20 noiembrie: Ziua Internațională a Copiilor

 Ziua Internațională a Copiilor a fost stabilită mai întâi în 1954, ca Ziua Universală a Copiilor, și este celebrată anual până în prezent pentru promovarea conștientizării globale despre nevoile copiilor și creșterea bunăstării acestora. Nu, nu e pe 1 iunie!


20 noiembrie este o dată importantă întrucât marchează, în 1959, adoptarea Declarației Drepturilor Copiilor de către Adunarea Generală a ONU.   

                                       

20 noiembrie: Ziua Internațională a Copiilor

Dacă nu ai știut până acum, află că Ziua Copilului de pe 1 iunie și alte țări reprezintă o moștenire a comunismului, una dintre inovațiile doctrinare ale URSS! A fost întemeiată pe 4 noiembrie 1949, la Moscova, de așa-zisă Federație internațională Femeilor Democrate! 


Oricum, Ziua Internațională a Copiilor din 20 noiembrie, un autentic eveniment mondial, ONU, și nu unul al unui regim politic dictatorial și falimentar,  oferă fiecăruia dintre noi prilejul de a sărbători drepturile copiilor, a insista asupra respectării lor, a contribui la dialoguri și acțiuni având menirea de a clădi o lume mai bună pentru copii!


19 noiembrie: Ziua Internațională a Bărbaților

20 noiembrie: Ziua Internațională a Copiilor 20 noiembrie: Ziua Internațională a Copiilor Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 19, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.