Horoscop Taur noiembrie 2020

 Conform horoscopului Taurului din luna noiembrie 2020, ești preocupat de îmbunătățirea tonusul tău fizic și psihic, îți intensifici activitatea socială, îți fortifici parteneriatele, îți purifici lumea lăuntrică, desparți grâul de neghină în amicitii, ai o viață amoroasă concentrată spre fundații solide, ai noroc la bani dar trebuie să îți înfrângi pornirea de a-i arunca pe fereastră.  


Horoscop Taur noiembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Îți înlături o oarecare delăsare ținând de întreținerea și optimizarea stării tale de sănătate, și te simți motivat să-ți revizuiești dieta și să-ți reiei un program regulat de exerciții fizice.


Începând cu a doua decadă a lunii, îți dinamizezi activitatea socială și ai la îndemână numeroase ocazii de a ieși în oraș și a interacționa cu oamenii. Preferi, totuși, mai des, să comunici cu cei foarte apropiați sau de care te leagă relații de asociere în doi. Astfel de persoane au harul de a-ți sugera idei fertile de a evolua sau de a-ți confirma viabilitatea idealurilor tale.


În același timp, ai posibilitatea să-ți lărgești sfera de influență, să te aliezi cu oameni influenți în stare să te sprijine să-ți eficientizezi drumul spre atingerea obiectivelor tale. 


Impulsuri subconștiente scăpate din frâu sau greșit direcționate reintră pe un făgaș bun, ce-ți îngăduie să ți le controlezi întru totul, să le pui capăt celor negative și să le fructifici pe cele pozitive.

                

Horoscop Taur noiembrie 2020


Pe 15 noiembrie 2020, Luna nouă din Scorpion îți semnalează că nu trebuie să-i învinovățești pe alții pentru devierea planurilor tale pe termen lung, ci să-ți examinezi mai întâi, la rece, în ce mod te poți autosabota pe tine însuți printr-o lipsă constanța de perseverență și prin ignorarea sprijinului pe care ți-l dau cei care țin la tine necondiționat.  


Opoziția dintre Mercur și Uranus din 17 noiembrie 2020 te supune unor schimbări bruște ale proiectelor tale, ce te forțează să fii mai flexibil și cu picioarele pe pământ. Cuprins de neastâmpăr, nu este indicat să te ocupi de lucruri care-ți necesită o foarte mare concentrare, pe o durată îndelungată.


În a treia decadă a lui noiembrie, tinzi să dai întâietate vieții tale personale, să te îndrepți spre o transformare profundă, să te descotorosești de obiceiuri păguboase și să te focalizezi pe semnificațiile adânci ale destinului tău. Ai, astfel, posibilitatea să-ți dezvălui ori redezvălui talente și atuuri individuale neglijate de ceva vreme.


Totodată, îți estimezi mai obiectiv prieteniile, conștientizându-le pe cele care sunt cu adevărat veritabile. Discerni mai lucid care dintre visele, idealurile tale au potențialul de a fi transpuse în realitate.


Inventivitatea, ingeniozitatea gândurilor tale îi poate șoca pe unii, chiar dacă ți le expui în șagă, pe 30 noiembrie 2020, când Mercur se amplasează în sextil cu Uranus. Te bucuri de relaționarea cu persoane ce-ți stimulează mintea prin opiniile lor interesante, ieșite din comun. 


Horoscop Taur noiembrie 2020: Dragoste și cuplu


Favorizat în amor de prestigiul din sfera socială, nu te lași totuși ispitit, cu nici un preț, de cântecul sirenelor ("sirenilor") care încerca să te implice într-o idilă frivolă... Dacă ești singur, te orientezi mai curând spre o poveste de dragoste ce-ți promite stabilitate, o reciprocitate atât sentimentală, cât și intelectuală. 


Dacă ai un tovarăș de viață, ești predispus să-ți armonizezi relația cu acesta, indiferent la câte compromisuri, sacrificii este nevoie să faci. Dacă nu ți-ai pus încă pirostriile, este probabil să fii luat plăcut prin surprindere de o cerere în căsătorie a partenerului tău. 


Horoscop Taur noiembrie 2020: Muncă și bani


Treci printr-un ciclu astral propice pentru crearea sau ajustarea bugetului ori inițierea unui plan de afaceri. Oricum, pari să profiți din asocieri în plan financiar. 


Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 30 noiembrie 2020 în Gemeni ești însuflețit de o generozitate nestăpânită. Poți face daruri impresionante celor îndrăgiți fără să te mai uiți la bani! Nu te lăsa în voia impresiei că, indiferent cât cheltuiești, cardul sau contul din banca se va încărca de la sine! 


Horoscop Taur octombrie 2020

Horoscop Taur noiembrie 2020 Horoscop Taur noiembrie 2020 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.