Horoscop Rac septembrie 2020

Horoscopul Racului din luna septembrie 2020 evidențiază dorința și posibilitatea de a-ți îmbunătăți relațiile familiale, circumstanțe atât bune cât și mai puțin bune în parteneriate, o efervescență rară a minții, o viață amoroasă călăuzită către stabilitate, securitate, una financiară cu două tăișuri, și una profesională impunând o transformare de substanță. 

Horoscop Rac septembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Ziua de 2 septembrie 2020 stă sub semnul Lunii pline din Pești și a opoziției dintre Venus și Saturn. În acest context astral, te poți simți intimidat de unii oameni din preajma ta, preferând, mai degrabă, să te retragi în singurătate. Nu ai prea mult chef nici să te concentrezi asupra responsabilităților tale cotidiene și, tocmai de aceea, poți fi motivat și inspirat să îți lărgești viziunea asupra lumii, să fantazezi despre ce îți poate rezerva viitorul. În acest fel, ai posibilitatea să îți dezvălui noi căi de a te dezvolta pornind de la resursele tale interioare veritabile.

Pe 4 martie 2020, Venus în cuadrat cu Marte și Mercur în sextil cu Venus îți recomandă să treci peste frustrări neînsemnate din viața personală, să nu ții cont de bârfele și calomniile unora, și, din contra, să îți deschizi mintea și sufletul către plăceri ale existenței ignorate până acum, întâlnirii cu amici care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine din punct de vedere emoțional și intelectual.

Oricum, în zilele următoare ai la îndemână o forță de concentrare deosebită, profiți de o capacitate de memorare substanțială.                           
Horoscop septembrie 2020 Rac

Pari să dai întâietate familiei, celor îndrăgiți, să pui capăt unor certuri de durată cu unele rude. Ești înclinat să discuți deschis cu oamenii cei mai apropiați, să ții cont mai mult de gândurile, opiniile și idealurile lor.

În același timp, după o perioadă de derută, neînțelegeri, ai oportunitatea să-ți ajustezi și optimizezi relațiile de parteneriat din toate domeniile traiului, să recurgi în acest sens la compromisuri, negocieri, având darul de a-ți furniza beneficii excepționale.

Cu toate astea, către finele lunii, niște conjuncturi surprinzătoare, ieșite din comun, îți impun iarăși să faci diferența dintre asocierile ce-ți sprijină evoluția și cele care te trag înapoi în drumul spre îndeplinirea obiectivelor tale esențiale.

Sub vibrațiile Lunii noi găzduite pe 17 septembrie 2020 în Fecioară se duce o bătălie între zona ta rațională și cea emoțională. Ți se indică să treci aproape orice prin filtrul minții, înainte de a îți lăsa inima să își dea cu părerea. Discernerea între ceea ce este important și ceea ce-i neînsemnat reprezintă o provocare majoră în această zi!

În ultimele zile ale lui septembrie, gândirea ți se accelerează, nu are astâmpăr, îți furnizează idei nemaipomenite, dar greu încă de pus în practică, având în vedere că perseverența nu este deocamdată un punct forte al tău.

Horoscop Rac septembrie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ai un tovarăș de viață, ești înclinat să-l răsfeți, să-i faci orice poftă, să-i satisfaci orice capriciu, indiferent dacă trebuie să investești pentru asta financiar ori sentimental. Stabilitatea relației dintre voi constitue o prioritate!

Dacă ești încă solitar, poți închega o poveste de dragoste cu cineva care tinde să îți asigure un plus de siguranță în viață, să îți invigoreze respectul față de tine însuți, să aibă același sistem de valori ca și tine.

Horoscop Rac septembrie 2020: Muncă și bani


Pari să ai o grămadă de ocazii de a-ți majora veniturile, dar și a ți le secătui prin cheltuieli exagerate, menite să-i impresioneze pe alții sau pentru a achiziționa lucruri frumoase, bunuri de folosință îndelungată pentru locuința ta.

Îndeosebi din a doua decadă din lună, poți fi stresat de niște bariere puse în drumul dezvoltării carierei tale. Poate că este nevoie să-ți revezi năzuințe mai vechi din aceasta, și să evaluezi dacă mai sunt actuale, conforme actualului stadiu al muncii tale. Nu este exclus să descoperi că e necesar să-ți schimbi orientarea profesională sau să-ți afli un alt job.

Horoscop Rac august 2020
Horoscop Rac septembrie 2020 Horoscop Rac septembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on august 29, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.