Horoscop Rac decembrie 2020

 Potrivit horoscopului Racului din luna decembrie 2020, ești preocupat de îndepărtarea cauzelor posibile ale unor degradări ale sănătății, ești impulsionat să demolezi bariere interioare ce-ți îngrădesc dezvoltarea, impactul asupra lumii, ai o viață amoroasă necesitând întrepătrunderea strânsă dintre exigențele și nevoile reciproce din cuplu, și una profesională dinamizată de organizare și ambiția autoperfecționării.


Horoscop Rac decembrie 2020: Previziuni astrologice generale


Te eliberezi de îngrijorări neîntemeiate și dai mai multă atenție, rațional, stării tale de sănătate, surselor dezechilibrarii ei, chiar dacă acestea sunt minore, neînsemnate, în aparență.


Luna nouă apărută pe 14 decembrie 2020 în Săgetător insistă și ea pe relevarea unor căi de a-ți rezolva probleme persistente legate de tonusul tău fizic și mental. Ascultă-ți cu răbdare semnalele pe care ți le transmite organismul, pentru a le înțelege și a lua măsuri în conformitate cu acestea!


În cea de-a doua parte a lunii, te înscrii într-un ciclu astral care pune presiune asupra ta pentru a-ți răspunde la întrebări esențiale despre dorințele și dependențele tale cele mai adânci, modalitatea în care-ți controlezi temerile și mediul înconjurător. Poți fi marcat de simțământul acut că nu vei viețui veșnic și, de aceea, nu-ți mai poți neglija traseul destinului.      

                        

Horoscop Rac decembrie 2020

De asemeni, poți fi forțat să îți examinezi ritualuri și superstiții pe care le asociezi cu norocul tău, să te debarasezi de ele tocmai pentru a te baza pe realele tale puncte forte în înfrângerea adversităților din traiul de zi cu zi.


În acest mod poți scăpa odată pentru totdeauna de obiceiuri toxice, frici și sentimente de autoînvinovățire fără rost, acordându-ți șansa de a-ți prelua viața în propriile mâini, a te curăța emoțional și a-ți pune în valoare puterea personală. 


Ultima decadă a lui decembrie 2020 este de bun augur pentru sărbătorile de iarnă întrucât îți înlesnește o integrare armonioasă în activitatea socială și, în special, în asocieri în doi din plan personal, dar și profesional. Aspirația de a fi remarcat și apreciat pare să ți se îndeplinească!


În ziua de 30 decembrie 2020, ca efect al Lunii pline din Rac, ți se insuflă dorința de a-ți îngădui un răgaz de liniște, relexare, deconectare, înainte de lansarea în Anul Nou. Ești îmboldit să-ți revitalizezi sufletul, să te cufunzi în oceanul plin de bogății ascunse al lumii lăuntrice, fără a te mai lasă tulburat de ce vei avea de întreprins peste numai câteva zile!


Horoscop Rac decembrie 2020: Dragoste și cuplu


Poate fi nevoie să-ți pui în frâu pornirea de a avea prea multe așteptări de la partenerul tău. De ce nu te-ai întreba și ce așteaptă acesta de la tine? În plus, nu uita că spiritul Crăciunului presupune o sporită bunăvoința reciprocă, ocazia de a se da dovadă de mai multă generozitate și înțelegere între partenerii de cuplu! De altfel, intimitatea, senzualitatea împărtășite în dragoste pare să-și caute noi făgașuri de a se manifesta!


În eventualitatea că ești solo, ai grijă să nu stabilești și tu standarde prea înalte, ba chiar imposibile, pentru un potențial tovarăș de viață, ori să stânjenești inițierea unei idile cu acesta printr-o răceală emoțională înspăimântătoare!


Horoscop Rac decembrie 2020: Muncă și bani


Dacă nu-ți risipești timpul în conversații superficiale cu colegii, pari să te apleci cu minuțiozitate asupra detaliilor semnificative ale sarcinilor tale, să ți le planifici și structurezi cu rigoare, în încercarea de a te apropia cât mai mult de perfecțiune.


În caz că ții cont de avertismente insistente ce te îndrumă spre organizarea finanțelor tale, eliminarea unor pierderi create de capricii, îți poți crește consistent veniturile!


Horoscop Rac noiembrie 2020

Horoscop Rac decembrie 2020 Horoscop Rac decembrie 2020 Reviewed by freelancergabe2 on noiembrie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.