte călătorii sau prin mijlocirea unei rude, unui amic. În a doua parte din lună este posibil să încerci să reaprinzi scânteia unei idile de altădată, una la care nu te-ai putut opri să visezi cu nostalgie, regrete tardive...


Horoscop Rac Octombrie 2020: Muncă și bani


Luna plină răsărită pe 20 septembrie 2020 în Berbec îți pune sub semnul întrebării echilibrul dintre timpul acordat  întreprinderilor profesionale și cel rezervat familiei. Se impune să nu-ți reverși nervii acumulați la serviciu asupra oamenilor îndrăgiți de acasă, și nici viceversa!


În restul lunii ai la îndemână un meșteșug aparte al vorbelor și faptelor în demonstrarea competenței tale și spre atingerea unui nivel mai înalt în carieră. În același timp, negocierile ținând de aspecte profesionale ori din afaceri tind să-ți încununeze succese, grație finului tău simț diplomatic.


Horoscop Rac Septembrie 2020

Horoscop Rac Octombrie 2020 Horoscop Rac Octombrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.